nikpol1 Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Καλησπέρα σε όλους, έχω το 3490 περί τα τρία χρόνια. Ξαφνικά σταμάτησε νε συνχρονίζει, δηλαδή ενώ δουλεύει κανονικά το μηχάνημα και το wi-fi το λαμπάκι του DSL δεν ανάβει άρα δεν έχω και internet. Δοκίμασα hard reset και επανασετάρισμα αλλά τίποτα. Καμιά ιδέα κανείς?
jkoukos Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Κάνε μια δοκιμή να του περάσεις το recovery-image.
nikpol1 Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Μόλις τώρα, jkoukos είπε Κάνε μια δοκιμή να του περάσεις το recovery-image. Ευχαριστώ! Πως το κάνω?
jkoukos Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Κατεβάζεις το εκτελέσιμο αρχείο, συνδέεις τον υπολογιστή κατευθείαν στην LAN1 του Fritz (και πουθενά αλλού π.χ switch κλπ) και ακολουθείς τις οδηγίες που θα σου δίνει το πρόγραμμα.
poulinos Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 δες και για πιο νεο firmware update μηπως ειναι ασυμβατοτητα.εναλλακτικα δοκιμασε το σε καναν φιλο σου να δεις.με αλλο ρουτερ συγχρονιζει?εχει 5 χρονια εγγυηση οποτε αν εχει κατι θα στο αλλαξουν.διαλεξες το σωστο annex οταν τρεχεις τον wizard On 24/04/2018 at 11:00, nikpol1 said: Καλησπέρα σε όλους, έχω το 3490 περί τα τρία χρόνια. Ξαφνικά σταμάτησε νε συνχρονίζει, δηλαδή ενώ δουλεύει κανονικά το μηχάνημα και το wi-fi το λαμπάκι του DSL δεν ανάβει άρα δεν έχω και internet. Δοκίμασα hard reset και επανασετάρισμα αλλά τίποτα. Καμιά ιδέα κανείς?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα