Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα σας , Θέλω να κάνω μια ερώτηση στο θέμα επιλογής μητρικής , Είμαι κάτοχος ενός PC: Ryzen 5 1600 , HyperX Predator 8GB 3000MHz , Asrock Fatality x370 Gaming X, Seasonic Focus Plus 550W GOLD , Samsung 850 EVO 250GB, WD Caviar Blue 1TB !!! Το θέμα μου είναι ότι η μητρική μου μας άφησε χρόνους για άμα πω να μου την αλλάξουν π.χ Να πάω σε Asus , MSI , Gigabyte ... Ποιά μου προτίνετε ? Εγώ σκέφτομαι για την MSI Gaming PRO CARBON

Δημοσ.

@tanasen01 την έστειλα πίσω λόγο προβλήματος που είχε ... σκέφτομαι όταν μου πουν για αντικατάσταση να τους πω να πάρω κάποια άλλη ... Αλλά έτσι όπως πάνε τα πράγματα που ακούω ότι η Asrock έχει τα καλύτερα AM4 ... Η MSI είναι για τον %$ο ... Η Gigabyte είναι Χάλια ... Η ASUS δεν ξέρω τι.... Η ASROCK από ότι είδα είναι για τα μπάζα.... με βλέπω για ASUS πάντως την PRO την σκεφτόμουν και εγώ είναι η αλήθεια αλλά δεν ξέρω αν είναι τόσο καλή :P

@tanasen01 επίσης θέλω να ρωτήσω κάτι ακούσα κάτι κουφώ προχθές .... Δεν το γνωρίζω αλλά με βάσει τις γνώσεις της Πληροφορικής που έχω είναι ανύκουστο.... Το CD με τα Drivers της Μητρικής επιρεάζουν τις συμβασιμότητες της μητρικής ? Δλδ άμα δεν μπουτάρει μια μνήμη που είναι στο supp List ( Θέλει bios update για να παίξει διότι μόνο το bios πειράζει την συμβασιμότητα) Γιατί ή είμαι εγώ που δεν ξέρω τπτ ή οι άλλοι λένε μακακίες :')

Δημοσ.

Asrock, Asus, Gigabyte όλες καλές είναι, απλά σου έκατσε στραβό κομμάτι. Οι μνήμες δεν θα έχουν κανένα θέμα κατά 99% αφού έχει περάσει καιρός που λύθηκαν τα προβλήματα ασυμβατότητας στο ΑΜ4 socket. Οπότε μην σε απασχολεί η αναβάθμιση bios. Και να χρειαστεί δεν θα βάλεις από το cd που θα είναι στο κουτί, αλλά από την τελευταία ενημέρωση στο site της κατασκευάστριας.

Δημοσ.

Το support list είναι ενδεικτικό. Προτίμησε δοκιμασμένες επιλογές για τη μητρική που θα επιλέξεις και όσο το δυνατόν πιο υψηλά χρονισμένες.  

Δημοσ.

Δες τρ .... στην φαταλιτι η μνήμη δεν άνοιγε μόνη της ... Την Δοκίμασα να την βάλω μαζί με μια άλλη μνήμη Good Ram 1.2V 2133ΜΗΖ και τις είδε και τις δύο συνολικά 12GB ... Μόνη της δεν μπούταρε για κανένα λόγο .... Θα την δοκιμάσω σε ενός φίλου το σύστημα που έχει ακριβώς τις ίδιες να δω άμα όντως έχει πρόβλημα.... Εγώ με βάσει τις γνώσεις μου ξέρω ότι άμα μια μνήμη είναι χαλασμένη και την βάλεις μαζί με μια άλλη το σύστημα δεν θα ανοίξει διότι η μια από τις δύο είναι προβληματικιά .... στο μεταξύ στην μητρική πείραξα VOltages και τέτοια και πάλι δεν άνοιγε.... εκτός του ότι έχανε τις ρυθμίσεις της .... πρώτη φορά βλέπω κάτι τέτοιο στην ζωή μου .... 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δοκίμασες να την βάλεις μόνη της στο 2ο socket από αριστερά, όπως λέει το manual;

4noK8tG.jpg

Επεξ/σία από tanasen01
Δημοσ.

Ναι και στα τέσσερα και πάλι τπτ... Αλλά αφού ΑΝ ΕΙΝΑΙ χαλασμένη για ποιον λόγο άνοιγε και με τις δύο και τις έβλεπε κιόλας ?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...