Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Από τότε που έβγαλε τα πίσω πλήκτρα και δεν προχώρησε στην κάμερα (όπως προμήνυε από το G4), έγινε (στα της εμφάνισης) σαν όλα τα άλλα και για μένα αυτή η εταιρεία έπαψε να υπάρχει. 

Μόνο το double tap νομίζω (?) της έμεινε...

Τώρα είμαι με το V10, αλλά δε νομίζω να μπορέσω να ξαναπάρω LG....

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θα συμφωνήσω με την άποψη ότι κατά καιρούς αρκετά κινητά της LG παρουσίασαν σοβαρά προβλήματα, άσχετα αν η δική μου εμπειρία με τα περισσότερα που είχα (... έχω ακόμα), είναι ΑΡΙΣΤΗ!! Ωστόσο τα προβλήματα αυτά εμφανίζονταν εντός εγγύησης , οπότε το πρόβλημα διορθωνόταν.
Έχουν περάσει από τα χέρια μου ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ κινητά, ωστόσο βγάζω το καπέλο μου στην LG στον τομέα .... κινητό! Έχεις φουλ σήμα παντού, έχεις απίστευτη εμβέλεια wifi σε τέτοιο σημείο που πιάνεις σήμα απ' όλα τα ρούτερ της γειτονιάς, δεν χάνεις ποτέ κλήσεις, oι μπαταρίες της έχουν μεγάλη διάρκεια ζωής και πολλά άλλα θετικά, όπως για παράδειγμα ο τομέας κάμερας! Έχεις στην τσέπη σου και μια καλή φωτογραφική μηχανή που δεν θα σε απογοητεύσει ποτέ.
Πλέον δύσκολα θα πάω ξανά προς άλλη εταιρεία. Θα ευχαριστηθώ το G6 που έχω τώρα, μετά που θα πέσει η τιμή μπορεί να πάω στο V30 και χαλαρά θα καταλήξω σε G7 ή V40.  Είναι πλέον μονόδρομος για μένα! Είναι αδιανόητο που τα μοντέλα αυτά δεν τα φέρνει επίσημα στην Ελλάδα η LG,  εντάξει όμως μικρό το κακό εφόσον καλύπτονται 100% από το επίσημο service!

Επεξ/σία από hasiotis_john
  • Like 2
Δημοσ.
5 ώρες πριν, Agony είπε

Εγω κατά ένα περιεργο λογο , με όλα τα κινητα LG δεν ειχα ποτε θεματα , ειχα όμως προβλήματα με τα S6,J5,A5 Samsung, Xiaomi note 4X , A1 . Και ένα  Huawei p9 . Προβλήματα όπως BT disconnects,4G να χανει σημα, Κακη ποιότητα σε ομιλια ,Boot loop, οξείδωση από το πουθενα και αρκετα θεματα.

Από ότι καταλαβα είναι τι θα πεσει στον καθενα , και για αυτό το λογο το μονο που με νοιάζει  πλεον είναι η εγγυηση και το σερβις να είναι σοβαρο . Και μεχρι στιγμης με όλα τα σερβις δεν ειχα κανενα πρόβλημα .

Το G7 προσωπικα μου αρεσει .

ΕΝτυπωση μου κανει αυτό που λετε μιας και δεν μπορεσα να βρω πουθενα ένα κινητο με τα χαρακτηριστικα του LG V30 .

Υπαρχει κινητο με καλη οθονη , quad Dac , BT 5 , χαμηλο βαρος σε αυτό το μέγεθος , Αδιαβροχο ip68  και  Στρατιωτικη πιστοποίηση μιας και στα droptest τα παει καλυτερα από όλα και είναι και ποιο λεπτο .3.5 jack .

Κατι δεν θα ειχαν όλα οσα ειδα. 

Όλη η σειρά V ήταν πολύ ωραία.. Ας δούμε βέβαια πως θα την συνεχίσουν σε λίγες μέρες με το 40

Δημοσ.
4 ώρες πριν, kundi είπε

αυτό που ειδα είναι ότι εχουν αρκετα θεματα με rooted συσκευες που δεν καλυπτει η εγγυηση , λογικο το βρισκω  όπως λογικο είναι όταν εχει βραχει το κινητο και εχει οξείδωση η πλακετα να μην εχει εγγυηση εφόσον ΔΕΝ είναι αδιαβροχο το κινητο .

Μπορει πολύ ευκολα να αποδειχτεί αν ένα κινητο εχει παρει νερο μεσα η όχι , όπως επισης μπορει να αποδειχτεί αν εχει γίνει rooted .   Οποτε μην ειμαστε και απολυτοι στο αν είναι καλο η κακο το σερβις . Υπαρχουν και πελατες κακοι που νομιζουν ότι λογο του ότι δίνουν καποια λεφτα το δικιο είναι παντα μαζι τους .

Αυτά που δεν είναι λογικα είναι να λεει ψεματα μια αντιπροσωπία για να σε βγαλει εκτος , η να κανει πχ 1 μηνα να στο φτιαξει η να μην απαντανε τηλ , αυτά ναι είναι ασχημα . 

• Like 2
Δημοσ.

Πολύ χαίρομαι που αποφάσισε να διαφοροποιηθεί από τους υπόλοιπους (αρκετούς) που αποφάσισαν να βγάλουν την πολύ χρήσιμη 3.5mm θύρα.

+1 από μένα που την κρατάει (δυστυχώς δεν είναι αυτονόητο πια) και στη σωστή τιμή θα τα πάει καλά.

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...