Προς το περιεχόμενο

iPhone X - s9 plus - p20 pro γνώμες

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα παιδιά είμαι καινούριος στο ινσομνια και θέλω αν μπορείτε να με βοηθήσετε λίγο 

Έχω  στην κατοχή μου το το iPhone X από τότε που βγήκε μια ζωή ήμουν στα andoit πλην και μια άλλης φοράς που είχα iOS (iPhone 7 plus) τότε το είχα δώσει γιατί δεν βόλευε ήταν σαν παντόφλα .. 

και όταν είδα το iPhone X μου άρεσε και το πήρα ..

Στο θέμα μας τώρα είναι πόλυ χαζό που δεν έχει δακτυλικό απωτιπομα  δεν βολεύει καθόλου μπαταρία πολύ μέτρια και η οθόνη σε ταινίες δεν μπορείς να την ανοίξεις ολόκληρη γιατί δεν φαίνονται η υπότιτλοι ..

σκαιφτομαι να το δώσω και να πάρω ένα από τα πάνω αξίζει λέτε η να κάνω υπομονή λίγο ακόμα μήπως το συνηθίσω .

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.

Η μπαταρια κακη δεν ειναι, οπως δεν ειναι βεβαιως και κορυφαια. Εχει ομως καλη διαχειριση της.

Το θεμα οθονης θα το εχεις παντου γιατι ειναι τετοιες οι αναλογιες στις οθονες πια που δεν γινεται αλλιως. Η χρησιμοποιεις μικροτερο μερος ή θα κοβεται κατι ή θα παραμορφωνεται η εικονα.

Το δαχτυλικο αποτυπωμα ειναι μια λεπτομερεια που δεν με απασχολει σοβαρα σε ενα κινητο. Στο αμεσο μελλον προβλεπεται η καταργηση του ουτως ή αλλως.

Τα παραπανω αν και καλα τηλεφωνα δεν ειναι στην ιδια κατηγορια με το X. Οποτε αδικη η οποια συγκριση.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, SeNNinhA είπε

Η μπαταρια κακη δεν ειναι, οπως δεν ειναι βεβαιως και κορυφαια. Εχει ομως καλη διαχειριση της.

Το θεμα οθονης θα το εχεις παντου γιατι ειναι τετοιες οι αναλογιες στις οθονες πια που δεν γινεται αλλιως. Η χρησιμοποιεις μικροτερο μερος ή θα κοβεται κατι ή θα παραμορφωνεται η εικονα.

Το δαχτυλικο αποτυπωμα ειναι μια λεπτομερεια που δεν με απασχολει σοβαρα σε ενα κινητο. Στο αμεσο μελλον προβλεπεται η καταργηση του ουτως ή αλλως.

Τα παραπανω αν και καλα τηλεφωνα δεν ειναι στην ιδια κατηγορια με το X. Οποτε αδικη η οποια συγκριση.

Δεν το ήξερα ότι είναι και στα αλλά 2 κινητά έτσι η εικόνα . 

Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου 

Δημοσ.

Ως κάτοχος iPhone X αλλά και S9 plus, θα σου πρότεινα να αποφύγεις την αγορά του S9 plus εάν σου αρέσει να βλέπεις ταινίες στο smartphone σου για δύο λόγους.

Πρώτον και κυριότερο, υπάρχει ένα σοβαρό θέμα με την οθόνη του S9 plus το οποίο είναι πολύ διαδεδομένο και καταστρέφει εντελώς την εμπειρία της αναπαραγωγής οποιουδήποτε βίντεο στη συσκευή. Μπορείς να διαβάσεις περισσότερα σε αυτό το thread:

https://forum.xda-developers.com/galaxy-s9-plus/help/colour-blending-blacks-problem-t3765385

Η Samsung δεν έχει πάρει επίσημη θέση ακόμα παρά τον μεγάλο αριθμό χρηστών που το αντιμετωπίζουν. Προσωπικά έχω αλλάξει ήδη μια συσκευή και η καινούργια έχει το ίδιο ακριβώς θέμα.

Δεύτερον, δεν ξέρω ποια υπηρεσία χρησιμοποιείς για τις ταινίες σου αλλά το itunes είναι καλύτερο από το Google Play movies. Οι ταινίες είναι φθηνότερες (περίεργο αυτό για Apple), υποστηρίζουν HDR/Dolby Vision στην οθόνη του X (το οποίο φαίνεται υπέροχο) και εάν τύχει και πάρεις ποτέ Apple TV, υποστηρίζεται και 4Κ στην ίδια τιμή. Στο Google Play από την άλλη το 99% των ταινιών είναι μέχρι τα 1080p, χωρίς HDR αλλά και ακριβότερες (!).

Εάν βλέπεις Netflix βέβαια, δεν υπάρχει κάποια διαφορά μεταξύ iPhone X και S9+ μιας και εκεί υποστηρίζονται τα ίδια πράγματα. Το HDR όμως στην οθόνη του S9+ έχει θεματάκια με colour banding.

Γενικά η γνώμη μου είναι ότι η Samsung το έχεσε με τις οθόνες φέτος.

Όσο αναφορά για την μπαταρία, φαίνεται ότι ο Exynos έχει αρκετά θέματα (υπάρχει σχετικό άρθρο στο Anandtech). Προσωπικά το S9+ μου βγάζει χειρότερη αυτονομία από το X. 

Για το P20 δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη. Αλλά για το S9+, είναι πολύ πιθανόν να μπεις σε περιπέτειες (για την ώρα) οπότε σου συνηστώ προσοχή.

Δημοσ.
Στις 4/24/2018 στις 10:12 ΠΜ, TsortisMarios35 είπε

Στο θέμα μας τώρα είναι πόλυ χαζό που δεν έχει δακτυλικό απωτιπομα  δεν βολεύει καθόλου μπαταρία πολύ μέτρια και η οθόνη σε ταινίες δεν μπορείς να την ανοίξεις ολόκληρη γιατί δεν φαίνονται η υπότιτλοι ..

Δεν γνωριζω τι παιζει με τις ταινιες αλλα με βαση αυτα που αναφερεις παραπανω απο τα 3 μαλλον σε βλεπω για Huawei p20 pro μονο και μονο λογω της μεγαλυτερης μπαταριας.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...