Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδες,

Ενδιαφερομαι να αγορασω κινητο και ειμαι αναμεσα σε Honor 9 και Xiaomi Mi 6 τις εκδοσεις 6Gb ram/64Gb storage.

Θα ηθελα να ρωτησω γνωμες για ποιο απτα δυο θα πηγαινατε. Ειμαι πολυ 50-50 και δεν μπορω να αποφασισω, και οι τιμες τους ειναι πολυ κοντα.

Απο διαφορες σελιδες με συγκριτικα μου βγαζει το Xiaomi λιγο πιο δυνατο.

Επειδη μενω UK και η εκδοσεις αυτες δεν ερχονται εδω θα το αγορασω ειτε απο κανα ebay, ειτε lightinthebox. Με ανησυχει ομως οτι αυτες οι σελιδες/μαγαζια καποιες φορες ειτε ζητανε κοστος τελωνειου ειτε τα προιοντα ειναι αμφιβολου ποιοτητας/προελευσης ειτε μπορει να παρουσαστει καποιο αλλο προβλημα.

Δεν εχω γεγονοτα απο γνωστο, απλα η αισθηση μου ειναι αυτη. Θα ηθελα να ρωτησω τη γνωμη σας αν θα εχω προβλημα αν αγορασω απο εκει.

Ευχαριστω εκ των προτερων!

Δημοσ.

Εγώ το πήρα σήμερα . Είναι όντως κεραυνός και κόσμημα κυριολεκτικά . Δεν ξέρω πόσο μπορεί να υστερεί η κάμερα του αλλά ως τώρα έχω βγάλει παραπάνω από αξιοπρεπείς φωτό

Δημοσ.

Επειδή είμαι κ εγώ σε αυτό το δίλημμα και είδα την κάμερα στα public όσον αφορά την σελφι στο mi6 απογοητευτηκα πλήρως. Πως την βλέπεις εσύ? Ή πίσω κάμερα λένε είναι καλή. Επίσης ο ήχος στο βίντεο πως είναι? Και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού πως ανταποκρινεται η κάμερα? 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, kostaras8 είπε

Επειδή είμαι κ εγώ σε αυτό το δίλημμα και είδα την κάμερα στα public όσον αφορά την σελφι στο mi6 απογοητευτηκα πλήρως. Πως την βλέπεις εσύ? Ή πίσω κάμερα λένε είναι καλή. Επίσης ο ήχος στο βίντεο πως είναι? Και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού πως ανταποκρινεται η κάμερα? 

Η πίσω είναι εξαιρετική η μπροστά σίγουρα πάνω από τον μ.ο. χτες το πήρα οπότε δεν έχω προλάβει να το δοκιμάσω σε πολλά πράγματα. Πάντως στα 400 ευρω δεν ξέρω ποιο άλλο τηλέφωνο είναι τόσο ολοκληρώμενο αν σκεφτείς ότι είναι και 6gb ram άρα και future proof σε σχέση με το honor 9

Επεξ/σία από vargas

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...