Villas7 Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 1) Το ποσό που διαθέτουμε: μέχρι 200€, άντε λίγο παραπάνω αν το αξίζει 2) Την χρήση του tablet (γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά): internet browsing, ταινίες, άντε και κάνα παιχνιδάκι(δευτερεύον) 3) Το μέγεθος και ανάλυσή της οθόνης που θα θέλαμε: 9,6" - 10,1", κατά προτίμηση FHD 4) Κάποιο άλλο χαρακτηριστικό που θα θέλαμε να έχει (hdmi, type-c, gps, φλας στην κάμερα, μαγνητικό πληκτρολόγιο κ.λ.π.): όχι 5) Μας ενδιαφέρουν οι καλές κάμερες; όχι 6) Μας ενδιαφέρει το Mobile internet 3G-4G; θα το προτιμούσα, δεν είναι απαραίτητο 7) Επιθυμούμε να χει υποστήριξή από ROMs, root κτλ; δεν ξέρω τι παίζει με αυτά... 8) Μας ενδιαφέρει η επίσημη εγγύηση στην Ελλάδα; θα το προτιμούσα, δεν είναι απαραίτητο 9) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό ή θέλουμε dual boot; σίγουρα android, δεν με χαλάει και dual boot 10) Μας ενδιαφέρει η μεγάλη μπαταρία; ναι, δεν είναι όμως το βασικό κριτήριο 11) Μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις από το εξωτερικό ή μόνο από Ελλάδα; και τα δύο, μια μικρή προτίμηση σε Ελλάδα ή ευρωπαικές αποθήκες κινέζικων μαγαζιών 12) Σε περίπτωση αγοράς από Ελλάδα, ενδιαφερόμαστε για κάποιο συγκεκριμένο κατάστημα (λόγω κάποιας έκπτωσης / επιδότησης); όχι 13) Ενδιαφερόμαστε μόνο για καινούριο ή και για μεταχειρισμένο; καινούριο Kαι κάτι ακόμα. Βλέπω πολλά tablet με ωραία specs, αλλά εκδόσεις android 5,1. Επειδή δεν έχω εμπειρία από το λογισμικό, να τις αποφύγω ή δεν παίζει τόσο ρόλο αν θα είναι νεότερη έκδοση; Επεξ/σία 24 Απριλίου 2018 από Villas7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d_crazy Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Σε προτείνω αυτό : https://www.gearbest.com/tablet-pcs/pp_580292.html?wid=1654075 . Γενικά , να έχεις υπόψιν σου πως δεν θα έχεις κάποιο πρόβλημα αν έχεις παλαιότερη εκδόση android απλά χάνεις κάποιες λειτουργίες που έχουν οι καινούργιες εκδόσεις android πχ split screen Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikosdet Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 Το οποίο μπορείς να το πάρεις από Ελλάδα στα 199ε στη Wind (προσφορά φυλλαδίου, λέει εκεί για 2gb ram αλλά δε νομίζω να βγαίνει καν σε τέτοια έκδοση), ή σε γνωστό σκρουτζομάγαζο στα 219ε, κ στα 2 μαζί με πληκτρολόγιο που αξίζει κ δεν περιλαμβάνεται στο ως άνω λινκ. Βάλε κ εγγύηση κ αν καταλήξεις στο συγκεκριμένο μηχάνημα, το παίρνεις από Ελλάδα! (το έχω κ παρότι δεν το έχω χρησιμοποιήσει τόσο πολύ, είμαι πολύ ευχαριστημένος). 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα