Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

παιδια μπορει καποιος να μου απαντησει στα παρακατω

ειναι απο θεμα που εχω ανοιξει στα νεα συστηματα και απευθυνεται σε νεο build που θελω να κανω με coffee lake i5 8400

και σε παλαιοτερα θεματα βλεπω προτασεις και απο z και h και b εχω χαθει/να μου φυγει η απορια πιο πολυ

1)απο οτι καταλαβα μεχρι προσφατα υπηρχε η σειρα z370 ενω πλεον η ιντελ εβγαλε 2 νεες σειρες τις b360/h370 που θεωρουνται ιδανικες για

vfm/μπατζετομηοβερκλοκ καταστασεις?καπως ετσι??

2)μετα παιζει ρολο η εταιρεια???gigabyte/msi/asus αποτι ξερω ολες ειναιγνωστες στον χωρο ναυαρχιδες περα απο την μικρη χρηματικη αποκλιση εχουν διαφορες σε  θεματα αξιοπιστιας/συμβατοτητας η κατι αλλο??

3)η gpu μου ειναι επισης gigabyte-παιζει ρολο??

4)να αποκλεισω την σειρα z370 αφου δεν κλοκαρω?

5)και αν ναι σε h370 η β360???υπενθυμιζω θελω αυστηρα μεγεθος ΑΤΧ

6)και πια ειναι η διαφορα των 3 ρε παιδια??

7)τελος στο θεμα μομπο οι gaming εκδοσεις περα των χρωματων και λεντ βλεπω εχουν ενα προστατευτικο πλαστικο και καποια usb παραπανω ενω διαβαζω σε φορουμ οτι βγαζουν ιδανικοτερο για 5.1 ηχοσυστημα σε παιχνιδια,ισχυουν αυτα?? κατι αλλο πχ αν ειναι πιο ανθεκτικες???εδω δεν με πειραζει το 20ευρω επιπλεον,οπως ειπα για gaming προοριζεται ενω εχω και 5.1 logitech.

8)καποιες προτασεις-να παω εδω??Gigabyte B360 Aorus Gaming 3 Wifi στα  114 η σε H370 ιδιο μοντελο 127 η σε αλλη υλοποιηση???(msi gaming/asus κτλ)

Επεξ/σία από rudigarcia222

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...