Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τελικα ξερουμε αν μπορεις να επιστρεψεις στη ΔΕΗ απο άλλο πάροχο?

Εννοείται χωρις να εχεις εκκρεμότητες οφειλής ειτε στη ΔΕΗ είτε στον πάροχο απο οπου φευγεις.

Εχεις επιβαρύνσεις (ΠΚΥ)?

Υπαρχει περίπτωση να αρνηθεί η ΔΕΗ?

• Απαντ. 55
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
24 λεπτά πριν, zevage είπε

Τελικα ξερουμε αν μπορεις να επιστρεψεις στη ΔΕΗ απο άλλο πάροχο?

Εννοείται χωρις να εχεις εκκρεμότητες οφειλής ειτε στη ΔΕΗ είτε στον πάροχο απο οπου φευγεις.

Εχεις επιβαρύνσεις (ΠΚΥ)?

Υπαρχει περίπτωση να αρνηθεί η ΔΕΗ?

Φυσικα και μπορεις αν δεν σε δεσμευει συμβολαιο με αλλο παροχο .Η ΔΕΗ δεν εχει χρονικες δεσμευσεις σε συμβολαια .

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Γιάννης Platano είπε

Εχεις πολυ μικρη καταναλωση .Οτι διαφορα προκυψει αν προκυψει ειναι στην τιμη της κιλοβατωρας και φυσικα το ΦΠΑ αλλα μονο επ αυτης.

Ε ναι ένα ψυγείο δουλεύει και ένα laptop. Άρα μενω ως έχει, απλά είδα ότι ο πάροχος ΦΑ αν συνδυάσεις και ρεύμα σου έχει εκπτώσεις αλλά δε ξέρω κατά πόσο υπάρχει λόγος να το κάνω και να δεσμευτώ άλλο ένα συμβόλαιο.

• Like 1
Δημοσ.
22 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε

Φυσικα και μπορεις αν δεν σε δεσμευει συμβολαιο με αλλο παροχο .Η ΔΕΗ δεν εχει χρονικες δεσμευσεις σε συμβολαια .

Εχω ακουσει οτι η ΔΕΗ στα πλαισια αντιμονοπωλιακής προσαρμογής δεν δεχεται πίσω πελάτες απο άλλους παρόχους αλλά τους παραπέμπτει σε αλλους παρόχους.

Δημοσ.
7 ώρες πριν, zevage είπε

Εχω ακουσει οτι η ΔΕΗ στα πλαισια αντιμονοπωλιακής προσαρμογής δεν δεχεται πίσω πελάτες απο άλλους παρόχους αλλά τους παραπέμπτει σε αλλους παρόχους.

Απλα δεν ισχυει .

7 ώρες πριν, 1988panos2171 είπε

Ε ναι ένα ψυγείο δουλεύει και ένα laptop. Άρα μενω ως έχει, απλά είδα ότι ο πάροχος ΦΑ αν συνδυάσεις και ρεύμα σου έχει εκπτώσεις αλλά δε ξέρω κατά πόσο υπάρχει λόγος να το κάνω και να δεσμευτώ άλλο ένα συμβόλαιο.

Ετσι !!!

Δημοσ.
12 ώρες πριν, zevage είπε

Ακριβως το αντιθετο.

Ακομα και εαν πιστολιασεις καποιο εναλλακτικο παροχο ειναι υποχρεωμενη να σε δεχτει απλα με αλλη τιμολογιακη πολιτικη σαν ο καθολικος παροχος στην Ελλαδα.

Εαν θυμαμε καλα ειναι ακριβοτερο 12% απο την κανονικη τιμη της ΔΕΗ.

• Like 1
Δημοσ.

παιδιά ισχύει το κοινωνικό τιμολόγιο σε εναλλακτικούς πάροχους?

έχω την μητέρα μου σε νέα κατοικία κ σήμερα πήγα στην ΔΕΗ για να κάνω νέα σύμβαση κ οι ουρές βγαίναν έξω από το κτίριο

τα νούμερα για την αναμονή είχαν εξαντληθεί από τις 11:00

Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λέω να αλλάξω πάροχο αφού https://www.insomnia.gr/forums/topic/707751-δεη-διακανονισμοσ/page/4/αγανάκτησα που με πήρε εισπρακτική (για λογαριασμό ΔΕΗ) για 20€. Η κατανάλωση μου κυμαίνεται στις 1500- 2000 kwh. Δικαιούμαι την έκπτωση 10% αξίζει;

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 ώρες πριν, otakis είπε

παιδιά ισχύει το κοινωνικό τιμολόγιο σε εναλλακτικούς πάροχους?

έχω την μητέρα μου σε νέα κατοικία κ σήμερα πήγα στην ΔΕΗ για να κάνω νέα σύμβαση κ οι ουρές βγαίναν έξω από το κτίριο

τα νούμερα για την αναμονή είχαν εξαντληθεί από τις 11:00

Καλησπέρα.. Ισχύει αλλά και εκεί αποφεύγουν το κοινωνικό τιμολόγιο... Μπορείς και στο τηλέφωνο της ΔΕΗ να το κάνεις αυτό....

Επεξ/σία από takoulou
Δημοσ.
8 ώρες πριν, takoulou είπε

Καλησπέρα.. Ισχύει αλλά και εκεί αποφεύγουν το κοινωνικό τιμολόγιο... Μπορείς και στο τηλέφωνο της ΔΕΗ να το κάνεις αυτό....

Στην Voltera πάντως λόγω ΚΟΤ μου έχουν κόψει την έκπτωση συνέπειας. Όταν πήρα τηλ μου είπαν για να παίρνεις την έκπτωση συνέπειας πρέπει να βγείς απο τον ΚΟΤ ή να ξεπεράσεις τα επιχορηγούμενα kwh .

• 3 μήνες μετά...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...