Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά, καλησπέρα. 

Σε εσάς τουλάχιστον εκδίδεται ο λογαριασμός. 

Εμένα έχει να εκδοθεί (για άγνωστο λόγο) 4 μήνες. Πήρα τηλέφωνο στην ΔΕΗ, καταχωρήσαν το αίτημα μου και μου είπαν ότι σε τρεις εργάσιμες θα επικοινωνήσουν. Περιμένω εδώ και δέκα μέρες. Οι μετρήσεις από Δεδηε παίρνανε κανονικά και τις είδε και ο υπάλληλος με τον τον οποία μίλησα στο τηλέφωνο. 

Έχει τύχει σε κάποιον?? 

• Απαντ. 55
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, zevage είπε

Στη χρεωση της ενεργειας δεν βλεπω καμαι διαφορά απο τη ΔΕΗ και δεν μπορεσα να βρώ αν παρεχει νυχτερινη χρέωση.

Το Φυσικο Αέριο έχει χρεώση 0.09227 €/kwh ενώ η ΔΕΗ 0,09460.

Νυχτερινό δίνει κανονικά εφόσον έχει και στη ΔΕΗ ενώ πολύ βασικό είναι ότι στο Αέριο έχεις ενιαία χρέωση για όλο το εύρος της κατανάλωσης και δεν υπάρχει καμία κλίμακα όπως στη ΔΕΗ

17 ώρες πριν, mastoras007 είπε

Τι εννοείς μηδενικό πάγιο?

Όπως ακριβώς το γράφω. Αν κάνει την αίτηση σε κατάστημα Vodafone το μικρό πάγιο που έχουν όλοι (ακόμη και το Αέριο) είναι μηδενικο για πάντα :)

Δημοσ.
1 ώρα πριν, zanskou είπε

Το Φυσικο Αέριο έχει χρεώση 0.09227 €/kwh ενώ η ΔΕΗ 0,09460.

Νυχτερινό δίνει κανονικά εφόσον έχει και στη ΔΕΗ ενώ πολύ βασικό είναι ότι στο Αέριο έχεις ενιαία χρέωση για όλο το εύρος της κατανάλωσης και δεν υπάρχει καμία κλίμακα όπως στη ΔΕΗ

1 ώρα πριν, zanskou είπε

Ασημαντη διαφορά για οικιακό τιμολογιο.

Δεν νομιζω οτι αφορά οικιακους καταναλωτές

Δημοσ.

αν βάλεις και τα πάγια που δεν πληρώνεις, συν κάτι άλλα που δίνει (ασφάλιση περιεχομένουν + τεχνική υποστήριξη με κλειδαράδες, υδραυλικούς κλπ) σίγουρα δεν χάνεις τιποτα και από την άλλη ένα όφελος το βγάζεις.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, desertman είπε

Παιδιά, καλησπέρα. 

Σε εσάς τουλάχιστον εκδίδεται ο λογαριασμός. 

Εμένα έχει να εκδοθεί (για άγνωστο λόγο) 4 μήνες. Πήρα τηλέφωνο στην ΔΕΗ, καταχωρήσαν το αίτημα μου και μου είπαν ότι σε τρεις εργάσιμες θα επικοινωνήσουν. Περιμένω εδώ και δέκα μέρες. Οι μετρήσεις από Δεδηε παίρνανε κανονικά και τις είδε και ο υπάλληλος με τον τον οποία μίλησα στο τηλέφωνο. 

Έχει τύχει σε κάποιον?? 

Έχεις ενταχθεί στο κοινωνικό τιμολόγιο; Αν ναι δεν βγάζουν λογαριασμούς οι πάροχοι. Δεν ξέρω γιατί ακόμη.

Δημοσ.
20 ώρες πριν, greekparot είπε

Έχεις ενταχθεί στο κοινωνικό τιμολόγιο; Αν ναι δεν βγάζουν λογαριασμούς οι πάροχοι. Δεν ξέρω γιατί ακόμη.

Ναι, έχω ενταχθεί στο νέο κοινωνικό τιμολόγιο. 

Τελικά, σήμερα μου απάντησαν από την ΔΕΗ και μου είπαν ότι ακόμα δεν έχει ενημερωθεί το σύστημα τους για τις χρεώσεις του νέου κοινωνικού τιμολόγιο και για αυτό δεν εκδίδονται λογαριασμοί. 

Μάλλον δεν έχουν ακόμα όλα τα στοιχεία από τις αρμόδιες υπηρεσίες για το τι τελικά θα ισχύσει. 

Δημοσ.

Και εγώ που είμαι στην Protergia έχει εδώ και δυο μήνες που βγάζουν μόνο έναντι. Τους ρώτησα αλλά δεν πήρα σαφή απάντηση. Πάντως το θέμα είναι λόγω του ότι εντάχθηκα στο ΚΟΤ. Και αυτό ισχύει για όλους τους παρόχους.

• 10 μήνες μετά...
Δημοσ.

Εάν έχω αλλάξει πάροχο και έχω αφήσει οφειλή στον προηγούμενο (την οποία προτίθεμαι να πληρώσω, αλλά όχι εντός της ημερομηνίας που θέλουν) υπάρχει περίπτωση να έχω διακοπή ηλεκτροδότησης;

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, roentgen είπε

Εάν έχω αλλάξει πάροχο και έχω αφήσει οφειλή στον προηγούμενο (την οποία προτίθεμαι να πληρώσω, αλλά όχι εντός της ημερομηνίας που θέλουν) υπάρχει περίπτωση να έχω διακοπή ηλεκτροδότησης;

Αν δεν εξοφλησεις δεν μπορεις να αλαξεις παροχο ...Παλια γινοταν .

• Super Moderators
Δημοσ.
20 minutes ago, Γιάννης Platano said:

Αν δεν εξοφλησεις δεν μπορεις να αλαξεις παροχο ...Παλια γινοταν .

Πάλι καλά...

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχω ήδη αλλάξει εδώ και δυο μήνες και ο λόγος είναι ότι ο προηγούμενος αύξησε απροειδοποίητα την τιμή της κιλοβατώρας.

Επεξ/σία από roentgen
Επισκέπτης
Δημοσ.
1 ώρα πριν, roentgen είπε

ναι σιγουρα

Δημοσ.

Επειδή ο γραπτός λόγος δεν μπορεί να αποκωδικοποιήσει το ύφος της απάντησης, αυτό ισχύει ή είναι ειρωνία;

Επισκέπτης
Δημοσ.
Μόλις τώρα, roentgen είπε

Επειδή ο γραπτός λόγος δεν μπορεί να αποκωδικοποιήσει το ύφος της απάντησης, αυτό ισχύει ή είναι ειρωνία;

οχι ισχυει παθων κιολας!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...