tzach1 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2021 Θα ήθελα να ρωτήσω γιατί στον chrome (PC) μου βγάζει μόνο τις Ομαδικές συζητήσεις στην στήλη δεξιά και όχι τις Επαφές. Δοκίμασα το ίδιο σε άλλους browser και τα βγάζει σωστά, δηλαδή και τα 2. Ξέρετε αν χρειάζεται κάποια ρύθμιση;
iliata2410 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2022 εγώ θέλω να ρωτήσω το εξής.πως μπορώ να κρύψω πχ ποση ώρα πρίν ήμουν στο FACEBOOK.βρηκα κατι εδώ πέρα,δυστηχώς ομως εκεί που λέει εφαρμογές,δέν υπάρχει η επιλογή εφαρμογές που χρησιμοποιουν οι άλλοι.μήπως άλλαξε κατι; https://www.athensmagazine.gr/article/tech/495016-epiteloys-krypste-prin-posh-wra-eixate-mpei-sto-facebook-eksafaniste-ta-ixnh-sas-me-molis-dyo-bhmata
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2022 16 ώρες πριν, iliata2410 είπε εγώ θέλω να ρωτήσω το εξής.πως μπορώ να κρύψω πχ ποση ώρα πρίν ήμουν στο FACEBOOK.βρηκα κατι εδώ πέρα,δυστηχώς ομως εκεί που λέει εφαρμογές,δέν υπάρχει η επιλογή εφαρμογές που χρησιμοποιουν οι άλλοι.μήπως άλλαξε κατι; https://www.athensmagazine.gr/article/tech/495016-epiteloys-krypste-prin-posh-wra-eixate-mpei-sto-facebook-eksafaniste-ta-ixnh-sas-me-molis-dyo-bhmata Με τόσες αλλαγές που κάνουν, έχουμε χάσει τον μπούσουλα. Για δες μήπως όταν μπαίνεις με browser από το κινητό, και όχι από τα apps Facebook και Messenger, δεν εμφανίσει την κατάσταση σύνδεσης. Αν θυμάμαι καλά, όταν πχ μπαίνεις από τον υπολογιστή, δεν την εμφανίζει. Τσέκαρε μήπως μπορεί να γίνει κάτι αντίστοιχο κι απ' το κινητό.
iliata2410 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2022 μπαινω απο κινητο με broswer παλι δεν υπαρχει αυτη η επιλογη.Δεν ξερω μηπως εκει που λεει ενεργη κατασταση παιζει καποιο ρολο αυτο.δηλαδη πριν φυγεις απο το fb απενεργοπειεις την ενεργη κατασταση ,κια σε αυτην την περιπτωση δεν φαινεσε ποτε ησουν ενργος την τελευταια φορα.μηπως καποιος γνωστης του αντικειμενου γνωριζει περισσοτερα;
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2022 5 ώρες πριν, iliata2410 είπε μπαινω απο κινητο με broswer παλι δεν υπαρχει αυτη η επιλογη.Δεν ξερω μηπως εκει που λεει ενεργη κατασταση παιζει καποιο ρολο αυτο.δηλαδη πριν φυγεις απο το fb απενεργοπειεις την ενεργη κατασταση ,κια σε αυτην την περιπτωση δεν φαινεσε ποτε ησουν ενργος την τελευταια φορα.μηπως καποιος γνωστης του αντικειμενου γνωριζει περισσοτερα; Η επιλογή που δίνουν στο άρθρο δεν υπάρχει. Πρέπει να έχει αφαιρεθεί πια. Εγώ λέω γενικά να μπαίνεις έτσι, όχι για την ρύθμιση. Για τα υπόλοιπα, δεν κατάλαβα τι εννοείς. Εάν εννοείς την επιλογή ενεργοποίηση/απενεργοποίηση, ναι, βοηθάει κι αυτό, αλλά συνεχίζει να φαίνεται (από κινητό) πότε ήσουν ενεργός. Αν θυμάμαι καλά, δεν φαίνεται μόνο όταν μπαίνεις από υπολογιστή. Γι' αυτό είπα να δοκίμαζες να μην μπαίνεις από facebook/messenger στο κινητό. Δες το με έναν φίλο/η σου. Δεν ξέρω εάν υπάρχει κάτι άλλο, άμα δεν δουλέψει. Το παίρνεις απλά απόφαση κι απαντάς όποτε θες εσύ στα μηνύματα, κι ας σε βλέπουν online. Σιγά μην φοβηθούμε και να μπούμε, δηλαδή.
iliata2410 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2022 Φίλε μου το ρωτάω αυτό διότι, στο messanger εκεί που έχω τις επαφές, πχ γράφει ο τάδε ήταν ενεργός πχ 30 λεπτά πριν, και σε κάποια άλλα ονόματα επαφών δεν γράφει ποτέ ήταν ενεργοί. Προφανώς κάποια ρύθμιση υπάρχει. Αυτό με την ενεργή κατάσταση υπάρχει και στο messanger και στο facebook.(Δεν ξέρω αν συσχετίζεται με αυτό) Ένας άλλος τρόπος που υπάρχει είναι ο εξης:Μπαίνεις από υπολογιστή και πας ρυθμισεις-απορρητο-ασφαλεια, και από εκεί σου δείχνει την τελευταία φορά από που μπήκες, πχ από κινητό ή pc, και πατάς διαγραφή.
chios Δημοσ. 19 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2022 Αν κλείσεις την ενεργή κατάσταση λογικά δε θα σε βγάζει πότε είσαι ενεργός.
iliata2410 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2022 Ναι δεν θα με βγάλει δεν θα φαίνομαι, το θέμα είναι θα γράφει δίπλα ποτέ ήμουν τελευταία φορά ενεργός; Εκεί είναι όλο το ζουμί της υπόθεσης. Όχι ότι με νοιαζει, απλά με τρώει η περιέργεια. Τέλος πάντων για να μην το κουράζω θα κάνω δοκιμή με φίλο.
122333444455555 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2023 Στις 23/4/2018 στις 7:59 ΜΜ, marsalo είπε Χαιρετώ. Πριν λιγες μέρες παρατήρησα οτι κάποιες από τις επαφές μου στο Fb messenger δεν εμφανίζουν την ένδειξη πχ "ενεργός πριν 10 λεπτά" (active 10 min ago), ενω πριν την εμφανιζαν. Το περιεργο ειναι οτι οταν οι συγκεκριμενες επαφές ειναι ονλαιν εμφανίζεται η ένδειξη "ενεργός τώρα". Οταν δεν ειναι ονλαιν, η ένδειξη υπαρχει για ενα δυο λεπτά και μετα εξαφανίζεται, δηλαδή κατω από το όνομα δεν υπάρχει καμια χρονοενδειξη για το πότε υπηρξε ο χρήστης ενεργός. Αν συνέβαινε σε μια επαφη θα ελεγα οτι με μπλοκαρε ισως. Αλλά συμβαίνει σε πολλές. Ειναι bug του messenger; Τι μπορεί να φταιει; Λύθηκε το πρόβλημα γιατί έχω και εγώ το ίδιο!
Liverpool89 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2023 (επεξεργασμένο) Τελευταια τα βιντεο στο messenger δεν εχουν ηχο. Συγκεκριμενααν παω σε μια επαφη που μου ειχε στειλει ένα βντεο και το ψαχνω στην προβολη πολυμεσων, αν πατησω να παιξει, δεν θα ακουγεται ο ηχος. Ενω τα βιντεο θυμαμαι πως ειχαν ηχο. Τα βιντεο που τραβαω απο το κινητό εχουν κανονικα ηχο, οποτε το κινητο δεν εχει θεμα. Επεξ/σία 11 Αυγούστου 2023 από Liverpool89
Kostasspil Δημοσ. 23 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2023 Άλλαξε ο τρόπος που εμφανίζονται τα chat heads? Σας άλλαξε κι εσάς;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα