vargas Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2019 Ρώμη με το Α3 .Για να δούμε τι θα κάνει το κινητακι 4
Payne83 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2019 Υπέροχη πόλη μέχρι ένα κινητό που βγάζει πολύ όμορφες φωτογραφίες. Και τα δύο μαζί μπόμπα 1
vargas Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2019 9 ώρες πριν, Payne83 είπε Υπέροχη πόλη μέχρι ένα κινητό που βγάζει πολύ όμορφες φωτογραφίες. Και τα δύο μαζί μπόμπα Ναι εντάξει η πόλη είναι άλλη φάση . Δεν την λένε τυχαία αιώνια πόλη. Κ πόλη που μπορείς να βγάλεις τρομερές φωτό .btw , είναι κ αρκετά φτηνή
afragorn Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Υπέροχη η Ρώμη, θέλω πολύ να την επισκεφθώ! Συνεχίζω στο κλίμα με Ενετικό λιμάνι Χανίων... Redmi Note 7, gcam Επεξ/σία 8 Οκτωβρίου 2019 από afragorn 7
Antretng Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) @afragorn βάλε και ποια συσκευή είναι όπως και αν είναι στοκ ή gcam Γενικά δείτε λίγο το πρώτο post Επεξ/σία 8 Οκτωβρίου 2019 από Antretng
Payne83 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2019 9 ώρες πριν, vargas είπε Ναι εντάξει η πόλη είναι άλλη φάση . Δεν την λένε τυχαία αιώνια πόλη. Κ πόλη που μπορείς να βγάλεις τρομερές φωτό .btw , είναι κ αρκετά φτηνή Κρίμα που δεν είχα το Mi8 με gcam όταν είχα πάει πριν 3 χρόνια. Πάντως εάν μπορέσετε και έχετε χρόνο και διάθεση επισκεφτείτε πάρκο και villa borghese και για φωτογραφίες με θέα από ψηλά Castel Sant Angelo και κήπο των πορτοκαλιών.
Antretng Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Mi a3 stock vs gcam (default shutter, 9 frames). Πρώτα στοκ. Επεξ/σία 9 Οκτωβρίου 2019 από Antretng 4 1
vargas Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2019 Κ λίγο από Τίβερη νύχτα. Και κοντά;στο καστρο των αγγέλων . Κ φυσικά villa Borghese 5
Antretng Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Γιώργο όταν με το καλό γυρίσεις, δοκίμασε μια απο τις προτεινομενές μου για νυχτα. Πολύ περισσότερη λεπτομέρια από αυτή που δουλεύεις. Βασικά ακόμα και η στοκ πρέπει να είναι καλύτερη από αυτές. Επεξ/σία 10 Οκτωβρίου 2019 από Antretng
vargas Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2019 14 λεπτά πριν, Antretng είπε Γιώργο όταν με το καλό γυρίσεις, δοκίμασε μια απο τις προτεινομενές μου για νυχτα. Πολύ περισσότερη λεπτομέρια από αυτή που δουλεύεις. To ξέρω ρε φίλε . Κάτι έκανε στο κινητό το κιρασιο και μου έσβησε την gcam. Την πέρασα ξανά αλλά χωρίς τα xml
Antretng Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2019 3 λεπτά πριν, vargas είπε To ξέρω ρε φίλε . Κάτι έκανε στο κινητό το κιρασιο και μου έσβησε την gcam. Την πέρασα ξανά αλλά χωρίς τα xml Τράβα στοκ τότε. Αλήθεια θα είχες καλύτερες φωτογραφίες. Εδώ έχει παστελιασει το σύμπαν. Ή τουλάχιστον βάλε model nexus 6p. 1
afragorn Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Aπό χθεσινή βόλτα. Σύγκριση Redmi Note 7 με stock και gcam. Πάντως όσο και να έπαιξε με τις ρυθμίσεις του gcam, δεν έβγαινε εμφανώς βελτιωμένη η photo. Έπαιξα με αρκετούς συνδυασμούς, αλλά στο τέλος απογοητεύτηκα (κατσαδιάστηκα και από τη γυναίκα...🥴 ) και το άφησα στο auto. Θέλω ακόμα προπόνηση... Για τον Αντρέα: Επεξ/σία 11 Οκτωβρίου 2019 από afragorn
Antretng Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2019 Καλύτερες από τις ρυθμίσεις που έχω δώσει για rn7 δεν θα βρεις εύκολα. Εκτός αν βγει κάτι ριζοσπαστικα νέο σε gcam. 1
afragorn Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2019 14 λεπτά πριν, Antretng είπε Καλύτερες από τις ρυθμίσεις που έχω δώσει για rn7 δεν θα βρεις εύκολα. Εκτός αν βγει κάτι ριζοσπαστικα νέο σε gcam. Χρησιμοποιώ κατά κύριο λόγο τη 1η από τις 3 που είχες δώσει, αλλά χθες κάτι δε μου άρεσε με το φωτισμό. Δημιουργούσε έντονη αντανάκλαση στις λάμπες και δε ξέρω τι μπορεί να έφταιξε. Το φόντο που ήταν κατάμαυρο μήπως; Να μην είχα πολύ σταθερό χέρι; Το focus; Δε ξέρω αν επιτρέπεται να ποστάρω και άλλη εικόνα για να καταλάβεις τι εννοώ...
Antretng Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2019 25 λεπτά πριν, afragorn είπε Χρησιμοποιώ κατά κύριο λόγο τη 1η από τις 3 που είχες δώσει, αλλά χθες κάτι δε μου άρεσε με το φωτισμό. Δημιουργούσε έντονη αντανάκλαση στις λάμπες και δε ξέρω τι μπορεί να έφταιξε. Το φόντο που ήταν κατάμαυρο μήπως; Να μην είχα πολύ σταθερό χέρι; Το focus; Δε ξέρω αν επιτρέπεται να ποστάρω και άλλη εικόνα για να καταλάβεις τι εννοώ... Βαλτην στο ιδιο post και θα τη δω. Κοιτα, αν εχει πολυ υψηλό contrast, για να μην καψει highlights υποεκθετει ακόμα περισσότερο και μετα την φωτιζει. Σε αυτή τη περίπτωση εμφανιζει περισσοτερο θόρυβο. Οπότε μετα το noise reduction παστελιάζει. Αν δεις η gcam εχει σωσει απεναντι τα φωτισμένα. Ενδεχομένως εχουν και μια διαφορά στην εστίαση. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα