afragorn Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2019 33 λεπτά πριν, adi32 είπε stock gcam Σε αυτό το πλάνο μπορώ να πω πως η stock μου άρεσε περισσότερο. Έχει πιο ζωντανά χρώματα και λιγο καλύτερες λεπτομέρειες.
adi32 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2019 Ναι τα χρώματα είναι πιο έντονα και φαίνονται πιο όμορφα αλλά η πραγματικότητα είναι πιο κοντά στη gcam. Οι λεπτομέρειες νομίζω δεξιά πίσω στο βουνό είναι καλύτερες στη gcam
Antretng Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 34 λεπτά πριν, adi32 είπε Ναι τα χρώματα είναι πιο έντονα και φαίνονται πιο όμορφα αλλά η πραγματικότητα είναι πιο κοντά στη gcam. Οι λεπτομέρειες νομίζω δεξιά πίσω στο βουνό είναι καλύτερες στη gcam Βασικά το μεγάλο δέντρο δεξιά εχει πολύ περισσότερη λεπτομέρια στη Gcam. Επιπλέον η gcam έχει ανοιξει περισσότερο τις σκιές (πχ στο κέντρο στη σκιά κάτω απο τα δέντρα). Και που να δουλευες την gcam για τις ημερήσιες. Αυτή ειναι από την βελτιωμένη "νυχτερινή" που έστησα προχθές και εκανα συγκριτικο. Η αληθεια ειναι οτι αυτή φαινεται all around και ενας που βαριέται να χρησιμοποιεί άλλη τη μέρα και άλλη τη νυχτα ειναι αρκετά καλή (αν και εχω τσιμπησει λιγο το sharpening που τη μέρα δείχνει λιγο "σκληρο" ) Επεξ/σία 5 Οκτωβρίου 2019 από Antretng
georgerapp Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2019 Η stock παιδια και εγω,υπερβολικα (δε βρισκω την καταλληλη λεξη) ......πολυ αγρια ρε παιδι μου η gcam! σιγουρα η stock και εγω.
Antretng Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2019 6 λεπτά πριν, georgerapp είπε Η stock παιδια και εγω,υπερβολικα (δε βρισκω την καταλληλη λεξη) ......πολυ αγρια ρε παιδι μου η gcam! σιγουρα η stock και εγω. Ναι αυτό λέγω και γω... εχει παραπανω sharpening και contrast. Για μέρα προτείνω άλλη. Αν και γενικά μέρα στέκεται πολύ καλά η στοκ. Τη νυχτα ειναι το ζουμί και Indoor. 1
adi32 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2019 Μία με την άλλη που προτείνει ο Αντρέας για ημέρα. Αλλά τραβήχτηκε λίγο πιο μετά 4
Antretng Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Όσοι έχετε mi a3, ανανέωσα το post με τις gcam (εβαλα 3 νεα xml για xcam) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=7910276#post7910276 Ίσως να δουλεύουν καλά και σε mi9, mi9t, mi9t pro, mi9 se ή mi9 lite. Οπότε όσοι έχετε αυτές τις συσκευές δοκιμάστε. Αν σας φαινονται εντονα τα χρώματα μειώστε το saturation (το εχω 0.9 και 1.4) Επεξ/σία 5 Οκτωβρίου 2019 από Antretng 1
georgerapp Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2019 @adi32 πολυ καλυτερη,διαφορετικη ωρα οποτε δεν ειναι απολυτη η συγκριση. βασικα εχετε καλη μαμα εφαρμογη,τουλαχιστον μερα. 1
vargas Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 15 ώρες πριν, georgerapp είπε @adi32 πολυ καλυτερη,διαφορετικη ωρα οποτε δεν ειναι απολυτη η συγκριση. βασικα εχετε καλη μαμα εφαρμογη,τουλαχιστον μερα. Eμενα κ το βράδυ καλή μου φαίνεται απλά δεν είναι στο επίπεδο της gcam τουλάχιστον σε λεπτομέρεια Στα πολλά σκοτάδια όμως 6:40 το πρωί η gcam απλά δερνει... Επεξ/σία 6 Οκτωβρίου 2019 από vargas 1
vargas Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2019 Μια τώρα το πρωί που έχει εξαιρετική απεικονίση χρώματος. Κ δύο φωτό στοκ vs gcam 7 το πρωί . Νομίζω δεν υπάρχει καν σύγκριση στο πολύ σκοτάδι. Αν υπάρχει φως η στοκ το παλεύει . Στοκ Gcam 4
Antretng Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Ανανεωμένες νυχτερινές gcam για το α3. Προσοχή, τη μέρα είναι λιγο "αγριες"... οπότε για ημερήσιες προτιμήστε την άλλη . Δείτε ενα γρήγορο συγκριτικό με τη σειρά stock και μετα gcam με xml night, night-lc, night-lc-cleaner Το xml "night" μαυρίζει τον ουρανό και τις σκιες οπότε και "κρυβει" τον θορυβο χωρις να χρειαστεί πολύ noise reduction. Το "night-lc" εχει πιο φυσικό αποτέλεσμα με χαμηλότερο contrast και πιο ανογμενες σκιες (την καθιστά και πιο all around πχ μπορει να αρεσει και μερα ή προσωπα αν και λιγο "άγριες") αλλα δυστυχώς θα εμφανίσει θόρυβο στον ουρανό (ανοίγει μαζί με τις υπόλοιπες σκιες). Το "night-lc-cleaner" είναι σαν την "night-lc" αλλα με λιγο πιο επιθετικό noise reduction στα υψηλότερα iso (δηλαδή όταν ειναι αρκετά σκοτεινά θα έχει λιγότερο θόρυβο αλλά και λιγότερη λεπτομέρια). Επισης να πω ότι και τα 3 xml ειναι ενα κλικ κατω το saturation/κορεσμος από ότι τα είχα στην αρχή. Έκδοση gcam: https://f.celsoazevedo.com/file/cfiles/gcm1/MGC_6_1_021_xcam6_beta11.apk Ρυθμισεις xml: https://drive.google.com/open?id=1ek7OE0xMssHPrDbrT8qy2BXdG0pPoNKO Επεξ/σία 6 Οκτωβρίου 2019 από Antretng 2 1
afragorn Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Stock xωρίς night Stock nigh shot Gcam Δεν είχα και σταθερό χέρι... Και μία με gcam από το ίδιο σημείο κατά τη δύση του ηλίου. Επεξ/σία 7 Οκτωβρίου 2019 από afragorn
Pstathece Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2019 Μόλις τώρα, afragorn είπε Stock xωρίς night Stock nigh shot Gcam Δεν είχα και σταθερό χέρι... Νομίζω gCam με διαφορά. 1
Antretng Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2019 46 λεπτά πριν, afragorn είπε Και μία με gcam από το ίδιο σημείο κατά τη δύση του ηλίου. Βασικά είχαμε πει να κάνουμε ενα post με φωτογραφίες την ημέρα για να τις βρισκουμε πιο εύκολα και να μειωθει τυχον σπαμάρισμα που έχει τυχει να δούμε σε άλλα sites. Χωρίς διάθεση αρνητική φυσικά. Απλα για να έχουμε ενα μπούσουλα. 1
afragorn Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2019 Α μάλιστα, δε το γνώριζα. Την έβαλα στο προηγούμενο post. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα