Antretng Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2019 Μόλις τώρα, vargas είπε https://forum.xda-developers.com/mi-a3/themes/google-camera-t3952107/page2 χρήσιμοποιω αυτή εδώ ( arnova) με τις ρυθμίσεις που λέει ο τύπος από κάτω . Καλουτσικη είναι από την άποψη ότι έχει πιο καλά χρώματα από την στοκ η φωτό αλλά χάνει λίγο σε φυσικότητα . Δουλευει και ο ultra wide?
vargas Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2019 Μόλις τώρα, Antretng είπε Δουλευει και ο ultra wide? Όχι δυστυχώς , δεν έχουν πολυ δουλέψει ακομα .Είναι κ σχετικά νωρίς. Εκτός κ αν πάω στου mi 9 την gcam γτ κάτι τέτοιο λέγανε στο xda
Antretng Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2019 2 λεπτά πριν, vargas είπε Όχι δυστυχώς , δεν έχουν πολυ δουλέψει ακομα .Είναι κ σχετικά νωρίς. Εκτός κ αν πάω στου mi 9 την gcam γτ κάτι τέτοιο λέγανε στο xda Και γιατι δεν πας; Λογω του τιτλου; Λες να σε κακοχαρακτηρισουν;
vargas Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2019 2 λεπτά πριν, Antretng είπε Και γιατι δεν πας; Λογω του τιτλου; Λες να σε κακοχαρακτηρισουν; Έλα ντε θα το τσεκαρω καλύτερα εκεί . Τον 586 δεν φοράνε κ τα δυο ;
Giwrgos George Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2019 19 λεπτά πριν, vargas είπε Ναι ρε παιδί μου για την οικονομία της συζήτησης το λέω την δικια σου. Την παίρνει το Α3 όπως την έχεις στο νήμα του rn7; Την ίδια έχω αλλά με άλλες ρυθμίσεις.
Antretng Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2019 Μόλις τώρα, vargas είπε Έλα ντε θα το τσεκαρω καλύτερα εκεί . Τον 586 δεν φοράνε κ τα δυο ; Νομιζω το imx582 εχει το α3 αλλα φωτογραφικά ειναι ίδιοι. Οι διαφορές ειναι κυρίως στο video.
vargas Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2019 4 φωτό με gcam κ χωρίς mi a3 .όλα με night sight , η gcam έχει εμφανώς καλύτερα χρώματα αλλά στο φως που δίνει στην φωτογραφία είναι πάνω κάτω τα ίδια 2
Antretng Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Γιώργο μην βαζεις Night στη gcam. Από τη στιγμή που δεν εχεις ois μάλλον χάνεις παρά κερδίζεις. Παίζε με enhanced. Επιπλεον, προσωπικά θα ηθελα να δω αυτη τη συγκριση με auto και οχι night στη στοκ (πχ στη τελευταια περισσοτερο εχασες παρα κερδισες με το αργο Night) Επεξ/σία 14 Σεπτεμβρίου 2019 από Antretng
vargas Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2019 42 λεπτά πριν, Antretng είπε Γιώργο μην βαζεις Night στη gcam. Από τη στιγμή που δεν εχεις ois μάλλον χάνεις παρά κερδίζεις. Παίζε με enhanced. Επιπλεον, προσωπικά θα ηθελα να δω αυτη τη συγκριση με auto και οχι night στη στοκ (πχ στη τελευταια περισσοτερο εχασες παρα κερδισες με το αργο Night) Πραγματικά αυτό μου κάνε εντυπωση. Έχει περισσότερο φως η στοκ
logistoulis Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Στις 14/9/2019 στις 8:49 ΜΜ, vargas είπε 4 φωτό με gcam κ χωρίς mi a3 .όλα με night sight , η gcam έχει εμφανώς καλύτερα χρώματα αλλά στο φως που δίνει στην φωτογραφία είναι πάνω κάτω τα ίδια vargas να σε ρωτήσω ρε φίλε, από θέμα video τι προτιμάς στο α3? στο 4Κ δεν υπάρχει eis και κουνιέται λίγο το πράγμα παρόλο που η λεπτομέρεια χρώματα είναι εξαιρετικά για την κατηγορία, η μόνη λύση είναι stabilization από το photos που δουλεύει καλά αλλά θέλει την ώρα του (και ρίχνει ποιότητα, αν και όχι τόσο τραγικά απλά κόβει λίγο τις άκρες, αλλά και πάλι η επεξεργασία παίρνει ώρα) το 1080/60 έχει πολύ κακή ποιότητα, είναι άχρηστο άρα μένουμε με 1080/30 + eis? ή έχεις κάποια εναλλακτική; η gcam κάνει κάτι παραπάνω σε αυτό; δεν έχω το πιο σταθερο χέρι να σημειώσω και θέλω να τραβάω κάποια βίντεο πάνω σε αθλητικές ας το πούμε δραστηριότητες. αν θέλω 4Κ θα πρέπει να συμβιβαστώ σε μετέπειτα επεξεργασία να μην βγάλω τα αντερά μου; Επεξ/σία 16 Σεπτεμβρίου 2019 από logistoulis
vargas Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 8 λεπτά πριν, logistoulis είπε vargas να σε ρωτήσω ρε φίλε, από θέμα video τι προτιμάς στο α3? στο 4Κ δεν υπάρχει eis και κουνιέται λίγο το πράγμα παρόλο που η λεπτομέρεια χρώματα είναι εξαιρετικά για την κατηγορία, η μόνη λύση είναι stabilization από το photos που δουλεύει καλά αλλά θέλει την ώρα του (και ρίχνει ποιότητα, αν και όχι τόσο τραγικά απλά κόβει λίγο τις άκρες, αλλά και πάλι η επεξεργασία παίρνει ώρα) το 1080/60 έχει πολύ κακή ποιότητα, είναι άχρηστο άρα μένουμε με 1080/30 + eis? ή έχεις κάποια εναλλακτική; η gcam κάνει κάτι παραπάνω σε αυτό; δεν έχω το πιο σταθερο χέρι να σημειώσω και θέλω να τραβάω κάποια βίντεο πάνω σε αθλητικές ας το πούμε δραστηριότητες. αν θέλω 4Κ θα πρέπει να συμβιβαστώ σε μετέπειτα επεξεργασία να μην βγάλω τα αντερά μου; Η gcam σε ότι έχω δοκιμάσει ποτέ δεν ήταν τόσο καλη στο βίντεο . Δεν έχω δοκιμάσει στο Α3 μην λεω ψέμματα . Παρόλαυτα νομίζω ότι το 1080 /30 fps είναι η λογική λύση αν δεν έχεις πολύ χρόνο . Αλλιώς 4k κ google photos 1
logistoulis Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 1 λεπτό πριν, vargas είπε Η gcam σε ότι έχω δοκιμάσει ποτέ δεν ήταν τόσο καλη στο βίντεο . Δεν έχω δοκιμάσει στο Α3 μην λεω ψέμματα . Παρόλαυτα νομίζω ότι το 1080 /30 fps είναι η λογική λύση αν δεν έχεις πολύ χρόνο . Αλλιώς 4k κ google photos ναι εκεί έχω καταλήξει κι εγώ.. όσο για την κάμερα γενικά (και τις φωτό ειδικότερα) θα έλεγα ότι με εξαίρεση τα βραδινά οι gcam ακόμα τουλάχιστον δεν είναι καθολικά καλύτερες , οπότε θα βασιστώ προς το παρόν στη στοκ που ειδικά σε καλούς φωτισμούς είναι αρκετά καλή αλλά κι εγώ ακόμα δοκιμάζω
georgerapp Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Αφού έχετε φουλ το camera 2api μηπως να δοκιμαζατε και καποιο αλλο app τυπου open camera που δινει πολλες δυνατότητες; Και σε bitrate και γενικά βλεπω σε tutorials είναι δύναμη σάν εφαρμογή. Δε τα ξερω καλα αυτα,ετσι το γράφω. Για να τραβάτε σε 1080 το λεω η και 2κ που ειναι πιο μικρά αρχεία απο τα μεγάλα 4κ. Επεξ/σία 16 Σεπτεμβρίου 2019 από georgerapp
vargas Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 7 λεπτά πριν, georgerapp είπε Αφού έχετε φουλ το camera 2api μηπως να δοκιμαζατε και καποιο αλλο app τυπου open camera που δινει πολλες δυνατότητες; Και σε bitrate και γενικά βλεπω σε tutorials είναι δύναμη σάν εφαρμογή. Δε τα ξερω καλα αυτα,ετσι το γράφω. Για να τραβάτε σε 1080 το λεω η και 2κ που ειναι πιο μικρά αρχεία απο τα μεγάλα 4κ. Εμένα με βολεύει το 4k κ η επεξεργασία μετά. Αλλά κ το 1080 /30 fps είναι το λιγότερο τίμιο . Το σημαντικό είναι ότι με το mi 9 παίρνουμε ακριβώς την ίδια gcam , οπότε χρόνο να έχει κάποιος ...κ θα την βρει την άκρη
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα