vargas Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Πρωινό διπλό ουράνιο τόξο στην Μαρίνα ζέας στον Πειραιά με το mi a3 όλα στο auto .Νομιζω πως ειδικά σε χρώματα η φωτό είναι καλή Επεξ/σία 13 Σεπτεμβρίου 2019 από vargas 8
vargas Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2019 Και δυο σημερινες η πρώτη με auto και στοκ απλά με διόρθωση φωτισμού ο bruno Κ η δεύτερη με gcam 5
Giwrgos George Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2019 Και μια βραδινή παιδιά με αρκετό σκοτάδι gcam φυσικά. 5 1
Antretng Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 λεπτό πριν, Giwrgos George είπε Και μια βραδινή παιδιά με αρκετό σκοτάδι gcam φυσικά. Night sight? Επεξ/σία 14 Σεπτεμβρίου 2019 από Antretng
Giwrgos George Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, Antretng είπε Night sight? Όχι ψέματα δεν είναι night sight HDR+ είναι Επεξ/σία 14 Σεπτεμβρίου 2019 από Giwrgos George
Antretng Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2019 8 λεπτά πριν, Giwrgos George είπε Όχι ψέματα δεν είναι night sight HDR+ είναι Ποια gcam? Μου κανε εντύπωση το 1/5 σε αυτό το iso.
Giwrgos George Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2019 12 λεπτά πριν, Antretng είπε Ποια gcam? Μου κανε εντύπωση το 1/5 σε αυτό το iso. 12 λεπτά πριν, Antretng είπε Ποια gcam? Μου κανε εντύπωση το 1/5 σε αυτό το iso. Αυτή που έχεις και εσύ νομίζω,η ίδια
vargas Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2019 10 λεπτά πριν, Giwrgos George είπε Αυτή που έχεις και εσύ νομίζω,η ίδια Αφού δεν έχεις το ίδιο κινητό με τον Αντρέα πώς γίνεται να έχεις την gcam αυτή ;
Antretng Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 17 λεπτά πριν, Giwrgos George είπε Αυτή που έχεις και εσύ νομίζω,η ίδια Α την 14.2 του Bulkin? Ισως τελικιάζει πιο χαμηλά το iso στο Mi a3? Για τραβα κατι εντελως σκοταδια (πχ να το χεις στο τραπεζι) να δουμε μεχρι που παει σε iso. Παντως αυτο που μου κανει εντυπωση ειναι οτι το καδρο ειναι λιγο στενότερο από οτι συνηθως; Σαν να σου κροπαρει ή ιδεα μου ειναι; 8 λεπτά πριν, vargas είπε Αφού δεν έχεις το ίδιο κινητό με τον Αντρέα πώς γίνεται να έχεις την gcam αυτή ; Αν λεει αυτη που νομιζω, ειναι πολυ universal σε mid range soc. Ακόμα και στο a70 (snap 660) που δεν εβρισκες ανθρωπινη, δούλευε καλύτερα από άλλες. Επεξ/σία 14 Σεπτεμβρίου 2019 από Antretng 1
vargas Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2019 19 λεπτά πριν, Antretng είπε Α την 14.2 του Bulkin? Ισως τελικιάζει πιο χαμηλά το iso στο Mi a3? Για τραβα κατι εντελως σκοταδια (πχ να το χεις στο τραπεζι) να δουμε μεχρι που παει σε iso. Παντως αυτο που μου κανει εντυπωση ειναι οτι το καδρο ειναι λιγο στενότερο από οτι συνηθως; Σαν να σου κροπαρει ή ιδεα μου ειναι; Αν λεει αυτη που νομιζω, ειναι πολυ universal σε mid range soc. Ακόμα και στο a70 (snap 660) που δεν εβρισκες ανθρωπινη, δούλευε καλύτερα από άλλες. Τον 670 δεν φοράει το Α70 ; Κ αν παίρνει την δικιά σου , να την κατεβασω κ.γω αν είναι
Antretng Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2019 Μόλις τώρα, vargas είπε Τον 670 δεν φοράει το Α70 ; Κ αν παίρνει την δικιά σου , να την κατεβασω κ.γω αν είναι Βασικα τον 675 φοράει. Λογω κεκτημενης ταχυτητας εγραψα 660. Αλλα ουσιαστικά σε συμβατότητες ειναι παρόμοιοι. Δεν ειναι δικια μου βρε Του bulkin ειναι. Δες εδώ https://mega.nz/#!bSoTzAgA!HTEAitMDIUk-0Lf7fSVy9UcKf43mzTct-lf0gMsvG_0
vargas Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2019 12 λεπτά πριν, Antretng είπε Βασικα τον 675 φοράει. Λογω κεκτημενης ταχυτητας εγραψα 660. Αλλα ουσιαστικά σε συμβατότητες ειναι παρόμοιοι. Δεν ειναι δικια μου βρε Του bulkin ειναι. Δες εδώ https://mega.nz/#!bSoTzAgA!HTEAitMDIUk-0Lf7fSVy9UcKf43mzTct-lf0gMsvG_0 Ναι ρε παιδί μου για την οικονομία της συζήτησης το λέω την δικια σου. Την παίρνει το Α3 όπως την έχεις στο νήμα του rn7;
Antretng Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, vargas είπε Ναι ρε παιδί μου για την οικονομία της συζήτησης το λέω την δικια σου. Την παίρνει το Α3 όπως την έχεις στο νήμα του rn7; Βασει των λεγομενων του Γιωργου παραπάνω ναι. Τις ρυθμισεις μου θα ελεγα να τις αγνοησεις και να πειραματιστεις απο την αρχή (άλλοι αισθητηρες). Το μονο που μπορω να σου πω ειναι οτι με τα Libs που διαλεξα ειχα πιο φωτεινες σκιες αλλα και επιθετικό σχετικά nr. Επεξ/σία 14 Σεπτεμβρίου 2019 από Antretng
vargas Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2019 3 λεπτά πριν, Antretng είπε Βασει των λεγομενων του Γιωργου παραπάνω ναι. Τις ρυθμισεις μου θα ελεγα να τις αγνοησεις και να πειραματιστεις απο την αρχή (άλλοι αισθητηρες). Το μονο που μπορω να σου πω ειναι οτι με τα Libs που διαλεξα ειχα πιο φωτεινες σκιες αλλα και επιθετικό σχετικά nr. https://forum.xda-developers.com/mi-a3/themes/google-camera-t3952107/page2 χρήσιμοποιω αυτή εδώ ( arnova) με τις ρυθμίσεις που λέει ο τύπος από κάτω . Καλουτσικη είναι από την άποψη ότι έχει πιο καλά χρώματα από την στοκ η φωτό αλλά χάνει λίγο σε φυσικότητα .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα