Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
5 ώρες πριν, georgerapp είπε

Ωραιότατες!!!

Το έκανες το κινητό flagship killer στην φωτογραφία!

Με εχει καταστρεψει η κάμερα και αυτονομία του. Εχω παρει στο μεταξυ p20 pro και mi9... και τα 2 φυγαν ακλαφτα. 

Καποια στιγμη θα παρω κατι άλλο μιας και εχω συνηθισει πιο premium συσκευες... αυτο ομως δεν βλεπω να το δινω. Θα μεινει για τη κάμερα. 

• Like 2
  • Απαντ. 2,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Στις 20/8/2019 στις 3:35 ΜΜ, Antretng είπε

Με εχει καταστρεψει η κάμερα και αυτονομία του. Εχω παρει στο μεταξυ p20 pro και mi9... και τα 2 φυγαν ακλαφτα. 

Καποια στιγμη θα παρω κατι άλλο μιας και εχω συνηθισει πιο premium συσκευες... αυτο ομως δεν βλεπω να το δινω. Θα μεινει για τη κάμερα. 

Αντρέα η κάμερα του Μi9Τ με gcam δεν είχε αντίστοιχες επιδόσεις με το RN7;

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, tinapo είπε

Αντρέα η κάμερα του Μi9Τ με gcam δεν είχε αντίστοιχες επιδόσεις με το RN7;

Αν κρινω απο ενα k20 pro φίλου αλλα και το Mi9 που ειχα για κάποιο διάστημα, δυστυχώς όχι. Δεν το φτανουν.

Μιλάω πάντα για σύγκριση με gcam και στα 2. Διαφορετικά η στοκ του rn7 είναι πολύ μέτρια (ειδικά τη μέρα χάλι μαύρο)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 ώρες πριν, georgerapp είπε

Δηλαδη εχει πιο καλογραμμένη την gcam ας πούμε;

Γιατι σαν σενσορες εχουν εξίσου καλούς;

Πολλές φορές είναι και θέμα πώς κάθεται κιόλας η εφαρμογή στη συσκευή, libs και hw. Το redmi έχει και άλλο αισθητήρα. 

Ίσως το έσωσε ο soc οπου ο αισθητήρας δουλεύει μόνιμα στα 12mpixels (άρα και 1.6 microns στη gcam).  Στο mi9 εμοιαζει να μην δουλεύει το pixel binning στη gcam. Δεν το ξέρω με σιγουριά αυτό που λέω, μια εικασία κάνω 

Από την άλλη ίσως είναι θέμα samsung και sony αισθητήρα αφού το rn7 με τον Samsung δουλεύει πολύ πιο αποτελεσματικά η gcam από ότι στο rn7 pro που έχει τον Sony. Αλλά και πάλι διέφεραν σαν soc όπου το pro δούλευαν τα 48mpixels

Επεξ/σία από Antretng
  • Like 2
Δημοσ.

Φοβερή φάση η Google cam , αλλα με τo mi 8  έχω ξεχάσει τι είναι gcam. Aυτες εδώ έβγαλα το καλοκαίρι και δε νομίζω να φύγει εύκολα από τα χέρια μου για κάτι άλλο. Να σε κ καλύτερη μπαταρία ..

Mi 8 ( 2)

Greek sunset..

Piraeus Greece no filter

Neon

• Like 4
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

OnePlus 7 Pro stock camera, quality reduced για να μπορώ να κάνω upload εδώ. Πρώτη φορά με την OnePlus και έχω ενθουσιαστεί!!

PSX_20190828_152938.jpg

PSX_20190828_153026.jpg

Επεξ/σία από renaxan
  • Like 8
Δημοσ.

πολυ καλο αποτελεσμα πραγματι και ωραια η φωτογραφια με το γατι,καμερισια ομορφη.

εαν οι φωτογραφιες σου ειναι ανεβασμενες στο google photos ( που θα επρεπει να γινονται back up) τοτε ακου πως ανεβαζεις.

απο pc οχι κινητο.

ανοιγεις την εικονα-δεξι κλικ ανοιγμα εικονας σε νεα σελιδα-τσιμπας το link (ειναι μεγαλο)-ερχεσαι εδω-στην απαντηση κατω δεξια πας εισαγωγη αλλων μεσων-επιλεγεις εισαγωγη εικονας απο url -τελος.

θα βγει ετσι και πατωντας επανω θα ανοιγει διπλα σε αναλυση κανονικη.spacer.png

• Like 1
  • Thanks 2
Δημοσ.
11 minutes ago, georgerapp said:

πολυ καλο αποτελεσμα πραγματι και ωραια η φωτογραφια με το γατι,καμερισια ομορφη.

εαν οι φωτογραφιες σου ειναι ανεβασμενες στο google photos ( που θα επρεπει να γινονται back up) τοτε ακου πως ανεβαζεις.

απο pc οχι κινητο.

ανοιγεις την εικονα-δεξι κλικ ανοιγμα εικονας σε νεα σελιδα-τσιμπας το link (ειναι μεγαλο)-ερχεσαι εδω-στην απαντηση κατω δεξια πας εισαγωγη αλλων μεσων-επιλεγεις εισαγωγη εικονας απο url -τελος.

θα βγει ετσι και πατωντας επανω θα ανοιγει διπλα σε αναλυση κανονικη.spacer.png

Σε ευχαριστώ πολύ για το Tip.

Προέρχομαι από πολλές γενιές iPhone's που πριν ένα χρόνο και κάτι αγόρασα το Mi8. Ωραία τηλέφωνα τα Xiaomi (τιμή προς απόδοση). 

Ήθελα κάτι παραπάνω και καιρό τώρα παρατηρούσα την OnePlus. Είπα να κάνω το βήμα. Διαβάζω αρκετά από το κινητό (βράδυ πριν τον ύπνο) και αυτό το 90Hz με τράβηξε + τα γρήγορα updates. Δεν αγόρασα το κινητό για την camera. Χρησιμοποιώ φωτογραφική όταν θέλω κάτι καλό.

Το PC case με αυτό το φωτισμό, σε σκοτεινό δωμάτιο (γραφείο) όταν προσπαθούσα να τραβήξω φώτο, το αποτέλεσμα ήταν χάλια. Με ενθουσίασε που το OnePlus τα πήγε μια χαρά, χωρίς πολύ προσπάθεια.

• Like 2
Δημοσ.
Mi.a3 2

Mi a3

Φωτο του Α3 με night sight . Νομίζω έχει αίσθητα λιγότερο θόρυβο από το mi 8 . Αλλά είναι πολύ νωρίς να κρίνω την κάμερα του . Σε οθόνη βέβαια είναι ξεκάθαρα ανώτερο το mi 8 λόγω της ανάλυσης . Παρόλαυτα η κάμερα του Α3  φαίνεται αξιολόγη

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγω τις βρίσκω πολύ καλες πάντως!

Τις αλλαζεις τις συσκευές οσαν τα πουκάμισα ε;

Επεξ/σία από georgerapp
Δημοσ.
21 λεπτά πριν, georgerapp είπε

Εγω τις βρίσκω πολύ καλες πάντως!

Τις αλλαζεις τις συσκευές οσαν τα πουκάμισα ε;

Να πω την αμαρτία μου με κούρασε το όλο θέμα με τις αυτόνομιες γι'αυτό πήγα στο Α3. Όσο μπορώ τις αλλαζω ναι αλλά κάποια στιγμή πρέπει να χαλαρώσω 😁

• Like 1
Δημοσ.

Φίλος μου έχει το Mi 8 με όλες τις αναβαθμίσεις και ήθελε να δοκιμάσει την gcam. Gcam έκδοση F1v9.5 6.3.030. Τα αποτελέσματα γενικά δεν ήταν τόσο καλά όσο με το default. Ο υπόλοιποι με Mi 8 έχετε ίδια εμπειρία; 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...