georgerapp Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 Σήκωσε το κινητό κάθετα και ξεκινα απο εκει που θες και τραβα 3 stop η οσα θες ,οχι πολλα ,οχι δηλαδη τον ορισμο του πανόραμα τις μακρόστενες φωτογραφίες. Θα εχεις αυτο που θες. Αν δεν εχει stop η εφαρμογη αλλα τραβάει συνεχώς οπως σου ειπα τραβα ενα μικρο πανόραμα. Παιξε μαζι του και θα το βρεις δεν υπάρχει περίπτωση,θες ενα συντομο πανοραμα να μοιαζει με wide λήψη.
Antretng Δημοσ. 17 Μαΐου 2019 Δημοσ. 17 Μαΐου 2019 Redmi Note 7 gcam, hdr+ enhanced (default shutter, 12 frames) IMG_20190517_002240 by Andreas L., on Flickr 7
georgerapp Δημοσ. 17 Μαΐου 2019 Δημοσ. 17 Μαΐου 2019 Εχεις καμει μαγικά ομως με την συσκευή αυτή,δε μπορω να πω κατι διαφορετικό. 1
saruman123 Δημοσ. 17 Μαΐου 2019 Δημοσ. 17 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Honor 20 Pro Δυο από αυτές έχουν ληφθεί με τον αισθητήρα των 48MP με το νέο AIS Super night mode, ενώ η τρίτη έχει ληφθεί με την super wide angle κάμερα. https://ibb.co/8XrTjCy https://ibb.co/BVj31md https://ibb.co/ZYMVXwp Κάτι δεν πήγε καλά στην πρώτη και βάζω link που είναι κανονικά η φωτογραφίες. Επεξ/σία 17 Μαΐου 2019 από saruman123 4
Antretng Δημοσ. 18 Μαΐου 2019 Δημοσ. 18 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Redmi Note 7 gcam hdr+ enhanced (12 frames, default shutter) Στη δεύτερη ειδικά με εντυπωσιασε πάρα πολύ. Γενικά λόγω μεγάλου πιξελ (1.6 με pixel binning) βαζει χαμηλότερο iso από οτι σε άλλες συσκευες. Ως εκ τούτου, στη gcam καταληγει συνηθως με αρκετά γρήγορο shutter και να πιάνει ικανοποιητικά την κίνηση σε χαμηλό φωτισμό. IMG_20190517_213725 by Andreas L., on Flickr IMG_20190517_235903 by Andreas L., on Flickr Επεξ/σία 18 Μαΐου 2019 από Antretng 3
AntiCambeR Δημοσ. 19 Μαΐου 2019 Δημοσ. 19 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα... Η 1η auto και η 2η manua(Μετά απο 2-3 αποτυχημένες manual) με στηριγμένο το κινητό σε κάγκελα: Νύχτα με φώς λάμπας απο κολώνα: Στις επόμενες 3 φυσούσε και δεν είμαι σίγουρος αν βγήκαν κουνημένες: Επεξ/σία 19 Μαΐου 2019 από AntiCambeR 3
georgerapp Δημοσ. 19 Μαΐου 2019 Δημοσ. 19 Μαΐου 2019 η νυχτερινη η αυτοματη ειναι κακη. ποναμε ,ποναμε πολυ αυτοματο και δυσκολα σκηνικα!!!!!! αλλα για την 2η με 1/8 και iso 100 θα σου πω για να μη το ξαναβαλεις καγκελο,ουτε για 1/4 δε θα χρειστει....μεχρι εκει ομως. θα πηγαινεις manual,παντα θα εχεις ενεργη την ριπη,θα ριχνεις κλειστρο σε τετοια δυσκολα νουμερα οπως εκανες και θα βαρας ριπη καμια 6αρια και ανω μπαμ μπαμ. θα βγουν κουνημενες στην αρχη σιγουρα η πρωτη αντε και η 2η και σιγουρα η τελευταια ,οι μεσανες ομως θα ειναι κομπλε γιατι εκει και η ανασα σου θα ειναι στο μεσο της και το δαχτυλο θα ειναι κολλημενο στο εικονιδιο και δε θα εχεις τον τρανταγμο. δοκιμασε και πες μου. χερατες με 1/4 με την τακτικη που σου ειπα. δωσε σημασια στο ακουνητο οχι τοσο σαν φωτογραφιες γιατι εχουν περασει ενα πασακι ψιλο (εναν αλιφαδορο) απο το photoshop express. 2 1
ProponitisTouKanape Δημοσ. 20 Μαΐου 2019 Δημοσ. 20 Μαΐου 2019 Tiergarten, Berlin by Nikos A, on Flickr Tiergarten, Berlin (2) by Nikos A, on Flickr Ο φωτισμός ήταν λίγο παράξενος λόγω της ώρας, αργά το απόγευμα 5
AntiCambeR Δημοσ. 20 Μαΐου 2019 Δημοσ. 20 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 10 ώρες πριν, georgerapp είπε η νυχτερινη η αυτοματη ειναι κακη. ποναμε ,ποναμε πολυ αυτοματο και δυσκολα σκηνικα!!!!!! αλλα για την 2η με 1/8 και iso 100 θα σου πω για να μη το ξαναβαλεις καγκελο,ουτε για 1/4 δε θα χρειστει....μεχρι εκει ομως. θα πηγαινεις manual,παντα θα εχεις ενεργη την ριπη,θα ριχνεις κλειστρο σε τετοια δυσκολα νουμερα οπως εκανες και θα βαρας ριπη καμια 6αρια και ανω μπαμ μπαμ. θα βγουν κουνημενες στην αρχη σιγουρα η πρωτη αντε και η 2η και σιγουρα η τελευταια ,οι μεσανες ομως θα ειναι κομπλε γιατι εκει και η ανασα σου θα ειναι στο μεσο της και το δαχτυλο θα ειναι κολλημενο στο εικονιδιο και δε θα εχεις τον τρανταγμο. δοκιμασε και πες μου. χερατες με 1/4 με την τακτικη που σου ειπα. δωσε σημασια στο ακουνητο οχι τοσο σαν φωτογραφιες γιατι εχουν περασει ενα πασακι ψιλο (εναν αλιφαδορο) απο το photoshop express. Εβαλα auto και manual γιατί είχαν διαφορά,η manual είναι λίγο καλύτερη.Οντως σε auto νύχτα βγάζει χάλια,σε σχετικά χαμηλό φωτισμό κάτι γίνεται. Δηλαδή με κλείστρο 1.8 ακόμα και με 1.4 με ριπή θα έβγαιναν 2-3,καλύτερες με χέρι χωρίς στήριγμα; Η αν είχε OIS η συγκεκριμένη manual χωρίς ριπή θα έβγαινε καλύτερη; Επεξ/σία 20 Μαΐου 2019 από AntiCambeR
georgerapp Δημοσ. 20 Μαΐου 2019 Δημοσ. 20 Μαΐου 2019 Με ενα καλο ois θα πήγαινε απο μονο του το soft πιο χαμηλα άρα καλύτερα. Δεν εχουμε ois ομως ουτε καποιο soft τυπου gcam να κανει παπαδες. Οποτε οπως σου ανέφερα πιο πάνω. Γυρνας manual πας κλείστρο 1/8 η και 1/4 δε πειράζεις το iso για πιο γρήγορα (εκτος και εαν θες) και βαραμε ενα γαζι των 10 φωτογραφιών. Οι μεσαίες θα είναι κομπλέ. Κανε δοκιμή. 1
mphxths Δημοσ. 20 Μαΐου 2019 Δημοσ. 20 Μαΐου 2019 Λοιπον , εχω ενα NOKIA 8 , και πειραματιζομαι που και που.Πειτε μου και σεις την γνωμη σας γιατι εγω δεν το χω Ιδιο θεμα , gcam και stock app.Focus στο ιδιο σημειο , ιδιες συνθηκες (μιας και τις τραβηξα την μια μετα την αλλη). Η gcam εδω. Η stock εδω. Focus εγινε στην μπροστα γλαστα με το πρασινο φυτο (το ανοιχτοχρωμο) , τα δυο apps σε stock ρυθμισεις / auto . Το δικο μου συμπερασμα ειναι οτι το gcam αποδιδει καλυτερα χρωματα , ενω το stock σαν να τα "ξανοιγει καπως" και χανει λεπτομερειες.Αλλα μου δημιουργειται η εντυπωση οτι η gcam χανει σε sharpness απο οτι η stock.Αυτο το τελευταιο συμπερασμα ισως ειναι πλασεμπο λογω περισσοτερης φωτεινοτητας στην φωτο με το stock app...τι να πω...
Giwrgos George Δημοσ. 20 Μαΐου 2019 Δημοσ. 20 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Ένα μίνι συγκριτικό μεταξύ Huawei p20pro και Xiaomi mi8 pro,ανα ζεύγη η πρώτη είναι Huawei. Επεξ/σία 20 Μαΐου 2019 από Giwrgos George 1
Giwrgos George Δημοσ. 20 Μαΐου 2019 Δημοσ. 20 Μαΐου 2019 Kαι μερικές βραδινές P20 pro Auto AI ON Mi8 pro Auto AI ON P20 pro night mode Mi8 pro night mode 5 1
Sethiros Δημοσ. 24 Μαΐου 2019 Δημοσ. 24 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Nexus 6P σε HDR+ Mode πειραγμένη λίγο με το φίλτρο Nite Lite από Aviary: Εδώ η ίδια φωτογραφία χωρίς φίλτρο, καθαρά με το HDR+ της Google Cam στο Nexus 6P: Επεξ/σία 24 Μαΐου 2019 από Sethiros 6
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα