Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, giorgsisp είπε

Mi8 Stock Camera

40628752903_796659fa42_z.jpgStock by giorgos ioannidis, on Flickr

40653474613_b4705668a4_z.jpgStock Camera Auto by giorgos ioannidis, on Flickr

MGC Xtreme beta 20 - Version 6.1

40653473313_015118470c_z.jpgXtreme beta 20 by giorgos ioannidis, on Flickr

47541823382_5c3d14261a_z.jpgXtreme beta 20 by giorgos ioannidis, on Flickr

Αυτή η xtrene beta 20 κάνει θαύματα. Πάντως η night  cam η στοκ ελαχιστοποιεί το πολυ φως πάνω σε λάμπες προβολείς κλπ. 

• Like 2
  • Απαντ. 2,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, vargas είπε

Αυτή η xtrene beta 20 κάνει θαύματα. Πάντως η night  cam η στοκ ελαχιστοποιεί το πολυ φως πάνω σε λάμπες προβολείς κλπ. 

Ουσιαστικά λόγω διεύρυνσης του dynamic range σώζει μεγαλύτερο μέρος των highlights. Το φως (ασπριλα) που βλέπεις στις λαμπες δεν ειναι παρα καμμένα highlights.

Πάντως πιστευω ότι με γρηγορότερο κλείστρο θα είχατε καλυτερο αποτέλεσμα. Το 1/4 σε iso 100 ειναι αρκετά αργό ενώ ρισκάρετε και σημαντικό camera shake.

Επεξ/σία από Antretng
  • Like 2
Δημοσ.
5 ώρες πριν, vargas είπε

Εμένα πάντως μου αρέσουν πιο πολύ της στοκ κάμερας και στις 2 φωτογραφίες. Θα συμφωνήσω με τον @Antretng όσον αφορά τη διαφορά στο κλείστρο. 

• Like 1
Δημοσ.
Stock Gcam Gcam 2019-04-26_06-51-46

4 φωτό από Λουτράκι ισθμό  με mi 8.Οι πιο φωτεινές εννοείται με gcam την τελευταία αλλά να πω ότι η στοκ  είναι πολύ πιο κοντά στην πραγματικότητα κ με πολύ λιγότερο θόρυβο . Ήταν δύσκολες οι συνθήκες  από πλευράς φωτός  πάντως  κ μια ημέρα στοκ φυσικά....από πείραια.  

Happy Easter

• Like 2
Δημοσ.

Όπου υπάρχουν φωτεινές πηγές η gcam απέτυχε-τις έκαψε, ήθελε ίσως λιγότερο χρόνο έκθεσης. Στα σκοτεινά σημεία της φώτο η gcam έδωσε περισσότερη λεπτομέρεια (ίσως και λόγω του χρόνου έκθεσης). Προτιμώ την stock όσον αφορά την αίσθηση της ατμόσφαιρας της φώτο.

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, vargas είπε

Noght sight στην google camera

Αμα ειχες hdr+ enhanced αντι night sight δεν θα ειχαν καει τα highlights. Γενικα το night sight εχει την ταση να φωτιζει αφυσικα την φωτογραφία ενώ μπορει να χανουν και σε οξυτητα λογω χαμηλού shutter speed (κάνει drop τα κουνημενα καρε οποτε μπορει να ειναι και χειροτερο απο hdr+)

Επεξ/σία από Antretng
  • Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Antretng είπε

Αμα ειχες hdr+ enhanced αντι night sight δεν θα ειχαν καει τα highlights. Γενικα το night sight εχει την ταση να φωτιζει αφυσικα την φωτογραφία ενώ μπορει να χανουν και σε οξυτητα λογω χαμηλού shutter speed (κουνημενες)

Ναι αλλά με hdr + δεν θα έχανε σε φωτεινότητα  πολυ;

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, vargas είπε

Ναι αλλά με hdr + δεν θα έχανε σε φωτεινότητα  πολυ;

Κοιτα απο τη στοκ auto πιο φωτεινη θα ηταν παλι. Μπορεις και να ανεβασεις την εκθεση αν θες

Προσωπικά όμως θελω η νυχτερινη φωτογραφια να ειναι νυχτερινη. Το night sight και γενικότερα η υπερεκθεση εχει την ταση να "χαλαει" την φωτογραφια. Θα το χρησιμοποιησεις  με μέτρο και μονο οταν σε ενδιαφερει να εμφανισεις αυτο που κρυβεται στις σκιες. 

• Thanks 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Antretng είπε

Κοιτα απο τη στοκ auto πιο φωτεινη θα ηταν παλι. Μπορεις και να ανεβασεις την εκθεση αν θες

Προσωπικά όμως θελω η νυχτερινη φωτογραφια να ειναι νυχτερινη. Το night sight και γενικότερα η υπερεκθεση εχει την ταση να "χαλαει" την φωτογραφια. Θα το χρησιμοποιησεις  με μέτρο και μονο οταν σε ενδιαφερει να εμφανισεις αυτο που κρυβεται στις σκιες. 

Εκεί καταλήγω κ εγώ .  Τι να το κάνω ν α μου φωτίζει τα βράχια στον Ισθμό  με υπερεκθεση και να μην έχει σχέση με την πραγματικότητα .

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, vargas είπε

Εκεί καταλήγω κ εγώ .  Τι να το κάνω ν α μου φωτίζει τα βράχια στον Ισθμό  με υπερεκθεση και να μην έχει σχέση με την πραγματικότητα .

Και το πιο σημαντικο χάνεται η ατμοσφαιρα... 

Επεξ/σία από Antretng
  • Like 2
Δημοσ.
9 ώρες πριν, Antretng είπε

Και το πιο σημαντικο χάνεται η ατμοσφαιρα... 

Φίλε μου δε μπορείς να δεχτείς μηνύματα στις αγγελίες δε ξέρω αμα το ξέρεις,απλα σου λεω επειδή με ενδιαφέρει η πιο πρόσφατη σου

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...