vargas Δημοσ. 16 Απριλίου 2019 Δημοσ. 16 Απριλίου 2019 1 ώρα πριν, giorgsisp είπε Mi8 Stock Camera Stock by giorgos ioannidis, on Flickr Stock Camera Auto by giorgos ioannidis, on Flickr MGC Xtreme beta 20 - Version 6.1 Xtreme beta 20 by giorgos ioannidis, on Flickr Xtreme beta 20 by giorgos ioannidis, on Flickr Αυτή η xtrene beta 20 κάνει θαύματα. Πάντως η night cam η στοκ ελαχιστοποιεί το πολυ φως πάνω σε λάμπες προβολείς κλπ. 2
Antretng Δημοσ. 16 Απριλίου 2019 Δημοσ. 16 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, vargas είπε Αυτή η xtrene beta 20 κάνει θαύματα. Πάντως η night cam η στοκ ελαχιστοποιεί το πολυ φως πάνω σε λάμπες προβολείς κλπ. Ουσιαστικά λόγω διεύρυνσης του dynamic range σώζει μεγαλύτερο μέρος των highlights. Το φως (ασπριλα) που βλέπεις στις λαμπες δεν ειναι παρα καμμένα highlights. Πάντως πιστευω ότι με γρηγορότερο κλείστρο θα είχατε καλυτερο αποτέλεσμα. Το 1/4 σε iso 100 ειναι αρκετά αργό ενώ ρισκάρετε και σημαντικό camera shake. Επεξ/σία 16 Απριλίου 2019 από Antretng 2
zananiro Δημοσ. 16 Απριλίου 2019 Δημοσ. 16 Απριλίου 2019 5 ώρες πριν, vargas είπε Αυτή η xtrene beta 20 κάνει θαύματα. Πάντως η night cam η στοκ ελαχιστοποιεί το πολυ φως πάνω σε λάμπες προβολείς κλπ. Εμένα πάντως μου αρέσουν πιο πολύ της στοκ κάμερας και στις 2 φωτογραφίες. Θα συμφωνήσω με τον @Antretng όσον αφορά τη διαφορά στο κλείστρο. 1
giorgsisp Δημοσ. 23 Απριλίου 2019 Δημοσ. 23 Απριλίου 2019 Mi8 MGCAM 6.1 Urnyx05 4.5 Urnyx05 4.5 by giorgos ioannidis, on Flickr Urnyx05 4.5 by giorgos ioannidis, on Flickr Urnyx05 4.5 by giorgos ioannidis, on Flickr Urnyx05 4.5 by giorgos ioannidis, on Flickr 4 1
vargas Δημοσ. 26 Απριλίου 2019 Δημοσ. 26 Απριλίου 2019 4 φωτό από Λουτράκι ισθμό με mi 8.Οι πιο φωτεινές εννοείται με gcam την τελευταία αλλά να πω ότι η στοκ είναι πολύ πιο κοντά στην πραγματικότητα κ με πολύ λιγότερο θόρυβο . Ήταν δύσκολες οι συνθήκες από πλευράς φωτός πάντως κ μια ημέρα στοκ φυσικά....από πείραια. 2
tinapo Δημοσ. 26 Απριλίου 2019 Δημοσ. 26 Απριλίου 2019 Όπου υπάρχουν φωτεινές πηγές η gcam απέτυχε-τις έκαψε, ήθελε ίσως λιγότερο χρόνο έκθεσης. Στα σκοτεινά σημεία της φώτο η gcam έδωσε περισσότερη λεπτομέρεια (ίσως και λόγω του χρόνου έκθεσης). Προτιμώ την stock όσον αφορά την αίσθηση της ατμόσφαιρας της φώτο. 1
vargas Δημοσ. 26 Απριλίου 2019 Δημοσ. 26 Απριλίου 2019 40 λεπτά πριν, Antretng είπε @vargas όταν λες gcam εννοείς night sight? Noght sight στην google camera
Antretng Δημοσ. 26 Απριλίου 2019 Δημοσ. 26 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, vargas είπε Noght sight στην google camera Αμα ειχες hdr+ enhanced αντι night sight δεν θα ειχαν καει τα highlights. Γενικα το night sight εχει την ταση να φωτιζει αφυσικα την φωτογραφία ενώ μπορει να χανουν και σε οξυτητα λογω χαμηλού shutter speed (κάνει drop τα κουνημενα καρε οποτε μπορει να ειναι και χειροτερο απο hdr+) Επεξ/σία 26 Απριλίου 2019 από Antretng 1
vargas Δημοσ. 26 Απριλίου 2019 Δημοσ. 26 Απριλίου 2019 Μόλις τώρα, Antretng είπε Αμα ειχες hdr+ enhanced αντι night sight δεν θα ειχαν καει τα highlights. Γενικα το night sight εχει την ταση να φωτιζει αφυσικα την φωτογραφία ενώ μπορει να χανουν και σε οξυτητα λογω χαμηλού shutter speed (κουνημενες) Ναι αλλά με hdr + δεν θα έχανε σε φωτεινότητα πολυ;
Antretng Δημοσ. 26 Απριλίου 2019 Δημοσ. 26 Απριλίου 2019 3 λεπτά πριν, vargas είπε Ναι αλλά με hdr + δεν θα έχανε σε φωτεινότητα πολυ; Κοιτα απο τη στοκ auto πιο φωτεινη θα ηταν παλι. Μπορεις και να ανεβασεις την εκθεση αν θες Προσωπικά όμως θελω η νυχτερινη φωτογραφια να ειναι νυχτερινη. Το night sight και γενικότερα η υπερεκθεση εχει την ταση να "χαλαει" την φωτογραφια. Θα το χρησιμοποιησεις με μέτρο και μονο οταν σε ενδιαφερει να εμφανισεις αυτο που κρυβεται στις σκιες. 1
vargas Δημοσ. 26 Απριλίου 2019 Δημοσ. 26 Απριλίου 2019 1 λεπτό πριν, Antretng είπε Κοιτα απο τη στοκ auto πιο φωτεινη θα ηταν παλι. Μπορεις και να ανεβασεις την εκθεση αν θες Προσωπικά όμως θελω η νυχτερινη φωτογραφια να ειναι νυχτερινη. Το night sight και γενικότερα η υπερεκθεση εχει την ταση να "χαλαει" την φωτογραφια. Θα το χρησιμοποιησεις με μέτρο και μονο οταν σε ενδιαφερει να εμφανισεις αυτο που κρυβεται στις σκιες. Εκεί καταλήγω κ εγώ . Τι να το κάνω ν α μου φωτίζει τα βράχια στον Ισθμό με υπερεκθεση και να μην έχει σχέση με την πραγματικότητα . 1
Antretng Δημοσ. 26 Απριλίου 2019 Δημοσ. 26 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, vargas είπε Εκεί καταλήγω κ εγώ . Τι να το κάνω ν α μου φωτίζει τα βράχια στον Ισθμό με υπερεκθεση και να μην έχει σχέση με την πραγματικότητα . Και το πιο σημαντικο χάνεται η ατμοσφαιρα... Επεξ/σία 26 Απριλίου 2019 από Antretng 2
markpiros Δημοσ. 26 Απριλίου 2019 Δημοσ. 26 Απριλίου 2019 9 ώρες πριν, Antretng είπε Και το πιο σημαντικο χάνεται η ατμοσφαιρα... Φίλε μου δε μπορείς να δεχτείς μηνύματα στις αγγελίες δε ξέρω αμα το ξέρεις,απλα σου λεω επειδή με ενδιαφέρει η πιο πρόσφατη σου
vargas Δημοσ. 27 Απριλίου 2019 Δημοσ. 27 Απριλίου 2019 χρόνια πολλά καλή Ανάσταση από Λουτράκι με ανιψιά κ Μπρούνο .stock mi 8 4
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα