vargas Δημοσ. 13 Απριλίου 2019 Δημοσ. 13 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, georgerapp είπε Vargas εγώ σε ένα φίλο με htc u ultra του φόρεσα από εδώ. https://forum.xda-developers.com/poco-f1/themes/b-s-g-google-camera-port-developed-mi-8-t3843130 Στο λέω επειδή βλέπω είναι για poco. Το htc έγινε άλλο τηλέφωνο σε βαθμό ζήλειας (θετικής) από μέρους μου. Στις ρυθμίσεις έβαλα pixel 3 για πίσω αλλά άλλαξα σε Nexus 5 για την μπροστά που δίνει ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΑ αποτελέσματα σαν να τραβάς με την βασική,έχει έναν 16αρι αυτό μπροστά. Επίσης άλλαξα και το κλείστρο να κατεβαίνει μέχρι 1/8 εάν βρεθεί ανάγκη γιατί έχει ois . Γενικά σκοτώνει ότι και να του δώσεις,από σκοτάδι μέχρι ήλιο στην μάπα. Στο λέω γιατί στην φώτο που έβαλες την stock θα την είχε θερίσει. Είναι αλλά τηλέφωνα οκ,αλλά μήπως μπορείς να πάρεις και άλλα με ρυθμίσεις; Πλέον έχω το mi 8 λογικά κάνει η ίδια που προτείνεις κ για αυτό . Ευχαριστώ πάντως update : μόλις την περασα κ αξίζει Επεξ/σία 13 Απριλίου 2019 από vargas
georgerapp Δημοσ. 13 Απριλίου 2019 Δημοσ. 13 Απριλίου 2019 Καλά έκανες,αυτό νομίζω έχει και ois ε;οπότε μη φοβάσαι κάπου στις ρυθμίσεις έχει και το ποσό να πέφτει σε κλείστρο,εκεί βάλε χαμηλά όσο νομίζεις και θα δεις θαύματα,επίσης παίξε με τα μοντέλα,στου φίλου κάνανε θεαματική διάφορα στην μπροστά κάμερα,και προς έκπληξη όπως είπα δούλεψε τρομερά το Nexus 5x. Επίσης έχει και ρυθμίσεις saturtion να δοκιμάσεις να φτιάξεις όσο πιο φυσικά χρώματα θες. Πιστεύω θα στο απογειώσει. 1
vargas Δημοσ. 13 Απριλίου 2019 Δημοσ. 13 Απριλίου 2019 1 ώρα πριν, georgerapp είπε Καλά έκανες,αυτό νομίζω έχει και ois ε;οπότε μη φοβάσαι κάπου στις ρυθμίσεις έχει και το ποσό να πέφτει σε κλείστρο,εκεί βάλε χαμηλά όσο νομίζεις και θα δεις θαύματα,επίσης παίξε με τα μοντέλα,στου φίλου κάνανε θεαματική διάφορα στην μπροστά κάμερα,και προς έκπληξη όπως είπα δούλεψε τρομερά το Nexus 5x. Επίσης έχει και ρυθμίσεις saturtion να δοκιμάσεις να φτιάξεις όσο πιο φυσικά χρώματα θες. Πιστεύω θα στο απογειώσει. Δυστυχώς αυτή σε εμένα δεν έχει μοντέλα ρυθμίσεις κλπ αλλά στο saturation που έχει έβαλα low default gcam κ όντως είναι εξαιρετικη η απόδοση των χρωμάτων σε φυσικότητα 1
georgerapp Δημοσ. 13 Απριλίου 2019 Δημοσ. 13 Απριλίου 2019 Αφού βλέπω τα παίζεις στα δάχτυλα μπαμ μπαμ εγώ του πέρασα αυτή. https://androidfilehost.com/?fid=11410963190603845846 Έχει στις bsg ρυθμίσεις τα μοντέλα. Στο λέω διότι η διαφορά στην selfie ανάμεσα στο μοντέλο του pixel 3 που ήταν είδη από εγκατάσταση σε Nexus 5x η και Nexus 6p δεν ήταν απλά μεγάλη ήταν ένα παράδειγμα Galaxy s2 με Galaxy s8 να το κάνεις εικόνα!!!!!χωρίς να λέω ότι να ναι. Το ξέρουμε πλέον όλοι ότι το software βγάζει το αποτέλεσμα και μετά ο αισθητήρας. 1
vargas Δημοσ. 13 Απριλίου 2019 Δημοσ. 13 Απριλίου 2019 3 λεπτά πριν, georgerapp είπε Αφού βλέπω τα παίζεις στα δάχτυλα μπαμ μπαμ εγώ του πέρασα αυτή. https://androidfilehost.com/?fid=11410963190603845846 Έχει στις bsg ρυθμίσεις τα μοντέλα. Στο λέω διότι η διαφορά στην selfie ανάμεσα στο μοντέλο του pixel 3 που ήταν είδη από εγκατάσταση σε Nexus 5x η και Nexus 6p δεν ήταν απλά μεγάλη ήταν ένα παράδειγμα Galaxy s2 με Galaxy s8 να το κάνεις εικόνα!!!!!χωρίς να λέω ότι να ναι. Το ξέρουμε πλέον όλοι ότι το software βγάζει το αποτέλεσμα και μετά ο αισθητήρας. Αυτή ποτέ βγήκε ;; Εγώ έβαλα αυτήν που βγήκε χτες
georgerapp Δημοσ. 13 Απριλίου 2019 Δημοσ. 13 Απριλίου 2019 Όχι είναι πιο παλιά,εάν δεις στο link του xda που έδωσα παραπάνω είναι πιο παλιές εκδόσεις. Εάν βρεις πετυχημένη gcam δεν αλλάζεις ας έχουν βγει πιο καινούργιες.
vargas Δημοσ. 13 Απριλίου 2019 Δημοσ. 13 Απριλίου 2019 1 λεπτό πριν, georgerapp είπε Όχι είναι πιο παλιά,εάν δεις στο link του xda που έδωσα παραπάνω είναι πιο παλιές εκδόσεις. Εάν βρεις πετυχημένη gcam δεν αλλάζεις ας έχουν βγει πιο καινούργιες. Ισχύει αυτό . Η χτεσινή πάντως έχει πάρα πολυ καλη σελφι 1
ΔημήτρηςΚΤΝ Δημοσ. 13 Απριλίου 2019 Δημοσ. 13 Απριλίου 2019 Καλησπέρα αξιζει το P20 το απλο στα 330€ που παίζει με βασικο γνωμονα την καμερα ?
vargas Δημοσ. 13 Απριλίου 2019 Δημοσ. 13 Απριλίου 2019 11 λεπτά πριν, ΔημήτρηςΚΤΝ είπε Καλησπέρα αξιζει το P20 το απλο στα 330€ που παίζει με βασικο γνωμονα την καμερα ? Νομίζω όχι γτ δεν έχει καμία σχέση με την κάμερα του pro . Είναι λίγο τεχνητές ... οι φωτογραφίες σαν computerized στο p20
ΔημήτρηςΚΤΝ Δημοσ. 14 Απριλίου 2019 Δημοσ. 14 Απριλίου 2019 ναι αλλα το pro ειναι +120 ευρο Εννοω αν αξιζει στην κατηγορια των 330 ευρο .
Antretng Δημοσ. 14 Απριλίου 2019 Δημοσ. 14 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 19 λεπτά πριν, ΔημήτρηςΚΤΝ είπε ναι αλλα το pro ειναι +120 ευρο Εννοω αν αξιζει στην κατηγορια των 330 ευρο . Αν πας αποκλειστικά για κάμερα, τότε σε αυτά τα λεφτά δεν υπάρχει καλύτερο από το HTC U11... τα βαζει με κατά πολύ ακριβότερες συσκευές. Ακόμα και μετα από τόσες συσκευές που χω αλλάξει συνεχίζει να μου λείπει. Επεξ/σία 14 Απριλίου 2019 από Antretng
mphxths Δημοσ. 14 Απριλίου 2019 Δημοσ. 14 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 45 λεπτά πριν, ΔημήτρηςΚΤΝ είπε ναι αλλα το pro ειναι +120 ευρο Εννοω αν αξιζει στην κατηγορια των 330 ευρο . Δεν ξερω αν αξιζει για την κατηγορια του και τα λεφτα του αλλα το p20 μια χαρα φωτογραφιες βγαζει.Σε κατι reviews κοιταγε στα ισα το μεγαλο αδελφακι του σε καποια σεναρια. Απλα καποια "φιλτρα ΑΙ" το παρακανουν και χαλανε τις φωτος.Επισης ενω η κανονικη του καμερα ειναι 12mp , εχει και μια b/w στα 20 και σου δινει την δυνατοτητα , υποθετω μεσω αλγοριθμων/software, να βγαζεις εγχρωμες φωτος στα 20mp.Χανει ομως σε ποιοτητα.Οποτε πρεπει να προτιμαται το 12mp.Τελος το 2x lossless zoom , αποδιδει ο,τι διαφημιζει , 2x zoom χωρις να χανει λεπτομερεια. Για εναν μεσο χρηστη που θελει απλα να point and shoot μια χαρα φωτογραφιες βγαζει.Αν ειναι να το ψειρισουμε οσον αφορα το vfm , τοτε ας απαντησει αλλος ,εγω δεν γνωριζω Ο,τι θες να ρωτησεις παντως για το p20 πες μου... Επεξ/σία 14 Απριλίου 2019 από mphxths
Giwrgos George Δημοσ. 14 Απριλίου 2019 Δημοσ. 14 Απριλίου 2019 8 ώρες πριν, ΔημήτρηςΚΤΝ είπε ναι αλλα το pro ειναι +120 ευρο Εννοω αν αξιζει στην κατηγορια των 330 ευρο . Φίλε το p20 pro το βρίσκεις μεταχειρισμένο κάτω από 400 πλέον, το δικό μου το πήρα 4 μηνών στα 380,πιστεύω αξίζει σε αυτά τα λεφτά.
vargas Δημοσ. 14 Απριλίου 2019 Δημοσ. 14 Απριλίου 2019 Πειραϊκή αφου δεν βρέχει πλέον έβγαλα μερικές στην ταράτσα . Είχαν γεννήσει γλάροι κ θεώρησαν ότι θα τους ενοχλούσα την φωλιά ..κ έβγαλα αυτή . Με 2 x zoom στο mi 8 . Btw δεν έχεις τέτοιο ούρανο αλλού στην Ευρώπη .... 3
giorgsisp Δημοσ. 16 Απριλίου 2019 Δημοσ. 16 Απριλίου 2019 Mi8 Stock Camera Stock by giorgos ioannidis, on Flickr Stock Camera Auto by giorgos ioannidis, on Flickr MGC Xtreme beta 20 - Version 6.1 Xtreme beta 20 by giorgos ioannidis, on Flickr Xtreme beta 20 by giorgos ioannidis, on Flickr 3 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα