Fulgore Δημοσ. 1 Μαΐου 2018 Δημοσ. 1 Μαΐου 2018 Στις 4/28/2018 στις 1:18 ΜΜ, Antretng είπε Απόκρυψη περιεχομένων ειδικά αν θες εγγυηση αντιπροσωπείας Να το ξανατονισω για αλλη μια φορα οτι Spoiler εδω αντιπροσωπεια η Htc δεν εχει.Αν παθει κατι το κινητο πηγαινει στην ts solutions(arvato)ή οποια με την σειρα της μιας και δεν ειναι αρμοδια το στελνει για επισκευη στο εξωτερικο.
Antretng Δημοσ. 1 Μαΐου 2018 Δημοσ. 1 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) 15 λεπτά πριν, Fulgore είπε Να το ξανατονισω για αλλη μια φορα οτι Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου εδω αντιπροσωπεια η Htc δεν εχει.Αν παθει κατι το κινητο πηγαινει στην ts solutions(arvato)ή οποια με την σειρα της μιας και δεν ειναι αρμοδια το στελνει για επισκευη στο εξωτερικο. Spoiler Τελικά όμως σε καλύπτουν με διετή εγγύηση όμως. Μιλησα σε σύγκριση με αγορά από Κίνα όπου είναι μόλις 1 έτους, μπλέκεις με αποστολές ο ίδιος και άγνωστο το τι μπορεί να παιχτεί στο τελωνείο ενώ ακόμα πιο άγνωστο είναι το τι ποιοτητα service εχει το κινεζομαγαζο. Τεσπά, ευχαριστώ για την επισήμανση. Επεξ/σία 1 Μαΐου 2018 από Antretng
linuxilakis Δημοσ. 1 Μαΐου 2018 Δημοσ. 1 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Έτσι είναι και η one plus που αγοράζονται από το ευρωπαϊκό site. Είναι το επίσημο service και όχι κάτι άλλο Επεξ/σία 1 Μαΐου 2018 από linuxilakis
Antretng Δημοσ. 1 Μαΐου 2018 Δημοσ. 1 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Αφου τα βρήκαμε με Βασίλη βάζω πρώτα εγώ. Συγκριτικό U Ultra vs Mi Note 3. Πρώτα το U Ultra και μετα το Mi Note 3. Σε όλες τις φωτογραφίες είχα hdr auto το U ultra και hdr off το note αφού δεν έχει επιλόγή auto (ούτως ή αλλος το hdr της xiaomi δεν μου αρέσει) U Ultra - sample 1 (hdr auto) by Andreas L., on Flickr Mi Note 3 - Sample 1 by Andreas L., on Flickr U Ultra - sample 2 (hdr auto) by Andreas L., on Flickr Mi Note 3 - sample 2 by Andreas L., on Flickr U Ultra - sample 4 by Andreas L., on Flickr Mi Note 3 - Sample 4 by Andreas L., on Flickr U Ultra - sample 6 by Andreas L., on Flickr Mi Note 3 - Sample 6 by Andreas L., on Flickr U Ultra - sample 5 by Andreas L., on Flickr Mi Note 3 - Sample 5 by Andreas L., on Flickr U Ultra - sample 7 by Andreas L., on Flickr Mi Note 3 - Sample 7 by Andreas L., on Flickr U Ultra - sample 8 by Andreas L., on Flickr Mi Note 3 - Sample 8 by Andreas L., on Flickr Επεξ/σία 1 Μαΐου 2018 από Antretng 1
adi32 Δημοσ. 1 Μαΐου 2018 Δημοσ. 1 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Ας βαλω κι εγω μια με το φτωχο μου https://ibb.co/jfomin Επεξ/σία 1 Μαΐου 2018 από adi32
georgerapp Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 Antretng έχω την εντύπωση ότι minote είναι καλύτερο σχεδόν σε όλα τα σκηνικά, τουλάχιστον από κινητό που τις ζουμαρα αυτό είδα.
Super Moderators billdanos Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 Super Moderators Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 iPhone X, όλα στο Auto με το default camera app. 1
Antretng Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, georgerapp είπε Antretng έχω την εντύπωση ότι minote είναι καλύτερο σχεδόν σε όλα τα σκηνικά, τουλάχιστον από κινητό που τις ζουμαρα αυτό είδα. Μην το λες. Στις indoor το Mi note 3 χάνει. Τα παει καλύτερα εκει το ultra (βλέπε σαλόνι και κουζίνα). Επιπλέον οι ημερήσιες outdoor αν και δεν εχουν την οξυτητα του mi note 3, που σε αυτο ισως βοηθησε και το παραπανω sharpening (βλέπε πχ τα καλώδια) και contrast του mn3, αλλά εχει πολύ πιο φυσικά αποτελέσματα το ultra. Άλλωστε το mi note 3 αν δεις εχει περισσότερο θορυβο (πχ στον ουρανό ή σκιές). Οπότε ειναι ανάλογα και τι θέλεις. Επίσης ενα σημείο που το αδίκησα ειναι τα πρόσωπα αφού δεν ανεβασα συγκριση με αυτα και εκει παει πολύ καλύτερα το ultra. Οπώς επίσης το ois του βγάζει ευκολότερα sharp φωτογραφία Στις outdoor νυχτερινές συμφωνω. Ειναι ξεκάθαρα ανώτερο το mi note 3 εκει. Αλλά να πω οτι αυτές οι σκηνες (δηλαδή πολύ χαμηλό φωτισμό και μακρυνές) ειναι το δυνατο σημείο του mi note 3 αφου εχει φάει πολύ ακριβότερα κινητά σε αυτό το τομέα. Οπότε για να συνοψίσω, αλλού κερδίζει το ενα κινητό (πχ το ultra κερδίζει πρόσωπα και Indoor φωτισμό) και αλλού το άλλο (Mi note 3 κερδίζει σε νυχτερινά τοπία και γενικότερα στις βαθιές σκιές). Στην ουσία επιλέγεις φυσικότητα (ultra) ή οξύτητα (mi note 3). Ενα αρνητικό του ultra ειναι οτι ο φακός του χάνει αρκετά σε οξυτητα στις άκρες. Κατα τα άλλα τα θεωρω και τα 2 εξαιρετικά καμεροκινητά. @billdanos μου αρέσουν πάρα πολύ οι ημερήσιες του iphoneX!!! Επεξ/σία 2 Μαΐου 2018 από Antretng
Super Moderators billdanos Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 Super Moderators Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 20 minutes ago, eemix said: Η τελευταία στην πλατεία, Βαρκελώνη? Yeap.
Antretng Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 Παίρνει αλλά σε πρώτη φάση ήθελα να κάνω σύγκριση στοκ. Έχω ανεβάσει και κάνα 2 δείγματα με hdr+.
Antretng Δημοσ. 9 Μαΐου 2018 Δημοσ. 9 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) U Ultra vs Mi Note 3 με κοντρα ήλιο που ειχα ξεχασει να βαλω στο συγκριτικό. Πρώτα το ultra. Να πω οτι σε παρόμοιες φωτογραφίες από άλλα κινητά συνηθως μου βγαινουν πιο σκοτεινές οι σκιές. Το ultra ειναι σε hdr auto και το Mi note 3 hdr off αφου προτίμησα Point & shoot για σύγκριση (δεν έχει hdr auto το mi note 3) U Ultra - sample 10 by Andreas L., on Flickr Mi Note 3 - sample 10 by Andreas L., on Flickr Επεξ/σία 9 Μαΐου 2018 από Antretng
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα