vargas Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 2 ώρες πριν, Antretng είπε @vargas με ποια gcam δουλευείς; Ρυθμίσεις; Σκέφτομαι να το δοκιμάσω. Βασικά εχει πολύ περισσότερη λεπτομέρια η gcam. Δες λιγο τα φύλλα του δεντρου στο βαθος δέξια (όπως και γενικότερα σε ολόκληρη τη φωτογραφία) 2/12 bsg αυτή χρησιμοποιω τωρα. Όταν ανέβασα τις σχετικά πολλές χρησιμοποιουσα αυτήν 21/11 bsg
AntiCambeR Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 Καλησπέρα.Εχω παρακολουθήσει όλο το θέμα,φαίνεται ενδιαφέρον. Πού είναι καλύτερα να να κάνω account για να ποστάρω τις πρώτες μου φωτογραφίες στο θέμα;Στο Imgbb;Το Flickr είναι με συνδρομή πλέον,αφήνει μέχρι 1000 αρχεία.Ποιό είναι καλύτερο site;
Antretng Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 7 λεπτά πριν, AntiCambeR είπε Το Flickr είναι με συνδρομή πλέον,αφήνει μέχρι 1000 αρχεία.Ποιό είναι καλύτερο site; Είσαι σίγουρος; Έχω ήδη 867 φωτογραφίες. Κοντοζυγωνω 😛
eemix Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 Αν σε αφήνει το flickr να κάνεις λογαριασμό, ξεκίνα από κει και μέχρι τις 1000 έχεις καιρό.... 1
AntiCambeR Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, Antretng είπε Είσαι σίγουρος; Έχω ήδη 867 φωτογραφίες. Κοντοζυγωνω 😛 3 λεπτά πριν, eemix είπε Αν σε αφήνει το flickr να κάνεις λογαριασμό, ξεκίνα από κει και μέχρι τις 1000 έχεις καιρό.... Εντάξει,σε λίγο θα ποστάρω.Μπαίνω στο Flickr. Επεξ/σία 6 Δεκεμβρίου 2018 από AntiCambeR
Antretng Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, AntiCambeR είπε Εντάξει,σε λίγο θα ποστάρ.Μπαίνω στο Flickr. Διάβασε μια και το πρώτο μήνυμα να είσαι κατατοπισμενος
AntiCambeR Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Ready: XZ1-Auto mode: Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Η 1η και η 3η με συννεφιά.Η 2η με φώς ημέρας-ήλιου.4η και 5η απο 4ο όροφο ταράτσα. Ας βάλω λίγη ακόμα ομορφιά... Spoiler Spoiler Spoiler Πάω για ύπνο.To be continued... Επεξ/σία 6 Δεκεμβρίου 2018 από AntiCambeR 2
vargas Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, Antretng είπε Είσαι σίγουρος; Έχω ήδη 867 φωτογραφίες. Κοντοζυγωνω 😛 Φίλος εδώ είναι κ το. Link με τις αντίστοιχες. Ημερομηνίες κ version https://www.celsoazevedo.com/files/android/google-camera/dev-bsg/ Επεξ/σία 6 Δεκεμβρίου 2018 από vargas
Antretng Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 3 ώρες πριν, vargas είπε Φίλος εδώ είναι κ το. Link με τις αντίστοιχες. Ημερομηνίες κ version https://www.celsoazevedo.com/files/android/google-camera/dev-bsg/ Θυμάμαι ότι σου δουλευε και μια εκδοση που έχει ρυθμίσεις στα hdr+ parameters και denoise (το θυμάμαι από τα screenshots που μου έστειλες). Αυτήν θέλω. Υ.Γ. Στείλτο μου σε pm
Antretng Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 Πρωτο τεστάρισμα του pocophone. Με τη σειρά stock hdr auto, stock hdr off και gcam (με ρυθμίσεις στο "low"). Ειλικρινα μοιαζει σαν η xiaomi να σαμποτάρισε σκόπιμα τη συσκευή. Ο περισσοτερος κόσμος θα το εχει hdr auto. Για να μην μιλησω για το ποσο τεράστια διαφορά έχει η gcam με χαμηλές μάλιστα ρυθμίσεις. IMG_20181207_175218 - hdr auto by Andreas L., on Flickr IMG_20181207_175043 -hdr off by Andreas L., on Flickr gcam - first test by Andreas L., on Flickr 2 1
HateMe Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 27 λεπτά πριν, Antretng είπε Πρωτο τεστάρισμα του pocophone. Με τη σειρά stock hdr auto, stock hdr off και gcam (με ρυθμίσεις στο "low"). Ειλικρινα μοιαζει σαν η xiaomi να σαμποτάρισε σκόπιμα τη συσκευή. Ο περισσοτερος κόσμος θα το εχει hdr auto. Για να μην μιλησω για το ποσο τεράστια διαφορά έχει η gcam με χαμηλές μάλιστα ρυθμίσεις. IMG_20181207_175218 - hdr auto by Andreas L., on Flickr IMG_20181207_175043 -hdr off by Andreas L., on Flickr gcam - first test by Andreas L., on Flickr Απλά έλεος.. Μια σαπίλα και μισή με το stock app.. Πάλι καλά υπάρχει και η gcam..
vargas Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 7 ώρες πριν, Antretng είπε Πρωτο τεστάρισμα του pocophone. Με τη σειρά stock hdr auto, stock hdr off και gcam (με ρυθμίσεις στο "low"). Ειλικρινα μοιαζει σαν η xiaomi να σαμποτάρισε σκόπιμα τη συσκευή. Ο περισσοτερος κόσμος θα το εχει hdr auto. Για να μην μιλησω για το ποσο τεράστια διαφορά έχει η gcam με χαμηλές μάλιστα ρυθμίσεις. IMG_20181207_175218 - hdr auto by Andreas L., on Flickr IMG_20181207_175043 -hdr off by Andreas L., on Flickr gcam - first test by Andreas L., on Flickr Το σημαντικό είναι ότι περνάει πανευκολα η gcam. Τελικά ποια version έχεις περάσει τώρα ;
Antretng Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 10 ώρες πριν, vargas είπε Το σημαντικό είναι ότι περνάει πανευκολα η gcam. Τελικά ποια version έχεις περάσει τώρα ; Ισχύει. Εκεί ποντάρισα. Γιατί η στοκ δεν μου άρεσε απο τη πρώτη μέρα που την είδα. Βέβαια με κλειστό το hdr τρώγεται και αυτή. Με auto όμως τρελάθηκα. Πάρτε κανα 2 ακόμα δείγματα stock vs gcam. Αυτή τη φορά τράβηξα απευθείας με κλειστό το hdr. Οκ δεν ειναι τόσο τραγική όσο το πρώτο μου σοκ. Βασικά καλούτσικα τα πήγε σε αυτές. Πρώτα στοκ μετά gcam IMG_20181208_023611 by Andreas L., on Flickr gcam 1st try by Andreas L., on Flickr IMG_20181207_230204 by Andreas L., on Flickr gcam 1st try by Andreas L., on Flickr Επεξ/σία 8 Δεκεμβρίου 2018 από Antretng 1
vargas Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 55 λεπτά πριν, Antretng είπε Ισχύει. Εκεί ποντάρισα. Γιατί η στοκ δεν μου άρεσε απο τη πρώτη μέρα που την είδα. Βέβαια με κλειστό το hdr τρώγεται και αυτή. Με auto όμως τρελάθηκα. Πάρτε κανα 2 ακόμα δείγματα stock vs gcam. Αυτή τη φορά τράβηξα απευθείας με κλειστό το hdr. Οκ δεν ειναι τόσο τραγική όσο το πρώτο μου σοκ. Βασικά καλούτσικα τα πήγε σε αυτές. Πρώτα στοκ μετά gcam IMG_20181208_023611 by Andreas L., on Flickr gcam 1st try by Andreas L., on Flickr IMG_20181207_230204 by Andreas L., on Flickr gcam 1st try by Andreas L., on Flickr Έχει φάει κ κράξιμο αδίκως χωρίς να λέω ότι είναι τέλειο. Πάντως μπάταριαρα έτσι ..
Antretng Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, vargas είπε Έχει φάει κ κράξιμο αδίκως χωρίς να λέω ότι είναι τέλειο. Πάντως μπάταριαρα έτσι .. Κοίτα, οι πρωτες που εβγαλα πηγα να κλάψω. Μερα νυχτα ήταν χάλια η στοκ. Σημερα που δοκιμασα και ημερήσιες είδα άλλο κινητό. Ρε μπας και με τρολάρει; Θα τραβηξω μπολικες με στοκ γιατι δεν θέλω να το αδικήσω. Πάντως προσοχη! Θέλει οπωσδηποτε κλειστο το hdr. Επιπλέον, επειδή τραβάει αστραπιαία, προσοχή μην το ταρακουνάτε καθώς πατάτε το κλειστρο. Αλλιώς θα βγει κουνημένη η νυχτερινή. Θέλει γενικά λιγη συνήθεια. Ενα καλό τρικ ειναι να κάνεις κάπου ταπ (κατα προτιμηση ουτε πολυ σκοτεινό ούτε πολύ φωτεινο) και στο χρόνο που χάνει για να φωτομετρήσει/εστιάσει πατάς το κλείστρο. Έτσι γλυτώνεις το camera shake. Βέβαια απο τη στιγμή που η gcam παιζει μπομπα και χωρις modification, μάλλον την ξεχνάς την στοκ. Επεξ/σία 8 Δεκεμβρίου 2018 από Antretng 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα