vargas Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2018 12 λεπτά πριν, Antretng είπε @eemix ακόμα και το θέμα σερβις που λες "απλα" σημαίνει εξτρα κανα 2 βδομάδες αναμονή λόγω αποστολής Ιταλία ενω η ιδια η συσκευη δεν εχει βγει ζημιάρικη. Οπότε οκ δεν ειναι και το τέλος του κόσμου. Εδω απο Κίνα (ή xiaomi απο σκρουτζ) παίρνουμε που ουσιαστικά δεν εχουν καν εγγύηση @zaf13 ωραία ειναι αλλα έχω την αίσθηση οτι με gcam θα ηταν ακόμα καλύτερη @vargas ρε φιλε στη τελευταια φωτογραφία τι παίζει; Πολύ τσαντίλες τους βλέπω όλους Μάλλον δεν γουστάραν που τους πήρα φωτό 😂😂😂 1
zaf13 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2018 3 ώρες πριν, Antretng είπε @zaf13 ωραία ειναι αλλα έχω την αίσθηση οτι με gcam θα ηταν ακόμα καλύτερη Έχεις να μου προτείνεις κάποια έκδοση να βάλω?Και κάποιες ρυθμίσεις ίσως?
saruman123 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2018 3 ώρες πριν, georgerapp είπε Χαχαχαχαχαχαχαχαχα.....ετσι ειμαστε εμεις στον Πειραιά και πέριξ!!!! 😡🤬😠 1
HateMe Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2018 4 ώρες πριν, vargas είπε Μάλλον δεν γουστάραν που τους πήρα φωτό 😂😂😂 Η τελευταία φωτο με την stock κάμερα είναι λίγο κουνημένη βέβαια. Gcam wins όμως, όπως και να το πάρουμε. 1 1
Antretng Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2018 31 λεπτά πριν, HateMe είπε Η τελευταία φωτο με την stock κάμερα είναι λίγο κουνημένη βέβαια. Gcam wins όμως, όπως και να το πάρουμε. Έτρεμε μην τις φάει. Πώς να μην βγει κουνημενη 😛
vargas Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2018 3 ώρες πριν, Antretng είπε Έτρεμε μην τις φάει. Πώς να μην βγει κουνημενη 😛 Ε όχι δα . Με τραβούσε το έτερο ήμισυ να φάει μαλλί της γριάς . Οπότε έτσι εξηγείται το κούνημα 😂😂 1
Giwrgos George Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2018 Ένα μίνι συγκριτικό μεταξύ pixel xl 2, xiaomi mi 8, xiaomi mi a2, xiaomi mi max 3. Δεν είναι ακριβώς το ίδιο πλάνο αλλά είναι νύχτα ίδιο μέρος κλπ. Pixel 2 Xl night sight Pixel 2 XL night mode by - Flickr2BBcode LITE Xiaomi mi 8 auto Xiaomi mi 8 auto by - Flickr2BBcode LITE Xiaomi mi a2 auto Xiaomi mi a2 auto by - Flickr2BBcode LITE Xiaomi mi max 3 AI ON Xiaomi mi max 3 AI ON by - Flickr2BBcode LITE Xiaomi mi max 3 auto Xiaomi mi max 3 auto by - Flickr2BBcode LITE 3
georgerapp Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2018 Χωρίς να πολυδωσω προσοχή από κινητό η διαφορά είναι πολύ μεγάλη υπέρ των 2 ναυαρχίδων. Από ότι καταλαβαίνω όταν πέφτει νύχτα γενικά τα ημίμετρα δεν χωρούν,τουλάχιστον αυτό βλέπω. 1
eemix Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Μένει φαντάζομαι να βάλει ο Γιώργος gcam στο MAX 3 να δούμε αν και πόσο κλείνει η ψαλίδα. Στο POCOPHONE στο.... μαλλί προσπαθώ να καταλάβω αν έκανε focus κάπου, ή προδίδεται κάπως το κινητό από την έλλειψη OIS. Περίεργα πράγματα όπως τα μαγειρεύουν εκεί στη XIAOMI. Πιθανότατα για να μην ανταγωνιστεί τα MI 8/Mix 2s δεν το έβαλαν αλλά δεν έχει λογική τόσα μοντέλα διαφορετικά. Επεξ/σία 13 Νοεμβρίου 2018 από eemix
Antretng Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2018 @Giwrgos George εγω θα ηθελα να προσπαθησεις να βγάλεις ενα ιδιο καδρο με Mi a2 (εδω το φαναρι σε πιασε αρκετα νωριτερα ). Πάντως η μεγαλυτερη απώλεια ηταν σε χρωματα κάτι που η gcam βοηθάει αρκετα (έχει πολυ καλυτερο noise reduction οσον αφορά το color noise με πολυ μικροτερο desaturate).
kp1 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Μπορει καποιος να βγαλει συγκριτικα φωτογραφιες huawei mate 10 pro vs oneplus 6 (οποιος εχει μαζι με τις ενημερωσεις και την google cam pixel 3) για να δω ποση διαφορα εχουν στην ποιοτητα η φωτογραφια γιατι σκεφτομαι να παρω ενα απο τα 2 κινητα!!Βασικα θελω να δω ποιο βγαζει καλυτερη φωτο μερα και βραδυ και ποιοτητα βιντεο και με την google cam Pixel 3 το oneplus 6!Ευχαριστω!!!! Επεξ/σία 14 Νοεμβρίου 2018 από kp1
Antretng Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, kp1 είπε Μπορει καποιος να βγαλει συγκριτικα φωτογραφιες huawei mate 10 pro vs oneplus 6 (οποιος εχει μαζι με τις ενημερωσεις και την google cam pixel 3) για να δω ποση διαφορα εχουν στην ποιοτητα η φωτογραφια γιατι σκεφτομαι να παρω ενα απο τα 2 κινητα!!Βασικα θελω να δω ποιο βγαζει καλυτερη φωτο μερα και βραδυ και ποιοτητα βιντεο και με την google cam Pixel 3 το oneplus 6!Ευχαριστω!!!! Αν σε νοιάζει το βίντεο τα ξεχνάς και τα δύο. Πολύ μέτριος ήχος.
Antretng Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Μιας και λένε οτι το τελικό night sight (οταν βαζεις τριποδο) τραβάει 1 second, για δειτε λιγο Gcam "απλο" hdr+ και έκθεση 1 second στο HTC U11. Πραγματικά, παρότι λειτουργει το Night sight και σε μας τους non pixel, δεν νομιζω οτι εχει τόσο νοήμα δεδομένου οτι οι ported δινουν ρυθμισεις σε parameters και shutter. Δεν θυμαμαι αν εδω ειχα βάλει και συγκριτικο hdr+ 1/3 vs night sight ή αν το κανα σε διπλανό forum. Αλλα για να μην σπαμάρω το αποφεύγω... αν κάποιος θέλει του τα στέλνω. IMG_20181115_181603 by Andreas L., on Flickr Επεξ/σία 16 Νοεμβρίου 2018 από Antretng 3
georgerapp Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2018 τελικα αδελφια δεν αντεξα και πηρα το xz1 σαν δεινοσαυρος στα γουστα που ειμαι. ειναι σουπερ γρηγορο με ηχο οθονη εξαιρετικα και γενικα απο το z5c μου χωρις να το περιμενα ειναι η μερα και η νυχτα. απο καμερα ειναι πολυ ικανό αν και δε μου εχει δωθει η ευκαιρια για να παιξω,παντος σε σχεση με το z5c ειναι σαν να ειδα το φως το αληθινο. μου εχει κανει εντυπωση χωρις να ξερω τα βασικα απο φωτο οτι το iso δεν ενοχλει το αποτελεσμα,ετσι μπορω να φωτισω ακομα και κατασκοταδο δωματιο με κλειστρο 1 δευτερο και πιο γρηγορο ανεβαζοντας iso 800 μεχρι 3200. ειναι γενικα ευκολοχρηστο αφου βαζοντας χρονομετρο (3 δευτερα) για να μη παρει το αγγιγμα μου ακομα και στο χερι θα τραβηξω κατω απο 1/8 χωρις να ειναι απαραιτητο να βαλεις το iso στο χαμηλωτερο. xz1 1δευτερ iso 800. htc u ultra 16δευτερ iso 100. γενικα φαινεται δυναμη την νυχτα χωρις να εχω βγαλει κατι σοβαρο εκτος απο δωματιο και τον λοφο πανω απο την ταρατσα μου. για ημερα δε μου εχει επιτρεψει ο καιρος αν και δε το φοβαμαι στην αποτυπωση των χρωματων και στην λεπτομερεια. και σε προσωπα επισης δεν εχω τραβηξει τιποτα.το εχω μια μερα. ανθρωπους σε σκοτεινο μερος η με τεχνητο φως ειναι το μονο που φοβαμαι αφου αυτο ειναι το πιο δυσκολο σεναριο μακραν στην φωτογραφια εαν δε θελεις φλας. μεταχειρισμενο με 1 χρονο εγγυηση ακομα στα 240 πιστευω εκανα καλη επιλογη,αυτονομια καλη 2700mah!!!!!! και ειναι εκρηκτικο στον χειρισμο σε ολα. συγνωμη εαν το μεγαλωσα το σχολιο αλλα μιας και τα λεμε και σας διαβαζω ειπα να το μοιραστώ. antretng σε αλλες συσκευες το λιγο τσιμπημενο iso κατεστρεφε τα παντα εδω γιατι δεν ενοχλει;
Antretng Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, georgerapp είπε antretng σε αλλες συσκευες το λιγο τσιμπημενο iso κατεστρεφε τα παντα εδω γιατι δεν ενοχλει; Δεν πατησες tag και δεν το ειδα αμεσως. Το iso απο μονο του δεν λεει κατι. Μπορει να διαφέρουν σε κλιμακα iso. Δες ενδεικτικά το παρακάτω συγκριτικό Moto X style vs Oneplus 6 (πρώτα το Moto). Παρά το ότι το moto εχει γρηγορότερο κλείστρο και σκοτεινότερο φακό, σε ίδιο φωτισμό είχε λιγότερο απο το μισο iso του 1+6. Έχουν δηλαδή διαφορετική "κλιμακα" σε iso. Επιπλέον παιζει ρόλο και ο φωτισμός. Εαν για παράδειγμα εχω υψηλό iso λόγω πολυ γρήγορου κλείστρου δεν θα χει χαοτικές διαφορές από μικρότερο iso γιατι προφανώς έχει αρκετή φωτεινότητα. IMG_20170429_211534099 by Andreas L., on Flickr IMG_20180906_203138 by Andreas L., on Flickr Επεξ/σία 17 Νοεμβρίου 2018 από Antretng
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα