georgerapp Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2018 Εντυπωσιακή για άλλη μια φορά η Google. Όλοι την βρίζουν λένε το ένα το άλλο για τα πίξελ αλλά το αποτέλεσμα είναι ΕΝΑ. Μεχρι πέρσι μια συσκευή έβλεπε τα πάντα την νύχτα,το p20 pro. Μέχρι τώρα πόσες είναι;;;;;;;;; Ξεκίνησε ο χορός!!!! Να δούμε σε λίγους μήνες ποσες συσκευές θα το πάρουν το night sight της κακιάς Google! Πέρσι έκανε μάγκες πολλούς,φέτος θα σας κάνει άρχοντες.
Giwrgos George Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2018 Pixel 2 xl auto Pixel 2 XL Auto by - Flickr2BBcode LITE Xiaomi mi max 3 AI ON Xiaomi mi max 3 AI ON by - Flickr2BBcode LITE 2
Antretng Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 Γιώργο μου αρέσει περισσότερο το wb του mi max 3. Ισως εχει ελάχιστα ανοιξει παραπάνω τις σκιές το πιξελ (μικρες διαφορές) αλλα προτιμώ του mi max 3 εδω μιας και ειναι πιο φυσικές (έχει λιγο contrast και sharpening παραπάνω το pixel). Δεν ξερω βέβαια αν σε σημεια έχει καλύτερη λεπτομέρια το pixel ή με εξαπατά το sharpening και μικρότερη απόσταση (ή διαφορά στο focal) Πάρτε μερικές ακόμα από HTC U11 stock vs gcam night sight. Πρώτα στοκ IMAG0434 by Andreas L., on Flickr Gcam night sight by Andreas L., on Flickr IMAG0432(1) by Andreas L., on Flickr Gcam night sight by Andreas L., on Flickr 2
georgerapp Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 Βλέπω συγκριτικά από το night sight σε σχέση με του pro και του 1+ πάντα με το pixel 3 και αυτη η μοντα δεν υπάρχει. Καλά του 1+ είναι μάπα η υλοποίηση αλλά μιλάμε κοιτάει όχι στα μάτια αλλά αποδίδει και λίγο καλύτερα από του Huawei! Το βλέπω και εδώ με το u11 και είναι μαγεία. Antretng πως το κάνει έχεις καταλάβει; Το Huawei κάνει pixel binning η όχι;
Giwrgos George Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 Και δυο βραδινές με το ταπεινό Xiaomi mi max 3 Xiaomi mi max 3 AI ON by - Flickr2BBcode LITE Xiaomi mi max 3 AI ON by - Flickr2BBcode LITE 3
Antretng Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, georgerapp είπε Βλέπω συγκριτικά από το night sight σε σχέση με του pro και του 1+ πάντα με το pixel 3 και αυτη η μοντα δεν υπάρχει. Καλά του 1+ είναι μάπα η υλοποίηση αλλά μιλάμε κοιτάει όχι στα μάτια αλλά αποδίδει και λίγο καλύτερα από του Huawei! Το βλέπω και εδώ με το u11 και είναι μαγεία. Antretng πως το κάνει έχεις καταλάβει; Το Huawei κάνει pixel binning η όχι; Ξέρω ότι το κλασσικό hdr+ τράβαγε πολλαπλες λήψεις (νομιζω 9) με ενδεχομένως πιο αργό κλείστρο και απο αυτές τις 9 παρα το αργό κλείστρο έβγαινε μια sharp. Την κράταγε ως βαση και χρησιμοποιούσε τις υπόλοιπες για nr. Στις ported (που ειναι πειραγμενα) μπορεις να αυξησεις μεν τον αριθμο ληψεων (πχ super high νομιζω ειναι 30 ληψεις) αλλά μόνο στις πρώτες 9 έκανε διαλογη για sharp. Οπότε η πιθανότητα να σου ειναι κουνημμένη ήταν η ίδια με πριν. Εικασία: Τώρα το night sight έχει ρίξει ακόμα πιο χαμηλά το κλείστρο (1/3 sec) αλλα εχει αυξήσει και τον αριθμό λήψεων (σε σχέση με το κανονικό hdr+ που ειναι στο lowest). Οπότε αντι να κάνει διαλογή από 9 κάνει διαλογη απο πχ 30. Έτσι παρά τον πιο αργό χρόνο λήψης, λόγω της αύξησης του αριθμού λήψεων όλο και βρισκει κάποια sharp φωτογραφία. 1 ώρα πριν, Giwrgos George είπε Και δυο βραδινές με το ταπεινό Xiaomi mi max 3 Xiaomi mi max 3 AI ON by - Flickr2BBcode LITE Xiaomi mi max 3 AI ON by - Flickr2BBcode LITE Γιώργο αν τυχον εχεις τραβήξει καμια ίδια με Mi a2 θα ειχε ενδιαφέρον για σύγκριση Επεξ/σία 5 Νοεμβρίου 2018 από Antretng 1
Antretng Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Συγκριση συσκευών U11 gcam vs pixel 2 xl. Battle of hdr+. Πρώτα U11. Δυστυχώς στο πρώτο σετ το ενα ειναι landscape και το άλλο portrait αλλα νομίζω πως αξίζουν έστω και ετσι για συγκριση. Τις βγάλαμε μαζί με το @Giwrgos George Ειχαμε βγάλει και με night sight στο pixel (τότε δεν ειχε βγει για u11 λειτουργική έκδοση). Όποιος θελει τις τσεκάρει, ειναι στο ίδιο άλμπουμ gcam (custom denoise) by Andreas L., on Flickr Pixel 2 (hdr+) by Andreas L., on Flickr gcam (custom denoise) by Andreas L., on Flickr Pixel 2 (hdr+) by Andreas L., on Flickr gcam (custom denoise) by Andreas L., on Flickr Pixel 2 (hdr+) by Andreas L., on Flickr Επεξ/σία 7 Νοεμβρίου 2018 από Antretng 1
saruman123 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Στις 4/11/2018 στις 1:54 ΜΜ, georgerapp είπε Εντυπωσιακή για άλλη μια φορά η Google. Όλοι την βρίζουν λένε το ένα το άλλο για τα πίξελ αλλά το αποτέλεσμα είναι ΕΝΑ. Μεχρι πέρσι μια συσκευή έβλεπε τα πάντα την νύχτα,το p20 pro. Μέχρι τώρα πόσες είναι;;;;;;;;; Ξεκίνησε ο χορός!!!! Να δούμε σε λίγους μήνες ποσες συσκευές θα το πάρουν το night sight της κακιάς Google! Πέρσι έκανε μάγκες πολλούς,φέτος θα σας κάνει άρχοντες. Εγώ την έβαλα χτες αλλά δεν την έχω χρησιμοποιήσει ακόμη..... Επίσης μου ήρθε και αναβάθμιση και έχει και για την κάμερα Επεξ/σία 7 Νοεμβρίου 2018 από saruman123
Antretng Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Μετά από λίγο πειραματισμό, δεν είμαι σίγουρος αν το night sight εχει ουσιαστικές διαφορές από το hdr+ των port και να κουμπωσεις 1/3 sec (τα ports έχουν shutter priority αν θες). Όταν μαζέψω μερικά δείγματα και σιγουρευτώ θα επανέλθω. Θέλω να σιγουρευτώ ότι δεν έχουν διαφορά από άποψη camera shake. Επεξ/σία 7 Νοεμβρίου 2018 από Antretng
linuxilakis Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Εγώ να πώ για το συγκριτικό πως το u11 με λιγο ψάξιμο όπως κάνει ο Ανδρεας κοιτάει στα ίσα ακόμα και φετινές ναυαρχίδες. Επίσης βλέπω πως πλέον οι εταιρείες κοιτάνε μέσω software ότι μπορούν να βελτιώσουν. Και είναι λογικό διότι με τέτοια μεγέθη αισθητήρων λίγα μπορούν να γίνουν. Για κάποιον που θέλει φωτογραφία με λίγα λεφτά (300 πια) το u11 είναι κορυφή . Μπράβο για το συγκριτικό. Δεν το σχολιάζω διότι και τα δύο είναι πολύ κοντά τόσο κοντά που δεν αξίζει να αναφέρουμε διαφορές. Ευτυχως που αλλάζει και ο Γιώργος συχνά κινητά και έχουμε αναφορές....χεχε Επεξ/σία 7 Νοεμβρίου 2018 από linuxilakis
Antretng Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 Γιώργος εγγύηση. Αν θέλει καβατζωνω το rn5 για σύγκριση με mi max 3.
linuxilakis Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 θα δοκιμάσω και το nightscape v night scene πως το λέει η google και θα ανεβάσω δείγματα απο 6τ να δούμε διαφορές. 2
Antretng Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 Απο κάτι δειγματα που ειδα Βασιλη, το nightscape ειναι σαν την auto αλλα με πολυ υψηλότερο nr. Δεν ξερω αν το βελτιώσει στο μέλλον. Αλλα και το night sight δεν ειμαι σιγουρος αν διαφερει πολυ απο hdr+ με κουμπωμενο το 1/3 (περαν οτι φωτιζει παραπανω)
linuxilakis Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 Ναι τα έχω δει και εγώ.. Την ίδια άποψη έχω και εγώ με εσένα... Θα δούμε
linuxilakis Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Oos night by bill linuxilakis - Flickr2BBcode LITE oos night Oos hdr auto by bill linuxilakis - Flickr2BBcode LITE oos hdr auto Gcam hdr + by bill linuxilakis - Flickr2BBcode LITE gcam Gcam hdr + night by bill linuxilakis - Flickr2BBcode LITE gcam night Πολύ βιαστικές και απλά για δοκιμή και Βε αξία να πάρετε μια ιδέα. Στο χέρι κρατούσα και την τσάντα οπότε και το χέρι δεν ήταν κ τόσο σταθερό. Αυτά από one plus 6t Επεξ/σία 7 Νοεμβρίου 2018 από linuxilakis 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα