Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
50 λεπτά πριν, Antretng είπε

Εδώ γιατί λένε καλύτερη του poco? Του a9 εχει ανοιξει καλύτερα τις σκιές (πχ πίσω το γκαζόν) ενώ δεν βλέπω ιδιαίτερες διαφορές σε λεπτομέρια/θόρυβο. Βέβαια χωρίς original αρχεία δεν μπορείς να καταλάβεις και πολλά.

Νομίζω ότι απλά θέλουν να προκαλέσουν. Στη τελική για το a9 μιλάμε που μπορει μεν να ειναι ακριβό αλλά δεν παύει να ειναι mid range. Πόσο εντυπωσιακό πια ειναι να τρως ενα mid range? 

Έχει νομίζω πιο πολύ φως η πρώτη γι'αυτό τιο λένε . Το θέμα είναι ότι αυτό το midrange υποτίθεται ότι καινοτομεί με τις 4 κάμερες και επίσης  μν ξεχνάμε ότι κοστίζει σχεδόν 700 ευρώ 

• Απαντ. 2,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Βασικά οι 3 και οι 4 κάμερες στα Α μπήκαν δοκιμαστικά ,προετοιμάζοντας το έδαφος για τη χρήση τους στις ναυαρχίδες. Άλλωστε πόσο καλή νυχτερινή φωτο να βγάλει ένα κινητό χωρίς ois ?

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, margaritagr είπε

Βασικά οι 3 και οι 4 κάμερες στα Α μπήκαν δοκιμαστικά ,προετοιμάζοντας το έδαφος για τη χρήση τους στις ναυαρχίδες. Άλλωστε πόσο καλή νυχτερινή φωτο να βγάλει ένα κινητό χωρίς ois ?

Μπορεί να έχει eis δεν το ξέρω .Από την άλλη 700 ευρώ και να κάνουν κ πειράματα στον καταναλωτή είναι ασχολιαστο. Ετσi κ αλλιώς στα 600 παίρνεις s9 + οπότε το συγκεκριμένο κ Μ αυτές τις φωτογραφίες θα κάνει ακλαφτο

Δημοσ.

Καλά μη το δεις σαν πειράματα...πολλές νέες τεχνολογίες αρχικά ήταν για τα μπάζα και στην πορεία βελτιώθηκαν. 

Συμφωνώ και εγώ δε θα το έπαιρνα. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οι πολλαπλες κάμερες τι κανουν; Ζουμ, wide και bokeh? Αν ναι, αυτα δεν εχουν κάποια σχεση με το τελικό αποτέλεσμα της βασικής κάμερας.

Η τιμη του a9 ειναι ψηλα οχι λογω της κάμερας αλλα λογω μεγέθους οθόνης, ποιότητα οθόνης, μπαταρία, κατασκευή, brand name Κλπ. Γενικά η σειρά a ειναι η κομψότερες/ακριβότερες εκδόσεις της mid range κατηγορίας της samsung (πχ τα j ειναι πλαστικα ενώ τα a αλουμίνιο). Φωτογραφικά όμως ειναι mid range. Δεν φτάνε πχ το note 9 ή το s9+. Αν δεις το ois της samsung ριχνει το shutter σε 1/4 στα σκοτάδια. Χωρίς ois όμως συνηθως δεν το ρίχνουν κάτω απο 1/17. Μιλάμε για 2 στοπ διαφορά. Για να μην μιλήσουμε και για το διαφορετικό aperture και μέγεθος αισθητήρα.

Σε κάθε περίπτωση, καταλαβαίνω το point σου. Οτι εχει δεχτει παραπάνω κριτική το poco από οτι αξίζει. Προσωπικα δεν κοιτάω brands. Αν δεν μου αρεσει μια κάμερα, τότε δεν μου αρέσει. Και η samsung (λόγω οτι προτιμω μικρότερο nr) δεν ειναι τοπ στη λίστα μου (σίγουρα βέβαια την προτιμώ απο huawei που εχει sharpening που δεν αντέχω)

Επεξ/σία από Antretng
  • Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.

Πάντως αν μπείτε στο fb στο in2mobile.gr θα δείτε ότι το ρίξε στις δικαιολογίες ή σαμυ. ενημέρωσαν λέει τη σελίδα ότι Κατά λάθος σας στείλαμε κινητό το οποίο δεν έχει το τελευταίο λογισμικό και για αυτό το αποτέλεσμα είναι αυτό που είδατε.  

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Antretng είπε

Κωλοτουμπεισον ολε δηλαδή...

Τελειως όμως ... btw , είδα πριν το  one plus event κ το nightscape έρχεται και στο εξάρι το απλό. Το.εχεις ακόμα ;

• Like 1
Δημοσ.
29 λεπτά πριν, vargas είπε

Τελειως όμως ... btw , είδα πριν το  one plus event κ το nightscape έρχεται και στο εξάρι το απλό. Το.εχεις ακόμα ;

Όχι δεν το χω. Γύρισα στο u11

• Like 1
Δημοσ.
26 λεπτά πριν, Antretng είπε

Όχι δεν το χω. Γύρισα στο u11

Την καλύτερη δουλειά έκανες και μάλλον θα μείνεις αρκετό καιρό εδώ αν κρίνω από αυτά που βλέπω στα νέα μοντέλα.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τώρα που την διορθωσες να πω οτι σιγουρα εχει πολυ καλύτερο λόγο λεπτομέριας θορυβου το night sight. Όμως εχει την ταση να υπερεκθετει. Αν κατεβαζες ελαχιστα την φωτεινότητα θα ήταν τέλεια (πχ στη πρώτη έχει καψει λιγο παραπανω το κτηριο στο βαθος δεξια σε σχεση με auto). Διορθώνεται ευκολα αυτό βεβαια ή ίσως το διορθωσουν σε update.

Επεξ/σία από Antretng
Δημοσ.

HTC U11 stock vs gcam NIGHT SIGHT. Πρώτα stock

Οι συνθηκες ειναι σκοτάδια και ποτέ με κανένα κινητό δεν εχω καταφέρει να βγάλω usable φωτογραφίες σε τέτοιες συνθηκες.

45651532052_4d30b790fc_z.jpgIMAG0414 by Andreas L., on Flickr

45651527852_7951aa1529_z.jpgIMG_20181103_182301 by Andreas L., on Flickr

44985782924_8be5f100dc_z.jpgIMAG0423(1) by Andreas L., on Flickr

45710451651_4c1211800b_z.jpgIMG_20181104_011759 by Andreas L., on Flickr

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...