Antretng Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2018 13 ώρες πριν, AVW είπε Πολύ πίσω μείναμε παίδες, τίποτε καινούργιο; Εγω ξαναγυρισα στο U11 οποτε δεν εχω κατι καινουργιο. Παρόλα αυτα για να κινηθει λιγο το νημα ας βάλω ενα συγκριτικό με την gcam (με δικα μου denoise parameters) που δουλεύω αυτο το καιρό Σε ταχυτητα ειναι σαν να το χεις medium. Η συγκεκριμένη έκδοση εχει χαμηλότερο/φυσικότερο contrast απο άλλες. Ποια προτιμάτε; Πρώτα στοκ IMAG0311 by Andreas L., on Flickr gcam custom denoise by Andreas L., on Flickr IMAG0301(2) by Andreas L., on Flickr gcam custom denoise by Andreas L., on Flickr IMAG0303 by Andreas L., on Flickr gcam custom denoise by Andreas L., on Flickr IMAG0314(1) by Andreas L., on Flickr gcam custom denoise by Andreas L., on Flickr IMAG0319 by Andreas L., on Flickr gcam custom denoise by Andreas L., on Flickr IMAG0320 by Andreas L., on Flickr gcam custom denoise by Andreas L., on Flickr 5
saruman123 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2018 Google Pixel 3 ,πρώτα δείγματα με Google Camera Night Sight οι πρώτες φωτογραφίες και Google Camera HDR+ οι δεύτερες 4
Antretng Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Και εδώ μερικά ακόμα από το pixel 3 σε υψηλή ανάλυση https://www.flickr.com/photos/marccecasestecnologia/albums/72157702625392164 Επεξ/σία 25 Οκτωβρίου 2018 από Antretng
vargas Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Gcam κ stock σε poco f1 με το port του pixel 3 .έχω saturation σε 2.3 αλλά μου φαίνεται καλό το αποτέλεσμα Επεξ/σία 25 Οκτωβρίου 2018 από vargas 1
Antretng Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2018 Γιώργο αν και είμαι από κινητό, νομίζω ότι η νυχτερινή στοκ είναι κουνημενη και ίσως καλύτερα να μειωνες το saturation της gcam (εκτός αν σου αρέσει εκει) Όταν είμαι σε pc θα σχολιασω και τα υπόλοιπα
vargas Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2018 1 ώρα πριν, Antretng είπε Γιώργο αν και είμαι από κινητό, νομίζω ότι η νυχτερινή στοκ είναι κουνημενη και ίσως καλύτερα να μειωνες το saturation της gcam (εκτός αν σου αρέσει εκει) Όταν είμαι σε pc θα σχολιασω και τα υπόλοιπα Αντρέα το ξέρω είναι υπερβολικό το 2.3 αλλά θα τ αφήσω για λίγο καιρό γτ για κάποιο περίεργο λόγο Μ αρέσουν έτσι τα χρώματα και τουλάχιστον δεν είναι αυτό το ατονο της stock 1
Antretng Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2018 Μα και στη στοκ μπορείς να τα ανεβάσεις. Δοκίμασε πρώτα λίγο πάνω την αντίθεση και μετά δες και το κορεσμό (ίσως το λέει χρώματα). 1
vargas Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2018 Μόλις τώρα, Antretng είπε Μα και στη στοκ μπορείς να τα ανεβάσεις. Δοκίμασε πρώτα λίγο πάνω την αντίθεση και μετά δες και το κορεσμό (ίσως το λέει χρώματα). To ξέρω αλλά έχει το ίδιο αποτέλεσμα με τou mi 6 που είχα παλιά. Κάνει τρελό over saturation σε σημείο που η εικόνα να μοιάζει με κακό ζωγραφισμένο πινακα 1
Antretng Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2018 Οκ. Αυτά είναι και θέμα γούστου άλλωστε. Απλά αν τυχόν έχει χαμηλότερο saturation απο ότι θα ήθελες σε μια φωτογραφία, μπορείς πάντα να το ανεβάσεις με επεξεργασία. Το ανάποδο όμως δεν είναι τόσο εύκολο. 1
Antretng Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Ξεκίνησε η μάχη των "mid range"!!! Πάντως το A9 δεν έχω ιδέα τι κάμερα έχει (σίγουρα κατώτερη από πχ s9). Υποθέτω ότι η σύγκριση έγινε με Gcam? Αν έχει βάλει κάπου τα αρχικά αρχεία θα εκτιμηθεί δεόντως Επεξ/σία 28 Οκτωβρίου 2018 από Antretng
vargas Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Antretng είπε Ξεκίνησε η μάχη των "mid range"!!! Πάντως το A9 δεν έχω ιδέα τι κάμερα έχει (σίγουρα κατώτερη από πχ s9). Υποθέτω ότι η σύγκριση έγινε με Gcam? Αν έχει βάλει κάπου τα αρχικά αρχεία θα εκτιμηθεί δεόντως Τσεκαρε το ποστ στο fb του in2mobile.gr. update : μολις μου απάντησαν ότι η φωτό της δημοσίευσης είναι με την στοκ. Επεξ/σία 28 Οκτωβρίου 2018 από vargas
Antretng Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Εδώ γιατί λένε καλύτερη του poco? Του a9 εχει ανοιξει καλύτερα τις σκιές (πχ πίσω το γκαζόν) ενώ δεν βλέπω ιδιαίτερες διαφορές σε λεπτομέρια/θόρυβο. Βέβαια χωρίς original αρχεία δεν μπορείς να καταλάβεις και πολλά. Νομίζω ότι απλά θέλουν να προκαλέσουν. Στη τελική για το a9 μιλάμε που μπορει μεν να ειναι ακριβό αλλά δεν παύει να ειναι mid range. Πόσο εντυπωσιακό πια ειναι να τρως ενα mid range? Επεξ/σία 29 Οκτωβρίου 2018 από Antretng 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα