Antretng Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Oneplus 6 vs oneplus 5t. Στο τελος βαζω και μια απο U11. Προφανως δεν τραβηχτηκαν ιδια στιγμη αλλα οι συνθηκες πανω κατω ειναι ιδιες. Οποτε μπορειτε να παρετε μια ιδεα. IMG_20180906_203138 by Andreas L., on Flickr OP5t-sample4 by Andreas L., on Flickr IMAG0054(1) by Andreas L., on Flickr Επεξ/σία 6 Σεπτεμβρίου 2018 από Antretng
saruman123 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 2 λεπτά πριν, Antretng είπε Oneplus 6 vs oneplus 5t. Στο τελος βαζω και μια απο U11. Προφανως δεν τραβηχτηκαν ιδια στιγμη αλλα οι συνθηκες πανω κατω ειναι ιδιες. Οποτε μπορειτε να παρετε μια ιδεα. IMG_20180906_203138 by Andreas L., on Flickr OP5t-sample4 by Andreas L., on Flickr IMAG0054(1) by Andreas L., on Flickr Τώρα που έχεις 1+6 τραβά καμιά καλή φωτογραφία μπας και με ξελασπώσεις 😁
eemix Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2018 Αντρέα το (χρήσιμο) συμπέρασμα που βγάζω από τις 3 είναι .... ότι η ελιά πέταξε μπόι σε μερικούς μήνες...
Antretng Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2018 Χαχαχαχα. Το μόνο σίγουρο πάντως είναι ότι έχει μεγάλη διαφορά από το op5t. Κατά τα άλλα έχω την αίσθηση ότι χάνει από το U11 ενώ έχει και λίγο παραπάνω sharpening το οποίο όπως ξέρεις το απεχθάνομαι. Περισσότερες φωτογραφίες στις επόμενες μέρες. Απλά έβαλα το κλασσικό "καλλιτεχνικό" μου κάδρο για σύγκριση. 1
Nikolas7_7 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2018 Αντρεα πηρες G6?? Ποια εκδοση gcam δουλευεις? εχω χασει επαφη με ολα, εμπλεξα με δουλεια και οικογενεια (2η εγκυμοσυνη) και δεν παρακολουθω τα φωτογραφικα νεα συχνα. ΠΑρολα αυτα χτυπησα V30 παλι, μαζι με s9+ το οποιο εχω ως βασικο. (για 2ο ειχα ενα g2 mini αλλα μας τελειωσε οποτε ειπα να επενδυσω σε v30 για τα επομενα 3-4 χρονια το οποιο θα παιζει και ρολο πρωτου αναμεσα σε αλλαγες βασικης συσκευης). Αν θελησει κανεις καμια συγκριση εδω ειμαι, ειχα χανει αρκετες στο παρελθον (και πολλες που δεν ανεβασα ποτε τελικα αλλα υπαρχει υλικο στο φλικρ μου.).
Antretng Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Nikolas7_7 είπε Αντρεα πηρες G6?? Ποια εκδοση gcam δουλευεις? εχω χασει επαφη με ολα, εμπλεξα με δουλεια και οικογενεια (2η εγκυμοσυνη) και δεν παρακολουθω τα φωτογραφικα νεα συχνα. ΠΑρολα αυτα χτυπησα V30 παλι, μαζι με s9+ το οποιο εχω ως βασικο. (για 2ο ειχα ενα g2 mini αλλα μας τελειωσε οποτε ειπα να επενδυσω σε v30 για τα επομενα 3-4 χρονια το οποιο θα παιζει και ρολο πρωτου αναμεσα σε αλλαγες βασικης συσκευης). Αν θελησει κανεις καμια συγκριση εδω ειμαι, ειχα χανει αρκετες στο παρελθον (και πολλες που δεν ανεβασα ποτε τελικα αλλα υπαρχει υλικο στο φλικρ μου.). Ναι πηρα Νικο. Παιζω με δυο εκδοσεις. Η μια ειναι η τελευταια του cstark για g6 (που στο ιδιο app δουλευει τοσο η κανονικη οσο και η wide) και η αλλη η τελευταια του urikill. Στην πρωτη, επειδη γενικα ειμαι fan της λεπτομεριας και ας εχει θορυβο, βαζω Model nexus 6p και super high. Στη δευτερη εχω παλι model nexus 6p αλλα με το auto exposure στο increase *2 και το parameters απλα στο low. Η δευτερη ειναι πολυ πιο γρηγορη με ιδιο ή και καλυτερο αποτελεσμα αλλα θελει λιγο παραπανω προσοχη σε θεματα camera shake και Motion blur (θυμιζει στο σε δυσκολια). Αν παλι θες βαλεις και very high αλλα με την διαφορα οτι μπορεις να τραβηξεις δευτερη φωτο χωρις cool down Αν τραβας ανθρωπους που κινουνται χρησιμοποιεις την πρωτη. Αν ειναι τοπια ή ποζαρισμενοι ανθρωποι την δευτερη. Προτιμω την gcam μονο σε indoor (καλο) φωτισμο. Διαφορετικα οταν ενεργοποιειται το night mode της lg δεν εχει τοσο νοημα. Να τονισω ομως οτι οταν τραβαω ανθρωπους ανεξαρτητα απο το φωτισμο προτιμω παντα την gcam. Εννοειται πως θελουμε δειγματα και συγκριτικα Νικο. Και καλη λευτερια ευχομαι, να χαιρεσαι την οικογενεια σου Ξερουμε το φυλο; Επεξ/σία 7 Σεπτεμβρίου 2018 από Antretng
Nikolas7_7 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2018 2 ώρες πριν, Antretng είπε Ναι πηρα Νικο. Παιζω με δυο εκδοσεις. Η μια ειναι η τελευταια του cstark για g6 (που στο ιδιο app δουλευει τοσο η κανονικη οσο και η wide) και η αλλη η τελευταια του urikill. Στην πρωτη, επειδη γενικα ειμαι fan της λεπτομεριας και ας εχει θορυβο, βαζω Model nexus 6p και super high. Στη δευτερη εχω παλι model nexus 6p αλλα με το auto exposure στο increase *2 και το parameters απλα στο low. Η δευτερη ειναι πολυ πιο γρηγορη με ιδιο ή και καλυτερο αποτελεσμα αλλα θελει λιγο παραπανω προσοχη σε θεματα camera shake και Motion blur (θυμιζει στο σε δυσκολια). Αν παλι θες βαλεις και very high αλλα με την διαφορα οτι μπορεις να τραβηξεις δευτερη φωτο χωρις cool down Αν τραβας ανθρωπους που κινουνται χρησιμοποιεις την πρωτη. Αν ειναι τοπια ή ποζαρισμενοι ανθρωποι την δευτερη. Προτιμω την gcam μονο σε indoor (καλο) φωτισμο. Διαφορετικα οταν ενεργοποιειται το night mode της lg δεν εχει τοσο νοημα. Να τονισω ομως οτι οταν τραβαω ανθρωπους ανεξαρτητα απο το φωτισμο προτιμω παντα την gcam. Εννοειται πως θελουμε δειγματα και συγκριτικα Νικο. Και καλη λευτερια ευχομαι, να χαιρεσαι την οικογενεια σου Ξερουμε το φυλο; Νάσαι καλά Αντρέα, το μάθαμε λόγω εξέτασης για άλλο λόγο, είναι κορίτσι ( πάλι) .. Αλλά έχουμε μέλλον ακόμα, είναι στον 3ο μήνα. Θα τα δω το σκ, για το g6 θέλω μια σταθερή και με καλό αποτέλεσμα όσο πιο εύκολα γίνεται γιατί είναι για τον πατέρα μου, άρα λέω να του βάλω gcam από cstark μην σου πω την παλιά..
Antretng Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Κοίτα επειδή εχει καλό ois νομίζω πως είναι προτιμότερο το δεύτερο που έχει καλή ποιότητα αλλά και γρήγορο σχετικα. Αν πάλι φοβάσαι ότι θα του βγαινουν κουνημενες, βάλε παλι του urikill αλλα very high και άσε το shutter κανονικό. Σου συστεινω του urikill γιατί μπορεις να τραβάς δεύτερη χωρίς cool down. Να σου ζήσει φιλε!!! Επεξ/σία 7 Σεπτεμβρίου 2018 από Antretng
Antretng Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Παρτε λιγο oneplus-ο-σπαμαρισμα. Ποτε θα φαω ξυλο με τοσες candit shots που τραβαω δεν ξερω... . Να πω οτι στα προσωπα τα παει πολυ καλυτερα με gcam αλλα ακομα δεν εχω καταληξει σε εκδοση. Oneplus 6 stock auto IMG_20180907_185818 by Andreas L., on Flickr IMG_20180907_184734 by Andreas L., on Flickr IMG_20180907_190350 by Andreas L., on Flickr IMG_20180907_174728 by Andreas L., on Flickr Επεξ/σία 7 Σεπτεμβρίου 2018 από Antretng 3
tsiglas Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2018 Samsung Galaxy Note 9 Auto Samsung Galaxy Note 9 Auto by GumJd tsiglas - Flickr2BBcode LITE"] Samsung Galaxy Note 9 Auto by GumJd tsiglas - Flickr2BBcode LITE Samsung Galaxy Note 9 Auto by GumJd tsiglas - Flickr2BBcode LITE"] Samsung Galaxy Note 9 Auto by GumJd tsiglas - Flickr2BBcode LITE Samsung Galaxy Note 9 Auto by GumJd tsiglas - Flickr2BBcode LITE"] Samsung Galaxy Note 9 Auto by GumJd tsiglas - Flickr2BBcode LITE Samsung Galaxy Note 9 Auto by GumJd tsiglas - Flickr2BBcode LITE"] Samsung Galaxy Note 9 Auto by GumJd tsiglas - Flickr2BBcode LITE 3
saruman123 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, Antretng είπε Παρτε λιγο oneplus-ο-σπαμαρισμα. Ποτε θα φαω ξυλο με τοσες candit shots που τραβαω δεν ξερω... . Να πω οτι στα προσωπα τα παει πολυ καλυτερα με gcam αλλα ακομα δεν εχω καταληξει σε εκδοση. Oneplus 6 stock auto IMG_20180907_185818 by Andreas L., on Flickr IMG_20180907_184734 by Andreas L., on Flickr IMG_20180907_190350 by Andreas L., on Flickr IMG_20180907_174728 by Andreas L., on Flickr Από εδώ είχα βάλει gcam https://www.xda-developers.com/google-camera-port-hub/ 1
Antretng Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, saruman123 είπε Από εδώ είχα βάλει gcam https://www.xda-developers.com/google-camera-port-hub/ Νομιζω την δοκιμασα αλλα ειχε θεμα με εστιαση. Θα την ξαναδω. Προς το παρον δουλευω αυτη OP6_test_1.2.2_GCam_5.3.015-Pixel3Mod-Arnova8G2-Test-focus-1.apk ενω παραλληλα δοκιμαζω και αλλες. Δυστυχως δεν εχει να ανεβασεις το count (πχ super high) οποτε παιζω ουσιαστικα στο lowest (ταχυτατο μεν αλλα οχι η καλυτερη ποιοτητα). Παρολα αυτα εχω οριακα καλυτερο αποτελεσμα απο στοκ (στα νυχτερινα τοπια ή indoor) ενω στα προσωπα σκιζει. Επεξ/σία 7 Σεπτεμβρίου 2018 από Antretng
sifario Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2018 35 λεπτά πριν, Antretng είπε Νομιζω την δοκιμασα αλλα ειχε θεμα με εστιαση. Θα την ξαναδω. Προς το παρον δουλευω αυτη OP6_test_1.2.2_GCam_5.3.015-Pixel3Mod-Arnova8G2-Test-focus-1.apk ενω παραλληλα δοκιμαζω και αλλες. Δυστυχως δεν εχει να ανεβασεις το count (πχ super high) οποτε παιζω ουσιαστικα στο lowest (ταχυτατο μεν αλλα οχι η καλυτερη ποιοτητα). Παρολα αυτα εχω οριακα καλυτερο αποτελεσμα απο στοκ (στα νυχτερινα τοπια ή indoor) ενω στα προσωπα σκιζει. Antretng είσαι ευχαριστημένος με την κάμερα του oneplus 6 σαν πρωτη εικονα?Σε ρωτάω γιατί ειχα mix 2s ήμουν ευχαριστημένος και το άλλαξα και τώρα έχω s9 plus είπα να κάνω την υπέρβαση.Αλλα βλέπω πλέον οι κάμερες δεν έχουν τόσο πολύ διαφορά μεταξύ τους.Ειδικα mix 2s με s9 plus που πιστεύω με gcam το mix 2s είναι ισάξιο .Σκεφτόμαι ίσως για oneplus 6
Antretng Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, sifario είπε Antretng είσαι ευχαριστημένος με την κάμερα του oneplus 6 σαν πρωτη εικονα?Σε ρωτάω γιατί ειχα mix 2s ήμουν ευχαριστημένος και το άλλαξα και τώρα έχω s9 plus είπα να κάνω την υπέρβαση.Αλλα βλέπω πλέον οι κάμερες δεν έχουν τόσο πολύ διαφορά μεταξύ τους.Ειδικα mix 2s με s9 plus που πιστεύω με gcam το mix 2s είναι ισάξιο .Σκεφτόμαι ίσως για oneplus 6 Αν θυμάμαι καλά είχες mi note 3? Αν ναι μπορώ να σου ανεβάσω κάποια δείγματα ίδια κάδρα για σύγκριση. Ηδη έχω τραβήξει κάποια από τα κλασσικά μου κάδρα. Όταν τα τραβήξω όλα θα κάνω σύγκριση (είχα σκοπό να βάλω το u11 αλλά δεν μου ναι κοπος να βάλω και το mn3). Γενικά θα πω οτι είναι μια πολύ καλή κάμερα αλλά με παραπάνω noise reduction και sharpening από ότι είναι τα γούστα μου. Αν αυτό δεν αποτελεί πρόβλημα για σένα, τότε θα την χαρείς. Έχει καλό dynamic range και πολύ μεγάλη ευκολία λήψης. Δεν έχει χρειαστεί να τραβήξω δεύτερη φωτο ενώ το exposure που επιλέγει είναι (μέχρι στιγμής) αψεγάδιαστο. Είναι δηλαδή η χαρά του αρχαριου. Αλλά στα πρόσωπα θα βάλεις gcam... Ευτυχώς βλέπω ότι ασχολείται και ο cstark με το op6 (τον arnova δεν τον εμπιστεύομαι). Επεξ/σία 7 Σεπτεμβρίου 2018 από Antretng
sifario Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2018 Ναι είχα και το mi note 3 καλά θυμασαι.Δεν μπορώ να πω με κάλυψες.Απλως εκτός από τα πρόσωπα γενικά η gcam βοηθάει σε low light η είναι καλύτερα με στοκ σαν πρώτο συμπέρασμα ?Γιατί ξέρω είναι οι πρωτες εκδόσεις gcam και έχει δουλειά ακομη
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα