Antretng Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 Μόλις τώρα, UsualSuspect__ είπε Όχι αχαχαχαχαχαχαχαχ Παρήγγειλα όμως ένα από ebay (0 ευρώ με κουπόνι) και σε κανα μήνα λογικά θα το έχω ! Τι μηδέν ευρώ; Στο τέλος θα σε πληρώσουν κιόλας
UsualSuspect__ Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 https://www.ebay.com/itm/192569084637?ViewItem=&item=192569084637&var=492687725425 Αυτό εδώ με το κουπόνι p5DFIRST βγαίνει στα 0 ευρώ. Just now, Antretng said: Τι μηδέν ευρώ; Στο τέλος θα σε πληρώσουν κιόλας Δεν έχεις δει τι γίνεται ρε συ τον τελευταίο καιρό; Έχω παραγγείλει εγώ προσωπικά 48 πράγματα (με τα χθεσινά) και μου βγήκαν σύνολο 4 ευρώ (επίτηδες πλήρωσα για να μη φαω μπαν) https://www.insomnia.gr/forums/topic/684077-ebay-κουπόνι-5-για-αγορά-από-λίστα-συγκεκριμένων-προϊόντων-μέσω-paypal-τέλος/ 2
margaritagr Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 3 λεπτά πριν, UsualSuspect__ είπε Όχι αχαχαχαχαχαχαχαχ Παρήγγειλα όμως ένα από ebay (0 ευρώ με κουπόνι) και σε κανα μήνα λογικά θα το έχω ! ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣΣΣΣΣ Αυτο ειναι αποτέλεσμα....Αχ αυτο το ois πόσο μου έχει λείψει ! Χρησιμοποιεις το auto ?
UsualSuspect__ Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 6 minutes ago, margaritagr said: ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣΣΣΣΣ Αυτο ειναι αποτέλεσμα....Αχ αυτο το ois πόσο μου έχει λείψει ! Χρησιμοποιεις το auto ? Ανάλογα. Χαμηλώνω λίγο ISO συνήθως γιατί στο auto παρα βγαίνουν φωτεινές και δεν μ αρέσει τόσο το αποτέλεσμα. Αλλά συνήθως με pro τις βγάζω. Επεξ/σία 4 Σεπτεμβρίου 2018 από UsualSuspect__ 2 1
Antretng Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 17 λεπτά πριν, UsualSuspect__ είπε Ανάλογα. Χαμηλώνω λίγο ISO συνήθως γιατί στο auto παρα βγαίνουν φωτεινές και δεν μ αρέσει τόσο το αποτέλεσμα. Αλλά συνήθως με pro τις βγάζω. Γραφτό τότε και στα δείγματα ότι τραβάς manual με χαμηλότερο iso. Θα βοηθήσει κόσμο 3
margaritagr Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 Εγώ θα ήθελα να κάνω και παραγγελία, ορισμένα δείγματα macro θα τα χαιρόμουν , ευχαριστώ
UsualSuspect__ Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 https://www.flickr.com/photos/155432003@N08/ Δεν θυμάμαι αν έχω βάλει, αλλά δες εδώ
Antretng Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) LG G6 gcam. Στη πρωτη νομιζω η κυρια αριστερα εχει Motion blur οπότε αγνοειστε την gcam by Andreas L., on Flickr gcam by Andreas L., on Flickr Επεξ/σία 5 Σεπτεμβρίου 2018 από Antretng 1
UsualSuspect__ Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Ναι γεια σας, ήρθα να αφήσω το υλικό μου. Galaxy S9 by Βασίλης, on Flickr Στο auto αλλά με 500 iso. Galaxy S9 by Βασίλης, on Flickr Auto επίσης αλλά χωρίς να πειράξω το παραμικρό. (Μ αρέσει περισσότερο η πρώτη) Μόνο το βουνό με τρελαίνει απίστευτα στην 2η. Επεξ/σία 6 Σεπτεμβρίου 2018 από UsualSuspect__ 3
georgerapp Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 Καλά κάνετε και το αφήσατε. Συμφωνώ ανάμεσα στην πόλη και το βουνό προτιμώ την πόλη,οπότε σίγουρα η πρώτη είναι καλύτερη και όχι μόνο αλλά γενικά μια πολύ καλή φωτογραφία!
Antretng Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, UsualSuspect__ είπε Ναι γεια σας, ήρθα να αφήσω το υλικό μου. Galaxy S9 by Βασίλης, on Flickr Στο auto αλλά με 500 iso. Galaxy S9 by Βασίλης, on Flickr Auto επίσης αλλά χωρίς να πειράξω το παραμικρό. (Μ αρέσει περισσότερο η πρώτη) Μόνο το βουνό με τρελαίνει απίστευτα στην 2η. Αν δεν εχεις σκοπο να την επεξεργαστεις (δηλαδη να ανεβασεις τα shadows) προτιμω την δευτερη και ας εχει περισσοτερα καμμενα highlights. Αλλα το ιδανικο θα ηταν η πρωτη και ανεβασμενη λιγο τα shadows (εφοσον δεν εχει χαθει το χρωμα του βουνου) Οταν λες auto και iso 500 τι εννοεις; Manual με κουμπωμενο iso και το shutter στο αυτοματο? Ή κουμπωμενο και το shutter μιας και διαφερει σε εκθεση η δευτερη; Επεξ/σία 6 Σεπτεμβρίου 2018 από Antretng
UsualSuspect__ Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 4 hours ago, Antretng said: Αν δεν εχεις σκοπο να την επεξεργαστεις (δηλαδη να ανεβασεις τα shadows) προτιμω την δευτερη και ας εχει περισσοτερα καμμενα highlights. Αλλα το ιδανικο θα ηταν η πρωτη και ανεβασμενη λιγο τα shadows (εφοσον δεν εχει χαθει το χρωμα του βουνου) Οταν λες auto και iso 500 τι εννοεις; Manual με κουμπωμενο iso και το shutter στο αυτοματο? Ή κουμπωμενο και το shutter μιας και διαφερει σε εκθεση η δευτερη; Στην auto λειτουργία, όταν κάνεις tap σου βγάζει την επιλογή να ανεβάσεις τον φωτισμό η να τον χαμηλώσεις. Ε το χαμήλωσα λίγο πιο κάτω απ τη μέση και βγήκε η πρώτη φωτο. Στην δεύτερη φωτο δεν το πείραξα καν. 1
Antretng Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, UsualSuspect__ είπε Στην auto λειτουργία, όταν κάνεις tap σου βγάζει την επιλογή να ανεβάσεις τον φωτισμό η να τον χαμηλώσεις. Ε το χαμήλωσα λίγο πιο κάτω απ τη μέση και βγήκε η πρώτη φωτο. Στην δεύτερη φωτο δεν το πείραξα καν. Αρα ειναι auto με ταπ σε καποια φωτεινη πηγη και κατεβασμενο ακομα περισσοτερο το exposure. Απο οτι βλεπω γραφει -0.2 EV . Γραφοντας iso 500 με μπερδεψες 😛. Ναι σε τετοια φωτο με τοσο μαυρο που επικρατει ειναι αδυνατο να βγει σωστα σε point & shoot. Παρεμπιπτοντως που ειναι τραβηγμενη; Επεξ/σία 6 Σεπτεμβρίου 2018 από Antretng
UsualSuspect__ Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 1 hour ago, Antretng said: Αρα ειναι auto με ταπ σε καποια φωτεινη πηγη και κατεβασμενο ακομα περισσοτερο το exposure. Απο οτι βλεπω γραφει -0.2 EV . Γραφοντας iso 500 με μπερδεψες 😛. Ναι σε τετοια φωτο με τοσο μαυρο που επικρατει ειναι αδυνατο να βγει σωστα σε point & shoot. Παρεμπιπτοντως που ειναι τραβηγμενη; Ε, 500 iso έλεγε η μια, 1000 η άλλη και στο είπα έτσι Σαλαμίνα απέναντι απ τον προφήτη Ηλία. (Η εκκλησία είναι ψηλά στο βουνό)
giorgsisp Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 Mi 8 stock IMG_20180906_094139 by giorgos ioannidis, on Flickr 4
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα