Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλό είναι. Φαίνεται δεν κλειδωσεις την έκθεση και το άφησες μονο του να παίζει σε iso, ταχύτητα κτλπ. Το τράβηξες 1080p ή 720p. Φαίνεται ότι είναι σε 60 fps αλλά λάθος η ταχύτητα θα μπορούσες να το βάλεις 1/120 ας πούμε ή πολύ ταχύτερη αν κάνεις slow motion.. το κλείδωμα της έκθεσης είναι απαραίτητο το τονίζω, μη το περνάς στο ντουκου, ειδιικα σε πλάνα που αλλάζουν φωτισμό με ένα πλάνο και ειδικά σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού όπως αυτό το βαλς. Αν το έβαζες iso 100 πχ θα βλέπεις μόνο σκοτάδι και μόνο τις φωτιστικες πηγές τα θερμά φώτα στο ταβάνι γύρω γύρω στο κόσμο και στη πίστα το ζευγάρι με τον ψυχρό προβολέα από πάνω τους. Κατάλαβες; Θα τανε λίγο πιο μυστήριο. Αυτό το κάνουμε για να μην φορτώσουμε το βίντεο με θόρυβο (noise - grain).

Edit. Το optical zoom του έτσι το κάνει; Και το κρατάς στο χέρι; Καλό το ois

Το δικό μου το xiaomi γράφει καλουτσικο ήχο, αλλά με ένα app free που χρησιμοποιώ έχω βελτιωσει το βίντεο κλειδώνοντας την έκθεση στα 100 iso (σε χαμηλό φωτισμό) για ευνόητους λόγους. Το app αυτο κλειδώνει και το focus αλλά δεν δίνει manual focus : )

Επεξ/σία από Επισκέπτης
  • Απαντ. 2,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
48 λεπτά πριν, Agraf είπε

Καλό είναι. Φαίνεται δεν κλειδωσεις την έκθεση και το άφησες μονο του να παίζει σε iso, ταχύτητα κτλπ. Το τράβηξες 1080p ή 720p. Φαίνεται ότι είναι σε 60 fps αλλά λάθος η ταχύτητα θα μπορούσες να το βάλεις 1/120 ας πούμε ή πολύ ταχύτερη αν κάνεις slow motion.. το κλείδωμα της έκθεσης είναι απαραίτητο το τονίζω, μη το περνάς στο ντουκου, ειδιικα σε πλάνα που αλλάζουν φωτισμό με ένα πλάνο και ειδικά σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού όπως αυτό το βαλς. Αν το έβαζες iso 100 πχ θα βλέπεις μόνο σκοτάδι και μόνο τις φωτιστικες πηγές τα θερμά φώτα στο ταβάνι γύρω γύρω στο κόσμο και στη πίστα το ζευγάρι με τον ψυχρό προβολέα από πάνω τους. Κατάλαβες; Θα τανε λίγο πιο μυστήριο. Αυτό το κάνουμε για να μην φορτώσουμε το βίντεο με θόρυβο (noise - grain).

Edit. Το optical zoom του έτσι το κάνει; Και το κρατάς στο χέρι; Καλό το ois

Το δικό μου το xiaomi γράφει καλουτσικο ήχο, αλλά με ένα app free που χρησιμοποιώ έχω βελτιωσει το βίντεο κλειδώνοντας την έκθεση στα 100 iso (σε χαμηλό φωτισμό) για ευνόητους λόγους. Το app αυτο κλειδώνει και το focus αλλά δεν δίνει manual focus : )

Γενικα έχεις δίκιο. Αλλα οπως ειπα δεν εχει exposure lock (όχι με το μαμα app) ενω το 60fps ειναι το μεγιστο που μπορεις να πιασεις (το slow motion δεν ειναι για βιντεο 3 λεπτων αλλά για λιγα δευτερολεπτα). Το shutter ομως μπορει και να ηταν 1/120... απλά τα fps ειναι 60. Βεβαια δεν βοηθησε και το γεγονως οτι ηταν το πρωτο βιντεο που τραβηξα με τη συσκευη. 

Οντως η υποεκθεση σε τετοιες περιπτωσεις ειναι ωραια... ομως ηθελα κατι αναμνηστικο απο τους φιλους που παντρευοντουσαν οποτε το μυστηριο ειχε δευτερευουσα σημασια. Ηθελα να φαινονται ποιοι χορευουν. Αλλωστε ο χορος αποτελει καθημερινοτητα μας οποτε στο θεμα βιντεο χορου για μας σκοπος ειναι να φαινονται οι χορευτες (προσωπο και ποδια).

Επισης ο φωτισμος ηταν αρκετά χαμηλός. Βιντεο που ειδα απο άλλα κινητα ειχαν βασανιστει αρκετα. Το αμεσως προηγουμενο μου κινητο (xiaomi mi note 3) ηταν αρκετες σκαλες κατω σε αντιστοιχα βιντεο που ειχα βγαλει. Και αυτα στα λεω εχοντας δοκιμάσει πολλές συσκευες μεταξύ άλλων lg g5, nexus 5x, mi5s κλπ. Οπότε αυτο πανω κατω ειναι το ταβανι (προσωπικα ειναι η καλυτερη συσκευη που χω πιασει στο τομέα βιντεο). 

Υ.Γ. Στο youtube αν δεις έχει και επιλογη 1080p, την αναλυση δηλαδη που το τραβηξα. Αλλα αν θες εχει και 4k που για πρακτικους λογους δεν τραβηξα εκεινο το βραδυ. 

Επεξ/σία από Antretng
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Antretng είπε

Γενικα έχεις δίκιο. Αλλα οπως ειπα δεν εχει exposure lock (όχι με το μαμα app) ενω το 60fps ειναι το μεγιστο που μπορεις να πιασεις (το slow motion δεν ειναι για βιντεο 3 λεπτων αλλά για λιγα δευτερολεπτα). Το shutter ομως μπορει και να ηταν 1/120... απλά τα fps ειναι 60. Βεβαια δεν βοηθησε και το γεγονως οτι ηταν το πρωτο βιντεο που τραβηξα με τη συσκευη. 

Οντως η υποεκθεση σε τετοιες περιπτωσεις ειναι ωραια... ομως ηθελα κατι αναμνηστικο απο τους φιλους που παντρευοντουσαν οποτε το μυστηριο ειχε δευτερευουσα σημασια. Ηθελα να φαινονται ποιοι χορευουν. Αλλωστε ο χορος αποτελει καθημερινοτητα μας οποτε στο θεμα βιντεο χορου για μας ειναι να φαινονται οι χορευτες (προσωπο και ποδια).

Επισης ο φωτισμος ηταν αρκετά χαμηλός. Βιντεο που ειδα απο άλλα κινητα ειχα βασανιστει αρκετα. Το αμεσως προηγουμενο μου κινητο (xiaomi mi note 3) ηταν αρκετες σκαλες κατω σε αντιστοιχα βιντεο που ειχα βγαλει. Και αυτα στα λεω εχοντας δοκιμάσει πολλές συσκευες μεταξύ άλλων lg g5, nexus 5x, mi5s κλπ. Οπότε αυτο πανω κατω ειναι το ταβανι (προσωπικα ειναι η καλυτερη συσκευη που χω πιασει στο τομέα βιντεο). 

Για το χορό κτλπ επειδή δουλευω/και σπουδάζω στο θέατρο και κάνω συχνά βιντεάκια εντως και εκτως σκηνής σε χαμηλούς φωτισμούς με προβολείς ρομποτικους, σποτ, κατευθυντικους κτλπ και σε διάφορα χρώματα θερμά και ψυχρά και ουδέτερα είναι προτιμότερο να παίξεις με την θέση σου όταν τραβάς βίντεο. Να παίξεις με κοντινά/γενικά και πολλά άλλα. Το βίντεο δεν είναι τόσο στατικό. Επίσης όταν το φως δεν φτάνει, προσθέτεις φως. Δεν αφήνεις το κινητό να αποφασίσει. Και έτσι 100% θα δεις καλύτερα αποτελέσματα τόσο για στο pc όσο και στους φίλους. Ότι συσκευή και αν είναι αυτή αρκεί να υποστηρίζει ο,τι είπαμε με μαμά ή app. Βάλε το Open Camera ; )

Edit. Έχεις κάνεις καθόλου noise reduction ή το κινητό; Το πάτωμα βλέπω έτσι μοιάζει..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 λεπτά πριν, Agraf είπε

Για το χορό κτλπ επειδή δουλευω/και σπουδάζω στο θέατρο και κάνω συχνά βιντεάκια εντως και εκτως σκηνής σε χαμηλούς φωτισμούς με προβολείς ρομποτικους, σποτ, κατευθυντικους κτλπ και σε διάφορα χρώματα θερμά και ψυχρά και ουδέτερα είναι προτιμότερο να παίξεις με την θέση σου όταν τραβάς βίντεο. Να παίξεις με κοντινά/γενικά και πολλά άλλα. Το βίντεο δεν είναι τόσο στατικό. Επίσης όταν το φως δεν φτάνει, προσθέτεις φως. Δεν αφήνεις το κινητό να αποφασίσει. Και έτσι 100% θα δεις καλύτερα αποτελέσματα τόσο για στο pc όσο και στους φίλους. Ότι συσκευή και αν είναι αυτή αρκεί να υποστηρίζει ο,τι είπαμε με μαμά ή app. Βάλε το Open Camera ; )

Edit. Έχεις κάνεις καθόλου noise reduction ή το κινητό; Το πάτωμα βλέπω έτσι μοιάζει..

Οχι δεν εκανα καμια απολυτως επεξεργασια. Ουτε γεμισμα ουτε noise reduction. Αλλα απο οσα εχω δει σου λεω το u11 κανει το μικροτερο noise reduction. Αμα σου βαλω βιντεο απο κανενα αλλο κινητο θα κλαψεις. 

Τι να παιξω; Αφου δεν εχει ουτε οπτικο ζουμ το κινητο ουτε μπορουσα να κινουμε μπροστα στο κοσμο. Αλλα και αν ζουμαρεις θα ειναι για λιγο... για παρατεταμενο κοψιμο ποδιών υπαρχει και ο επαγγελματιας φωτογραφος που στο μεταξυ εχει χασει καποια κινηση που ο χορευτης δουλευε χρονια για να καταφερει να την βγαζει. Αν τραβηξεις ποτε σοου tango argentino, φιλικη συμβουλη μην κοβεις ποδια... θα ξενερωσει το ζευγαρι. :) Και αυτα στα λεω μετα απο 15 χρονια στο χώρο του tango. Μεγαλα διεθνους κλασεις ζευγαρια δεν τολμάνε να κόψουν πόδια.

Δες εδω ενα βιντεο που χα τραβηξει με την rx100 για να δεις τι γενικα θελουμε (για την παρτυ μας) οι τανγκεροι. Δεν λεω οτι ειναι ομορφο ή καλλιτεχνικο και σιγουρα ειμαι αρκετα αμπαλος, όμως σκοπος ξαναλέω δεν ειναι η τεχνη (του βιντεο) αλλα να χαζεψουμε την τεχνικη και την ποιοτητα του ζευγαριου. Για τα καλλιτεχνικα εχουμε και το "so you think you can dance", που αν θες την γνωμη μου καλα κανουν και κοβουν τα ποδια... :P

Επεξ/σία από Antretng
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εμ ναι εδώ είμαστε, πολύ καλύτερο το βίντεο της rx100. Οι επαγγελματίες εξάλλου δεν μπορούν να κάνουν πολλές κινήσεις σε παράσταση. Μονό ή δυκάμερο θα κάνουν με κανονικες καμερες ή dslr/mirrorless και αυτές στατικά πλανα απλά θα παίζουν με νορμάλ φακούς και τελέ. Φυσικά δεν μπορείς να μπεις στην performance με κάμερα : ) αυτά γίνονται σε πρόβα generale με τους φωτιστικούς σχεδιασμούς, τα μακιγιαζ, τη κονσόλα ήχου και όλα τα σχετικά έτοιμα. Και εν τέλη και με smartphone/iphone μπορείς να κάνεις το ίδιο αρκεί να ναι λίγο καλό σε εικόνα και με τις προϋποθέσεις που είπαμε πριν. Έτσι κάνω εγώ για μένα και για τους συναδέλφους μου. Όχι την ώρα της παραστασης αλλά στην πρόβα. Όταν θέλω να δείξω μάτια πάω κοντά στα μάτια κ.ο.κ το ίδιο με πόδια. Αλλά στο τάνγκο ο φωτισμός είναι σταθερός δεν αλλαζει. Θέλει τέσσερις προβολείς με χρώμα κόκκινο ή άλλο ή ουδέτερο ο,τι θέλεις περιμετρικά από γωνία 45 μοιρών και κατεύθυνση κέντρο σκηνής. Φυσικά κανείς ο,τι θες και στον χορό φαντασία να έχεις. Ακόμα και με φώτα πλατείας. Αν θέλετε να πειραματιστειτε στο βίντεο με κινητό απλά ακολουθείς επαγγελματικές διαδικασίες. Και το αποτέλεσμα θα είναι πιο διαδραστικό.

Για παράδειγμα εδώ έβαλαν δύο κάμερες μια από ψηλή γωνία και μια από χαμηλή γωνία κόντρα στο φως, έναν προβολέα οριοθετικο χώρου ο  οποίος  έχει  και κίνηση και τους ακολουθεί από πίσω. Οι χορευτές φαίνονται σαν φιγούρες δηλαδή black καθώς γράφουν και τις σκιές τους. Είναι λίγο πιο δραματικό αυτό το στυλ. Οι φωτισμοί είναι το άλφα και το ωμέγα. Οι κάμερες όλες λίγο πολύ το ίδιο κάνουν.

Θέλω να πάρω κινητό καλύτερο από αυτό που έχω και ψάχνω. 

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.

Τι είναι το gcam mode; xiaomi έχω. Κατεβασα ένα gcam tool το οποίο σε storage αναφέρεται..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

@Agraf δες εδω τον οδηγο μου για gcam http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=7440823
Όσον αφορα υπόλοιπα, ανοιξε spoiler:

Spoiler

Βρε ανθρωπε απο οσα τανγκο υπαρχουν εκει εξω αυτο το πραγμα βρήκες να βάλεις :lol: . Αυτο δεν ειναι tango argentino :) . Αυτα ειναι εμπορικά σκουπιδάκια που προμοτάρουν στη τηλεόραση ως argentine tango. Δεν ειναι ουτε η μουσική και ούτε ο χορός tango argentino.

Γενικά σε ένα μικρό βαθμό μπορείς να παίξεις (εφόσον δεν χάσεις κάτι σημαντικό καθως κάνεις κοντινό στο πρόσωπο). Όμως το τάνγκο ειναι αυτοσχέδιος χορός. Δεν μπορείς να ξέρεις πότε θα κάνει κάτι εντυπωσιακό και το κυριότερο οι επαγγελματιες δεν γνωρίζουν τι ειναι "εντυπωσιακο" για εναν tango-lover. Ακομα και χορογραφημένο να ειναι και να ξέρεις τη χορογραφία, πάλι μπορει κάτι να χάσεις (έχει συνεχή leading-folowing και πάντα μπορει να βγει διαφορετικό στο τέλος). Άλλωστε ακόμα και το "απλο" δεν σημαινει οτι αξίζει να κοπεί. Οι μεγαλύτεροι χορευτές στο κόσμο γεμίζουν το χορό τους με "απλο" περπάτημα. Δεν ειναι η φιγουρα αλλα η συνολη επικοινωνια και ποιοτητα κινησης που μας ενδιαφερει.

Μονο σε tango escenario, το λεγομενο tango της σκηνής μπορείς να τραβήξεις πιο καλλιτεχνικά που αναγκαστικά τόσο η χορογραφία όσο και τα πατηματα και θέσεις ειναι φιξαρισμενα. Θα σου στείλω σε pm μερικά καλλιτεχνικά escenario για να μην βγαίνουμε άλλο offtopic. :)

========================================================================

Πάμε και ενα συγκριτικό stock camera vs gcam (hdr+) στο u11. Πρώτα η στοκ. Να πω οτι με εξαιρεση το πρωτο σετ, στις υπόλοιπες είχε πέσει αρκετά ο ηλιος (ήταν λιγο πριν νυχτωσει). Αλλα και στο πρωτο σετ ειχε συννεφια οπότε παρόμοια πράγματα (μας εριξε ενα ξαφνικο μπουρίνι).

Για να μην σπαμάρω με ξεχειλο ή πολλαπλά post, αύριο θα βάλω τα υπόλοιπα. 

30010285008_26cc8b875a_z.jpgIMAG1412 by Andreas L., on Flickr

43162513784_f801c0003c_z.jpgIMG_20180803_193843 by Andreas L., on Flickr

43831612602_a7db614478_z.jpgIMAG1491 by Andreas L., on Flickr

28943465867_d22a85c07c_z.jpgIMG_20180804_203026 by Andreas L., on Flickr

42071145920_8cfd032b90_z.jpgIMAG1487 by Andreas L., on Flickr

42975485395_41e75389ee_z.jpgIMG_20180804_202936 by Andreas L., on Flickr

42975393615_2dfe9dd266_z.jpgIMAG1483 by Andreas L., on Flickr

42071060640_ba7b5a9fd5_z.jpgIMG_20180804_201702 by Andreas L., on Flickr

Επεξ/σία από Antretng
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πολύ καλές οι φωτογραφίες, και τα μεσαία hdr. Τα shadows στη πρώτη και τα highlights στη δεύτερη που ενώ δεν φαίνονται καμμένα πήραν παραπάνω πληροφορία. Τα levels και WB φαίνονται επίσης διορθωμένα!

Κανάρης πυρπολητής!! : )

edit. Sorry τυχαία το βρήκα. Στείλε ψήνομαι να μάθω για χορό. Γενικότερα θέλει αυτοσχεδιασμό η διαδικασία και στη κάμερα. Καλή συννενόηση πάνω απ' όλα : )

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πάμε ενα ακόμα συγκριτικό stock vs gcam στο HTC U11. Πρώτα stock. Να πω βεβαια οτι υπαρχει ενα biasness... χρησιμοποιούσα gcam όποτε ειχε υψηλη αντιθεση. Διαφορετικά η στοκ ειναι καλύτερη απο τη gcam (ίσως το μόνο κινητό που η στοκ εχει καλυτερη λεπτομέρια απο gcam ανεξαρτητως συνθηκων).

Τα πρώτα 3 σετ ειναι αυτόματο.

Τα επόμενα 2 σετ η στοκ εχει 2 δευτερολεπτα εκθεση και η gcam 1/3 δευτρερολεπτα

Στο τέλος μπόνους stock auto vs gcam 1/2 δευτερολεπτα (φυσικά όχι δικαιη συγκριση αφου δεν ειχα τετοιο σκοπο). Η δευτερη τραβηχτηκε στηρίζοντας τα κουλα μου σε ενα πεζουλι.

43879850461_46c7c5c1f7_z.jpgIMAG1513 by Andreas L., on Flickr

30010271208_28a2b5050c_z.jpgIMG_20180804_205149 by Andreas L., on Flickr

42996095535_607d0774ae_z.jpgIMAG1398 by Andreas L., on Flickr

42091647060_ea74371034_z.jpgIMG_20180802_235656 by Andreas L., on Flickr

43852417162_1fa73b209b_z.jpgIMAG1466 by Andreas L., on Flickr

43182383684_ae0a8e6a33_z.jpgIMG_20180803_215018 by Andreas L., on Flickr

43831543072_8b961a95bb_z.jpgIMAG1453 by Andreas L., on Flickr

43831544322_3e2bca2e17_z.jpgIMG_20180803_211250 by Andreas L., on Flickr

43879930861_c4305222d9_z.jpgIMAG1449 by Andreas L., on Flickr

30010348668_389ed135f2_z.jpgGcam hdr+ by Andreas L., on Flickr

43162470034_761ce26837_z.jpgIMAG1455 by Andreas L., on Flickr

30010222688_d0d391c1d2_z.jpgIMG_20180803_212356 by Andreas L., on Flickr

Επεξ/σία από Antretng
  • Like 4
Δημοσ.

Τρομερο αποτέλεσμα και η stock και η gcam.

Εισαι πολύ μπροστά,περνεις το μέγιστο απο το κινητό.

• Like 4
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Νοκια Lumia 1020, τρέχοντας ανεπίσημα wm10, απέναντι από Divani Caravel μνημείο πεσόντων ΕΟΚΑ.

(Στο κινητό με ζουμ, διαβάζεται και η επιγραφή της βάσης).

Για εμένα το καλύτερο καμεροκινητο ακόμα και σήμερα.

WP_20180802_21_36_26_Pro.jpg

Επεξ/σία από Locke_John
Δημοσ.
4 ώρες πριν, Locke_John είπε

Νοκια Lumia 1020, τρέχοντας ανεπίσημα wm10, απέναντι από Divani Caravel μνημείο πεσόντων ΕΟΚΑ.

βρετανοί αποικιοκράτες.. και οι μαθητές! συγχαρητηρία για το ποστ. Θα θελα να το δώ από κοντά

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 7/8/2018 στις 1:25 ΜΜ, georgerapp είπε

Τρομερο αποτέλεσμα και η stock και η gcam.

Εισαι πολύ μπροστά,περνεις το μέγιστο απο το κινητό.

Σε ευχαριστώ Γιώργο αν και μάλλον υπερβάλλεις λίγο :). Σιγουρα ενας πιο εμπειρος φωτογραφος θα τα καταφερνε καλυτερα πχ εκ των υστερων σκεφτηκα οτι στο long exposure θα μπορουσα να χρησιμοποιουσα τα γυαλιά ηλίου για λιγο μεγαλυτερη εκθεση (να βγει η θαλασσα πιο "αφρος"). Βεβαια δεν ξερω αν θα πετυχαινε :P

Στις 7/8/2018 στις 4:14 ΜΜ, Locke_John είπε

Το nokia 1020 είναι με αισθητήρα 1/1.5? Πολύ δυνατή κάμερα. Θα μπορούσε βέβαια να ήταν πολύ καλύτερη. Γνώμη μου είναι ότι την χαντακωσε με τόσα πολλά mpixels.

Παρεμπιπτόντως βαλτην κάπου με υψηλότερη ανάλυση και  μικρότερη συμπιεση. Εδώ στην έχει σκίσει τη φωτογραφία. Μπορείς αν θες να δοκιμάσεις το flickr.

Επεξ/σία από Antretng
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μπορει καποιος να μου πει για ποιον Π.......Υ λογο, τα Xiaomi δεν τραβανε RAW? 

Διαφημίζουν τις καμερες αλλα RAW δεν...τοσο ωραια κινητα βρε παιδι μου, αλλα θελω να τα αποφυγω μονο και μονο για αυτον τον λογο (και τα αργα updates).

To Mi A2 θα παιρνει google camera αραγε? Εφοσον ειναι Android One.

Επεξ/σία από Balantakos
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Balantakos είπε

Μπορει καποιος να μου πει για ποιον Π.......Υ λογο, τα Xiaomi δεν τραβανε RAW? 

Διαφημίζουν τις καμερες αλλα RAW δεν...τοσο ωραια κινητα βρε παιδι μου, αλλα θελω να τα αποφυγω μονο και μονο για αυτον τον λογο (και τα αργα updates).

To Mi A2 θα παιρνει google camera αραγε? Εφοσον ειναι Android One.

Γιατι καποιος πρεπει να κατσει και να στήσει το RAW και την κωδικοποιηση των πληροφοριων του!! Δεν ειναι κατι αυτοματοποιημενο που απλα το καταγραφεις. Και τα RAW της καθε εταιρειας δεν ειναι τα ιδια ουτε περιεχουν την ιδια ποιοτητα αλλα και ποσοτητα πληροφοριας ουτε ειναι με τον ιδιο τροπο κωδικοποιημενα. Εχει πολύ και σοβαρή δουλεια κατι τετοιο και απο την στιγμη που δεν το εξελισεις μονος σου πρεπει να το αγορασεις οποτε θα κοστισει και πρεπει να το πληρωσει τελικα ο καταναλωτης. Καταναλωτης ο οποιος δεν ασχολειται καν με manual ρυθμισεις, θα ασχοληθει με τα RAW που μαλιστα δειχνουν και χειροτερα απο τα JPG πριν τα επεξεργαστεις; Εδω οι αλλοι αγοραζουν κινητα με βασικο κριτηριο πιο εχει την καλυτερη selfie καμερα!!

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...