Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, UsualSuspect__ είπε

Μου θυμίζει ένα μέρος που είχα πάει το 2015, Σκαφιδιά κάπου προς Πελοπόννησο αν θυμάμαι καλά. Δεν είναι αυτό το μέρος, ε; :P 

Όχι, Σάμος είναι συγκεκριμένα Καρλόβασι..

• Like 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντ. 2,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μιας και το Nexus 5X έχει μπει για service και επειδή λόγω δουλειάς δεν μπορούσα να μείνω χωρίς τηλέφωνο, πήγα και πήρα το Xiaomi Redmi Note 5.

Πώς σας φαίνεται? Εμένα πάντως η καμερούλα του με έχει εκπλήξει ευχάριστα, αν και δεν τις έχω δει ακόμα στο pc.

29968183368_741b3b024b_c.jpgRedmi Note 5 by Jim Zak, on Flickr

42934478285_120d18508c_c.jpgRedmi Note 5 by Jim Zak, on Flickr

29968183518_440d060255_c.jpgRedmi Note 5 by Jim Zak, on Flickr

43789992152_7e3dec2c4c_c.jpgRedmi Note 5 by Jim Zak, on Flickr

43121016734_c8ac8c9ce8_c.jpgRedmi Note 5 by Jim Zak, on Flickr

• Like 2
Δημοσ.
Στις 20/7/2018 στις 8:38 ΜΜ, saruman123 είπε

Θα βάλω και γω μια στα γρήγορα μίας και μου είπαν ότι στην αναβάθμιση (5.1.9) έγινε καλύτερο......

IMG_20180720_203400

Α ρε Σάρουμαν είσαι καλλιτέχνης. Τίποτα πιο άσχημο από τασάκι με χαρτί κουζίνας δεν βρήκες να βγάλεις; :P

IMG_20180730_164643

Mi mix 2 στο αυτόματο λίγο πριν βραχω. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, jimzak είπε

Μιας και το Nexus 5X έχει μπει για service και επειδή λόγω δουλειάς δεν μπορούσα να μείνω χωρίς τηλέφωνο, πήγα και πήρα το Xiaomi Redmi Note 5.

Πώς σας φαίνεται? Εμένα πάντως η καμερούλα του με έχει εκπλήξει ευχάριστα, αν και δεν τις έχω δει ακόμα στο pc.

29968183368_741b3b024b_c.jpgRedmi Note 5 by Jim Zak, on Flickr

42934478285_120d18508c_c.jpgRedmi Note 5 by Jim Zak, on Flickr

29968183518_440d060255_c.jpgRedmi Note 5 by Jim Zak, on Flickr

43789992152_7e3dec2c4c_c.jpgRedmi Note 5 by Jim Zak, on Flickr

43121016734_c8ac8c9ce8_c.jpgRedmi Note 5 by Jim Zak, on Flickr

Άμα περάσεις και την gcam σε χαμηλό φωτισμό θα εκπλαγείς από την μαμά εφαρμογή....

Επεξ/σία από georsev
  • Like 2
Δημοσ.

Πολύ καλές αυτές που παρεθεσες από το xiaomi.

Έχει κάνει άλματα φέτος, εκτός από τα χαρακτηριστικά πλέον είναι vfm και στις κάμερες στις κατηγορίες.

Βλέπε mix 2s.

• Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, Μακιαβέλλι είπε

Α ρε Σάρουμαν είσαι καλλιτέχνης. Τίποτα πιο άσχημο από τασάκι με χαρτί κουζίνας δεν βρήκες να βγάλεις; :P

Είπαμε ήταν στα γρήγορα.... 🤣

Δημοσ.

Μωρέ αν δεν κάνω λάθος για gcam χρειάζεται root , και λόγω εφαρμογών τραπεζών και ΟΤΕtv θα ήθελα να το αφήσω έτσι 😀.

Εξάλλου για hdr+ έχω το nexus 😁.

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, jimzak είπε

Μωρέ αν δεν κάνω λάθος για gcam χρειάζεται root , και λόγω εφαρμογών τραπεζών και ΟΤΕtv θα ήθελα να το αφήσω έτσι 😀.

Υπάρχει τρόπος χωρίς root όπως το έχω κάνει εγώ και τρέχω κανονικά τις εφαρμογές από τράπεζες ..ψαξτο λίγο αξίζει να ασχοληθείς...για να σε δελεασω θα ανεβάσω λίγες φωτό με στοκ και gcam..

• Like 1
Δημοσ.

Ριξε συγκριτικό να δούμε.

5 ώρες πριν, Μακιαβέλλι είπε

IMG_20180730_164643

Mi mix 2 στο αυτόματο λίγο πριν βραχω. 

Πρόσεξε με όμως λίγο,ο saruman μέσο του χαρτιού σου πρόσφερε και αυτό που λέμε δυνατοτητες texture αν το λέω καλά,μέσο του ανάγλυφου του χαρτιού από ρολό κουζίνας!

Δημοσ.
1 ώρα πριν, jimzak είπε

Για μένα το μεγαλύτερο ενδιαφέρον είναι ο συνδιασμός long exposure και hdr+. Με ξελασπωσε τώρα στις διακοπές. Σας έχω πλούσιο υλικό με ρυθμίσεις που είχα βάλει όταν γυρίσω.

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, jimzak είπε

Βασικό για να παίξει η κάμερα της Google, είναι να υπάρχει εγκατεστημένη η βιβλιοθήκη γνωστή και ως "Camera 2 API", καθώς σε αυτή βασίζεται. Αυτή μπορεί να είναι εγκατεστημένη με 3 τρόπους:
α) Είτε να την έχει συμπεριλάβει ο κατασκευαστής μας στην επίσημη ROM (χλωμό)
β) Είτε να την περάσουμε εμείς μόνοι μας στην επίσημη ROM μας (ως root ή από custom recovery, αναλόγως την συσκευή).
γ) Είτε να έχουμε ήδη εγκαταστήσει μια Custom ROM η οποία θα την συμπεριλαμβάνη προεγκατεστημένη...(αν δεν την περιλαμβάνει θα υπάρχει κάποια διαδικασία όπως στο β) σκέλος).

Δημοσ.
46 λεπτά πριν, saruman123 είπε

Βασικό για να παίξει η κάμερα της Google, είναι να υπάρχει εγκατεστημένη η βιβλιοθήκη γνωστή και ως "Camera 2 API", καθώς σε αυτή βασίζεται. Αυτή μπορεί να είναι εγκατεστημένη με 3 τρόπους:
α) Είτε να την έχει συμπεριλάβει ο κατασκευαστής μας στην επίσημη ROM (χλωμό)
β) Είτε να την περάσουμε εμείς μόνοι μας στην επίσημη ROM μας (ως root ή από custom recovery, αναλόγως την συσκευή).
γ) Είτε να έχουμε ήδη εγκαταστήσει μια Custom ROM η οποία θα την συμπεριλαμβάνη προεγκατεστημένη...(αν δεν την περιλαμβάνει θα υπάρχει κάποια διαδικασία όπως στο β) σκέλος).

Αν θυμάμαι καλά, πρέπει να υπάρχει και άλλος τρόπος χωρίς root, εγκατάσταση custom rom και τέτοια

αλλά βασική προϋπόθεση είναι να είναι ξεκλείδωτος ο Bootloader της συσκευής ωστε να μπορέσουμε να φλασάρουμε απλώς

την Camera 2 API στην Official Rom.

Αυτός είναι ο τρόπος β που αναφέρεις ως εγκατάσταση της Camera 2 API απο custom recovery;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, Antretng είπε

Για μένα το μεγαλύτερο ενδιαφέρον είναι ο συνδιασμός long exposure και hdr+. Με ξελασπωσε τώρα στις διακοπές. Σας έχω πλούσιο υλικό με ρυθμίσεις που είχα βάλει όταν γυρίσω.

Αναμένουμε...από εμένα μια φωτό με στοκ και με gcam

https://imgur.com/a/48eL8nN

Επεξ/σία από georsev
Δημοσ.
3 ώρες πριν, newmail115 είπε

Αν θυμάμαι καλά, πρέπει να υπάρχει και άλλος τρόπος χωρίς root, εγκατάσταση custom rom και τέτοια

αλλά βασική προϋπόθεση είναι να είναι ξεκλείδωτος ο Bootloader της συσκευής ωστε να μπορέσουμε να φλασάρουμε απλώς

την Camera 2 API στην Official Rom.

Αυτός είναι ο τρόπος β που αναφέρεις ως εγκατάσταση της Camera 2 API απο custom recovery;

Έτσι ακριβώς.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...