Antretng Δημοσ. 14 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2018 Στις 13/7/2018 στις 1:13 ΠΜ, UsualSuspect__ είπε Έχω το Galaxy S9 SM-G960F (το απλό δηλαδή) στα χέρια μου εδώ και καμιά βδομάδα (πούλησα το htc u ultra) και έχω πάθει πλάκα με την κάμερα του. Δεν έχω δοκιμάσει ακόμα κάποια gcam μιας και περιμένω να βγει κάποια ψιλο stable arnova version. Όλες έχουν βγει στο auto με την stock camera. Έβαλα να ανεβουν λίγες ακόμα. https://www.flickr.com/photos/155432003@N08/? Βασικα το u ultra ειχε την εξής ιδιατεροτητα. Ενώ εχανε στα τοπία έσκιζε στα πρόσωπα σε βαθμό που μπορεί να ξεπερνά και φετινές ναυαρχίδες.
UsualSuspect__ Δημοσ. 14 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2018 1 minute ago, Antretng said: Βασικα το u ultra ειχε την εξής ιδιατεροτητα. Ενώ εχανε στα τοπία έσκιζε στα πρόσωπα σε βαθμό που μπορεί να ξεπερνά και φετινές ναυαρχίδες. Ισχύει, αλλά μέχρι εκεί. Το Nexus 5x που είχα, έβγαζε πολύ καλύτερες. Είχα ανεβάσει κάπου στο myphone φωτογραφίες που είχα βγάλει και με τα 2 μαζί και κέρδισε ξεκάθαρα το Nexus. Το S9 είναι πολύ μπροστά σε σχέση με αυτά τα 2. Περιμένω πως και πως τον Arnova να βγάλει κάποια stable gcam version για το S9 να κλάψω λίγο περισσότερο Το htc τα πήγαινε αρκετά καλά με την gcam. 1
Antretng Δημοσ. 14 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2018 2 ώρες πριν, UsualSuspect__ είπε Ισχύει, αλλά μέχρι εκεί. Το Nexus 5x που είχα, έβγαζε πολύ καλύτερες. Είχα ανεβάσει κάπου στο myphone φωτογραφίες που είχα βγάλει και με τα 2 μαζί και κέρδισε ξεκάθαρα το Nexus. Το S9 είναι πολύ μπροστά σε σχέση με αυτά τα 2. Περιμένω πως και πως τον Arnova να βγάλει κάποια stable gcam version για το S9 να κλάψω λίγο περισσότερο Το htc τα πήγαινε αρκετά καλά με την gcam. Δεν θα βγάλει. Δεν ασχολείται με exynos. Και γενικά δεν σου συνιστώ gcam στο s9 αφού δεν εχει το αποδοτικό noise reduction που έχει σε snapdragon soc. Άλλωστε από άποψη dynamic range σίγουρα δεν το χρειαζεται (σε συγκριτικο που κάναμε διάφορες συσκευές vs s9+ ήταν το δυνατό του σημείο). Όσον αφορά το ultra στα πρόσωπα πρέπει να ήταν καλύτερο και από το nexus 5x αφού είχε πιο φυσικό αποτέλεσμα. Βασικά παρόμοια αποτελέσματα έχει με το τωρινό μου u11 στα πρόσωπα (στα τοπία βέβαια είναι χαοτικές οι διαφορές).
UsualSuspect__ Δημοσ. 14 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2018 2 hours ago, Antretng said: Δεν θα βγάλει. Δεν ασχολείται με exynos. Και γενικά δεν σου συνιστώ gcam στο s9 αφού δεν εχει το αποδοτικό noise reduction που έχει σε snapdragon soc. Άλλωστε από άποψη dynamic range σίγουρα δεν το χρειαζεται (σε συγκριτικο που κάναμε διάφορες συσκευές vs s9+ ήταν το δυνατό του σημείο). Όσον αφορά το ultra στα πρόσωπα πρέπει να ήταν καλύτερο και από το nexus 5x αφού είχε πιο φυσικό αποτέλεσμα. Βασικά παρόμοια αποτελέσματα έχει με το τωρινό μου u11 στα πρόσωπα (στα τοπία βέβαια είναι χαοτικές οι διαφορές). Καλά και η stock cam μια χαρά είναι, δεν έχω κανένα παράπονο αλλά δεν θα με χάλαγε να δοκιμάσω και κάποιο άλλο app. Όσο για το ultra και το nexus, δεν είχα δοκιμάσει καν πρόσωπα με την πίσω cam, αλλά στην selfie, ήταν η μέρα με την νύχτα. Το nexus έσπερνε και δεν υπερβάλλω καθόλου. Είχε απίστευτη λεπτομέρεια. Όχι πως με ένοιαζε, δεν βγάζω ποτέ selfies 1
Antretng Δημοσ. 14 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, UsualSuspect__ είπε Καλά και η stock cam μια χαρά είναι, δεν έχω κανένα παράπονο αλλά δεν θα με χάλαγε να δοκιμάσω και κάποιο άλλο app. Όσο για το ultra και το nexus, δεν είχα δοκιμάσει καν πρόσωπα με την πίσω cam, αλλά στην selfie, ήταν η μέρα με την νύχτα. Το nexus έσπερνε και δεν υπερβάλλω καθόλου. Είχε απίστευτη λεπτομέρεια. Όχι πως με ένοιαζε, δεν βγάζω ποτέ selfies Το θυμαμαι. Η μπροστά κάμερα του nexus 5x ήταν καλύτερη από τη πίσω καμερα ενος lg g2 που είχα παράλληλα. Βέβαια η gcam στη σελφι έσκιζε και στο ultra. Το είχα δώσει στη γυναίκα και στη σελφι έβαζε πάντα αυτή. Γενικά το ultra ήταν ιδιαίτερο. Από συγκριτικα σίγουρα μόνο να το αδικησες μπορούσες γιατί συνήθως δεν ανεβαζουμε φωτογραφίες με πρόσωπα. Και προσωπικά για μένα είναι το σημαντικότερο (τοπία τραβάω και με την φωτογραφική μηχανή... στο μπαράκι ή καφετερια όμως τη παρέα θα την βγάλω με το κινητό). Ο λόγος που δεν μου έκανε το u ultra ήταν καθαρά η αυτονομία αφού στη τελικη στα τοπία έβαζα gcam. Τεσπα. Καλορίζικο το εργαλείο Επεξ/σία 14 Ιουλίου 2018 από Antretng 1
squeez48 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) One Plus 5T Επεξ/σία 15 Ιουλίου 2018 από squeez48 2
nickolas Δημοσ. 15 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2018 Ωραίες φώτο αλλά στο θέμα του πορτρέτου τα κινητά έχουν αρκετό δρόμο ακόμα (αν και πλησιάζουν αυτό που μπορεί να κάνει ένας κιτ φακός πιστεύω). Από κάτω δείτε τη σύγκριση του Iphone X και ίσως του καλύτερου φακού για πορτρέτα (εξαιρουμένων τεράτων τύπου 200/2, 300/2.8 κλπ.) του Νικον 105/1.4 σε D850. Η άλλη διαφορά είναι η λεπτομέρεια στα μάτια (και ξεπέρασα τα 2mb και δεν μπορώ να ανεβάσω φώτο). 1
UsualSuspect__ Δημοσ. 15 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2018 20 hours ago, Antretng said: Το θυμαμαι. Η μπροστά κάμερα του nexus 5x ήταν καλύτερη από τη πίσω καμερα ενος lg g2 που είχα παράλληλα. Βέβαια η gcam στη σελφι έσκιζε και στο ultra. Το είχα δώσει στη γυναίκα και στη σελφι έβαζε πάντα αυτή. Γενικά το ultra ήταν ιδιαίτερο. Από συγκριτικα σίγουρα μόνο να το αδικησες μπορούσες γιατί συνήθως δεν ανεβαζουμε φωτογραφίες με πρόσωπα. Και προσωπικά για μένα είναι το σημαντικότερο (τοπία τραβάω και με την φωτογραφική μηχανή... στο μπαράκι ή καφετερια όμως τη παρέα θα την βγάλω με το κινητό). Ο λόγος που δεν μου έκανε το u ultra ήταν καθαρά η αυτονομία αφού στη τελικη στα τοπία έβαζα gcam. Τεσπα. Καλορίζικο το εργαλείο Ισχύει απίστευτα αυτό με την gcam στο htc και την σελφι.. Ήταν λες και είχες άλλο κινητό. Σ ευχαριστώ !
nickolas Δημοσ. 15 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2018 2 ώρες πριν, nickolas είπε Ωραίες φώτο αλλά στο θέμα του πορτρέτου τα κινητά έχουν αρκετό δρόμο ακόμα (αν και πλησιάζουν αυτό που μπορεί να κάνει ένας κιτ φακός πιστεύω). Από κάτω δείτε τη σύγκριση του Iphone X και ίσως του καλύτερου φακού για πορτρέτα (εξαιρουμένων τεράτων τύπου 200/2, 300/2.8 κλπ.) του Νικον 105/1.4 σε D850. Η άλλη διαφορά είναι η λεπτομέρεια στα μάτια (και ξεπέρασα τα 2mb και δεν μπορώ να ανεβάσω φώτο).
adi32 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2018 Μια νυχτερινή Hdr 2018-07-17_06-15-37 by Adi 32, on Flickr
eemix Δημοσ. 20 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Ένα πανόραμα με HTC U11 από Αλόννησο. ALONNISOS PANORAMA 1 by P. V, on Flickr Relaxing....in Alonnisos (Agios Dimitrios beach) (HTC U11 gcam) RELAXING IN ALONNISOS by P. V, on Flickr Λεφτός Γυαλός (Panorama Olympus Mirrorless EP-L8, Lumix 12-32mm) PANORAMA ALONNISOS LEFTOS GIALOS by P. V, on Flickr Χρυσή Μηλιά. ( HTC U11) ALONNISOS (chrisi Milia) by P. V, on Flickr Επεξ/σία 20 Ιουλίου 2018 από eemix 2
saruman123 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2018 Θα βάλω και γω μια στα γρήγορα μίας και μου είπαν ότι στην αναβάθμιση (5.1.9) έγινε καλύτερο......
georsev Δημοσ. 23 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2018 https://imgur.com/a/ifDE0E5 Stock με την gcam... 1
UsualSuspect__ Δημοσ. 23 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2018 1 hour ago, georsev said: https://imgur.com/a/ifDE0E5 Stock με την gcam... Μου θυμίζει ένα μέρος που είχα πάει το 2015, Σκαφιδιά κάπου προς Πελοπόννησο αν θυμάμαι καλά. Δεν είναι αυτό το μέρος, ε;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα