life is music Δημοσ. 1 Μαΐου 2023 Δημοσ. 1 Μαΐου 2023 Καλο μηνα φιλοι μου .Λήψη μέσω macro κάμερας ... ελπίζω να βγήκε σωστο το αποτέλεσμα απο redmi note 10 pro 4
vmaria Δημοσ. 2 Μαΐου 2023 Δημοσ. 2 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) pixel 6 raw Επεξ/σία 2 Μαΐου 2023 από vmaria 4
life is music Δημοσ. 2 Μαΐου 2023 Δημοσ. 2 Μαΐου 2023 Άγιος Ταξιάρχης Περιστερίου με την επιλογή pro χωρίς να πειράξω ρυθμίσεις από redmi note 10 pro 1
LLLEFTERIS Δημοσ. 3 Μαΐου 2023 Δημοσ. 3 Μαΐου 2023 Ολα τα κινητα την μερα καλες φωτογραφιες βγαζουν το βραδυ εχουν προβλημα και στο ζουμ. 4
life is music Δημοσ. 3 Μαΐου 2023 Δημοσ. 3 Μαΐου 2023 6 ώρες πριν, LLLEFTERIS είπε Ολα τα κινητα την μερα καλες φωτογραφιες βγαζουν το βραδυ εχουν προβλημα και στο ζουμ. για το βραδυ μονο gcam κανει δουλεια 1
LLLEFTERIS Δημοσ. 6 Μαΐου 2023 Δημοσ. 6 Μαΐου 2023 5 ώρες πριν, adi32 είπε Δεν μπορεί να κάνω λάθος πατρίδα Τρίκαλα είναι σωστά; 1
adi32 Δημοσ. 6 Μαΐου 2023 Δημοσ. 6 Μαΐου 2023 3 λεπτά πριν, LLLEFTERIS είπε Δεν μπορεί να κάνω λάθος πατρίδα Τρίκαλα είναι σωστά; Σωστά 1 1
life is music Δημοσ. 6 Μαΐου 2023 Δημοσ. 6 Μαΐου 2023 53 λεπτά πριν, adi32 είπε Σωστά φοβερη η φωτογραφια με την gcam ληψη εικόνας με τον macro φακό ! 1
Antretng Δημοσ. 6 Μαΐου 2023 Δημοσ. 6 Μαΐου 2023 2 ώρες πριν, life is music είπε φοβερη η φωτογραφια με την gcam ληψη εικόνας με τον macro φακό ! Ισως με ενα ζουμ 2x με το βασικο φακο να ειχε καλυτερο αποτελεσμα. Το ζουμ σε απομακρυνει, οπότε εχεις μεγαλυτερο dof (δηλαδη μεγαλύτερο μέρος της φωτογραφίας in focus) και το 2x δεν ειναι τόσο τεράστιο ψηφιακο που να φτάσει να ειναι χειρότερο από το μάκρο φακο. Δοκιμασε το καμια μέρα. Μπορείς ίσως μέχρι 2.5x. Παραπανω θα ειναι σίγουρα χειρότερα από το μάκρο.
life is music Δημοσ. 6 Μαΐου 2023 Δημοσ. 6 Μαΐου 2023 32 λεπτά πριν, Antretng είπε Ισως με ενα ζουμ 2x με το βασικο φακο να ειχε καλυτερο αποτελεσμα. Το ζουμ σε απομακρυνει, οπότε εχεις μεγαλυτερο dof (δηλαδη μεγαλύτερο μέρος της φωτογραφίας in focus) και το 2x δεν ειναι τόσο τεράστιο ψηφιακο που να φτάσει να ειναι χειρότερο από το μάκρο φακο. Δοκιμασε το καμια μέρα. Μπορείς ίσως μέχρι 2.5x. Παραπανω θα ειναι σίγουρα χειρότερα από το μάκρο. Το κινητό τραβάει καλά και με την μαμά κάμερα και με τον macro φακό απλά εγώ δεν είμαι εξοικειωμένος.....δες εδώ με τον macro για να δεις το ποσό σημαντικό παίζει και το χέρι Και εδώ με την μαμά κάμερα
afragorn Δημοσ. 6 Μαΐου 2023 Δημοσ. 6 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) Samsung A54 με ελάχιστη επεξεργασία από την εφαρμογή της μαμάς κάμερας. Spoiler Επεξ/σία 6 Μαΐου 2023 από afragorn 2
life is music Δημοσ. 7 Μαΐου 2023 Δημοσ. 7 Μαΐου 2023 4 ώρες πριν, afragorn είπε Samsung A54 με ελάχιστη επεξεργασία από την εφαρμογή της μαμάς κάμερας. Απόκρυψη περιεχομένων αρκετα καλες λήψης μπραβο φιλε μου 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα