Fotia Δημοσ. 10 Απριλίου 2023 Δημοσ. 10 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, life is music είπε Ναι γιατί είναι και ποιο ακριβό τηλέφωνο Άλλη φωτό με gcam βράδυ Μην ανεβάζεις ότι νάναι . Με χρήση Gcam είναι σκοτεινή -απαράδεκτη για νυκτερινή φωτογραφία ..τουλάχιστον όπως φαίνεται σε μένα ... Επεξ/σία 10 Απριλίου 2023 από Fotia
life is music Δημοσ. 10 Απριλίου 2023 Δημοσ. 10 Απριλίου 2023 36 λεπτά πριν, Fotia είπε Μην ανεβάζεις ότι νάναι . Με χρήση Gcam είναι σκοτεινή -απαράδεκτη για νυκτερινή φωτογραφία ..τουλάχιστον όπως φαίνεται σε μένα ... Κατάλαβα ...και μένα δεν μου άρεσε σε ευχαριστώ για το σχόλιο!
life is music Δημοσ. 10 Απριλίου 2023 Δημοσ. 10 Απριλίου 2023 Με την επιλογή pro χωρίς να πειράξω ρυθμίσεις
life is music Δημοσ. 11 Απριλίου 2023 Δημοσ. 11 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) Επεξ/σία 11 Απριλίου 2023 από life is music
SeNNinhA Δημοσ. 11 Απριλίου 2023 Δημοσ. 11 Απριλίου 2023 Δ 1 ώρα πριν, life is music είπε Καλημέρα σας μια φωτό με το super macro Δεν θα την ελεγα καλη. Sorry Δεν βλεπω εστιαση, δεν βλεπω λεπτομερεια. Σαν να εχει βγει με τον νορμαλ φακο. Μηπως απλα δεν εστιασες σωστα?
life is music Δημοσ. 11 Απριλίου 2023 Δημοσ. 11 Απριλίου 2023 26 λεπτά πριν, SeNNinhA είπε Δ Δεν θα την ελεγα καλη. Sorry Δεν βλεπω εστιαση, δεν βλεπω λεπτομερεια. Σαν να εχει βγει με τον νορμαλ φακο. Μηπως απλα δεν εστιασες σωστα? Μπορεί να μην εστίασα σωστά
Antretng Δημοσ. 11 Απριλίου 2023 Δημοσ. 11 Απριλίου 2023 2 ώρες πριν, SeNNinhA είπε Δ Δεν θα την ελεγα καλη. Sorry Δεν βλεπω εστιαση, δεν βλεπω λεπτομερεια. Σαν να εχει βγει με τον νορμαλ φακο. Μηπως απλα δεν εστιασες σωστα? Αν ηταν με macro φακο συνηθως έχουν φιξ ή πολυ περιορισμένο ευρος εστίασης. Θελει λίγο να μάθεις την απόσταση.
SeNNinhA Δημοσ. 11 Απριλίου 2023 Δημοσ. 11 Απριλίου 2023 9 λεπτά πριν, Antretng είπε Αν ηταν με macro φακο συνηθως έχουν φιξ ή πολυ περιορισμένο ευρος εστίασης. Θελει λίγο να μάθεις την απόσταση. Ακριβώς αυτό. Πρεπει να βρεις την σωστή απόσταση. Το εύρος είναι μικρό γιατί το focus depth ειναι μικρό.
life is music Δημοσ. 11 Απριλίου 2023 Δημοσ. 11 Απριλίου 2023 8 λεπτά πριν, SeNNinhA είπε Ακριβώς αυτό. Πρεπει να βρεις την σωστή απόσταση. Το εύρος είναι μικρό γιατί το focus depth ειναι μικρό. παιδια δεν ξερω να χειρίζομαι σωστα την καμερα του κινητου ...αν και το εχω εναν μηνα ...με εχει κουρασει πραγματικα με τοσα πραγματα που εχει μεσα ......με λιγα λογια εχω χασει την μπαλα ...αλλα που θα παει θα μαθω
SeNNinhA Δημοσ. 11 Απριλίου 2023 Δημοσ. 11 Απριλίου 2023 33 λεπτά πριν, life is music είπε παιδια δεν ξερω να χειρίζομαι σωστα την καμερα του κινητου ...αν και το εχω εναν μηνα ...με εχει κουρασει πραγματικα με τοσα πραγματα που εχει μεσα ......με λιγα λογια εχω χασει την μπαλα ...αλλα που θα παει θα μαθω Για όποιον ενδιαφέρεται για φωτογραφία απλά διαβάζει και μαθαίνει τους βασικούς κανόνες φωγραφιας και πειραματιζεται μόνος του. Στα περισσότερα κινητά έχει πια επιλογή και για manual ρυθμίσεις. Η φώτο θέλει διάβασμα και πολύ πειραματισμό και λήψεις. Τώρα πια είναι και τζάμπα. Παλιά αγόραζες φιλμ και το εμφάνιζες για να δεις ότι έκανες μία τρύπα στο νερό και να ξαναδοκίμασεις. Αρκετά μεγαλο έξοδο και χρόνος. Στο χέρι σου είναι. Αν και φυσικά όχι αναγκαστικό. 4
Antretng Δημοσ. 11 Απριλίου 2023 Δημοσ. 11 Απριλίου 2023 42 λεπτά πριν, life is music είπε παιδια δεν ξερω να χειρίζομαι σωστα την καμερα του κινητου ...αν και το εχω εναν μηνα ...με εχει κουρασει πραγματικα με τοσα πραγματα που εχει μεσα ......με λιγα λογια εχω χασει την μπαλα ...αλλα που θα παει θα μαθω Μάθε πρώτα τότε και μετά βάλε δείγματα και εδώ. Αλλιώς απλά αδικείς τη κάμερα του κινητού. 7 λεπτά πριν, SeNNinhA είπε και πειραματιζεται μόνος του Αυτό. Δεν υπάρχει κάτι άλλο. 2
life is music Δημοσ. 11 Απριλίου 2023 Δημοσ. 11 Απριλίου 2023 10 λεπτά πριν, Antretng είπε Μάθε πρώτα τότε και μετά βάλε δείγματα και εδώ. Αλλιώς απλά αδικείς τη κάμερα του κινητού. Αυτό. Δεν υπάρχει κάτι άλλο. Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου 2
tzitzikas2 Δημοσ. 16 Απριλίου 2023 Δημοσ. 16 Απριλίου 2023 Στις 11/4/2023 στις 3:48 ΜΜ, SeNNinhA είπε Δ Δεν θα την ελεγα καλη. Sorry Δεν βλεπω εστιαση, δεν βλεπω λεπτομερεια. Σαν να εχει βγει με τον νορμαλ φακο. Μηπως απλα δεν εστιασες σωστα? Θολούρα..
life is music Δημοσ. 16 Απριλίου 2023 Δημοσ. 16 Απριλίου 2023 Χρόνια πολλά Χριστός Ανέστη παιδιά ....εδώ μια φωτό από το Μοναστηράκι 2
vargas77 Δημοσ. 25 Απριλίου 2023 Δημοσ. 25 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) Mi 11 ultra , night shot ultrawide . Point n shoot . Είναι φρέσκο το τηλέφωνο και δεν πρόλαβα να ασχοληθώ ιδιαίτερα αλλά το ζουμ του είναι ,για μένα , κορυφή. Άλλες δύο με full moon mode στα 20 x και 35 x .όλα στο αυτόματο. Δεν το πίστευα τέτοιο αποτέλεσμα Επεξ/σία 27 Απριλίου 2023 από vargas77 6
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα