Rebelos2018 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2022 Και εγώ θα ήθελα να μάθω αν υπάρχει gcam για το s21 fe
Antretng Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2022 9 ώρες πριν, Rebelos2018 είπε Και εγώ θα ήθελα να μάθω αν υπάρχει gcam για το s21 fe Δυστυχώς δεν δουλεύει gcam στο s21 fe snapdragon έκδοση. Μόνο στην exynos (όσο και αν ακούγεται περίεργο). 1
Rebelos2018 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2022 37 λεπτά πριν, Antretng είπε Δυστυχώς δεν δουλεύει gcam στο s21 fe snapdragon έκδοση. Μόνο στην exynos (όσο και αν ακούγεται περίεργο). Σε ευχαριστώ πολύ για την πληροφορία
Payne83 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2022 14 ώρες πριν, Antretng είπε Δυστυχώς δεν δουλεύει gcam στο s21 fe snapdragon έκδοση. Μόνο στην exynos (όσο και αν ακούγεται περίεργο). Ισχύει. Έχω το S21 FE με τον Snapdragon και δεν δουλεύει καμία gcam έκδοση (μέχρι στιγμής) με HDR+ και enhanced ενεργό. Πάντα κολλάει ο viewfinder. Περίεργο όντως.
adi32 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2022 Τρομερη Gcam Lmc για το MIa3 και δυστυχως τρομερη καταστροφη απο τη φωτια 1
tzitzikas2 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα. Εχω αγοράσει το Motorola moto G32. Οποιος γνωρίζει θα ήθελα να μου προτείνει μια δοκιμασμένη και καλή έκδοση της GCam για το συγκεκριμένο κινητό. επίσης απο που να την κατεβάσω και αν υπάρχει κάποιος καλός οδηγός εγκατάστασης. Εχετε δει μεγάλη διαφορά με την stock camera? Ευχαριστώ προκαταβολικά!!! Επεξ/σία 2 Φεβρουαρίου 2023 από tzitzikas2
tzitzikas2 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2023 Gcam 8.5.3 με Motorola Moto G32 πρώτες δοκιμές. Τις έκανα resize στο 50% για να μπορέσω να τις ανεβάσω 4
vargas77 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2023 Αφού πιάσαμε γάτες ...gt 2 πορτρέτο 😎 1
Fotia Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2023 17 ώρες πριν, tzitzikas2 είπε Gcam 8.5.3 με Motorola Moto G32 πρώτες δοκιμές. Τις έκανα resize στο 50% για να μπορέσω να τις ανεβάσω Καμιά νυκτερινή βάλε ,κατα προτίμηση να έχει βαθος πχ δρόμος ,πάρκο με ΑWB οn και μια off . Aν μωβίζει με AWB on ,σε νυκτερινή λήψη, και δεν είναι πιο φωτεινή η φωτο ,η συγκεκριμένη Gcam δεν κάνει . Ειναι λίγο ιδιοτροπος ο αισθητήρας σε όλα τα Motorola σειράς Gx2
tzitzikas2 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2023 5 ώρες πριν, Fotia είπε Καμιά νυκτερινή βάλε ,κατα προτίμηση να έχει βαθος πχ δρόμος ,πάρκο με ΑWB οn και μια off . Aν μωβίζει με AWB on ,σε νυκτερινή λήψη, και δεν είναι πιο φωτεινή η φωτο ,η συγκεκριμένη Gcam δεν κάνει . Ειναι λίγο ιδιοτροπος ο αισθητήρας σε όλα τα Motorola σειράς Gx2 η 1η είναι με κανονική gcam, η 2η με ενεργοποιημένη νυκτερινή λήψη και η 3η που μωβίζει με ενεργοποιημένο το ΑWB οn. Στις 2 πρώτες το ΑWB είναι off. φυσικά έχω κάνει resize τις φώτο, δεν είναι το αρχικό μέγεθος για να μπορέσω να τις ανεβάσω εδώ. Φαίνεται οτι μωβίζει με ΑWB οn. Παρόλα αυτά βγάζει πολύ καλές φώτο για τα χρήματά του και ειδικά με την gcam σε σχέση με την stock camera.
Fotia Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2023 Καπου είχαν γραψει για την παρακάτω Gcam ,είναι ελαφρύτερη και βγάζει λιγότερο μωβ . Το οποιο όμως στην Ρυθμιση αυτη το πρωι (AWB on) βγάζει καλύτερα φωτεινές φωτογραφίες Δοκίμασε πάντως όλες της Gcam και στο video αν βγαζει το μωβ . MGC_8.3.252_V0g_MGC 1
mphxths Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2023 Eπειδη κοιμηθηκε λιγο το θεμα , ας ποσταρω και γω 2 φωτος μιας και ηταν η μερα του μηνα που με αφηνουν να βγω εξω S21 FE 5g / night mode / stock app Eνταξει , δεν ειναι για πολλα πολλα (=zoom) , αλλα θεωρω οτι σε γενικες γραμμες εγινε καλη δουλεια. Στην οθονη του κινητου εντωμεταξυ δειχνουν καλυτερες , πιο καλο contrast χρωματων και λιγο πιο σκουρες στα σκοτεινα σημεια. Στο πισι που τις βλεπω , σαν να ανοιξε λιγο το brightness ... ισως φταιει η οθονη ... 3
sattack Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2023 μια προχειρη συγκριση νυχτερινων φωτο αναμεσα σε s23u - s22u - s21u. Σε απλο photo mode και σε night mode, point and shoot. s23u photo s23u night s22u photo s22u night s21u photo s21u night καθε παρατηρηση δεκτή. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα