Antretng Δημοσ. 7 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Και η ιδια απο gcam (η ρυθμιση στο medium) hdr+ by Andreas L., on Flickr Υ.Γ. Νομιζα οτι θα τα ενωνε. Σορρυ. Εδω το post με την πρωτη φωτο απο stock camera https://www.insomnia.gr/forums/topic/674597-επιδοσεισ-καμερων-και-συγκρισεισ-τουσ/?do=findComment&comment=56512932 Επεξ/σία 7 Ιουνίου 2018 από Antretng
AVW Δημοσ. 7 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2018 Πολύ καλό αποτέλεσμα αν και η stock μου αρέσει περισσότερο. Εγώ θέλω να δώ πόσα περισσότερα μπορεί να δώσει το υ12, αν και πιστεύω θα είναι το επόμενο κινητό μου.
Antretng Δημοσ. 8 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2018 Στις 7/6/2018 στις 6:38 ΜΜ, AVW είπε Πολύ καλό αποτέλεσμα αν και η stock μου αρέσει περισσότερο. Εγώ θέλω να δώ πόσα περισσότερα μπορεί να δώσει το υ12, αν και πιστεύω θα είναι το επόμενο κινητό μου. Και γω τη στοκ προτιμώ εδώ. Βασικά ήμουν σίγουρος ότι η στοκ θα ήταν καλύτερη πριν τις δω. Μόνο όταν έχει υψηλή αντίθεση (για να σώσει το κακό dynamic range) ή θόρυβο ο ουρανός αξίζει η gcam. Κατά τα άλλα, από άποψη λεπτομέρειας δεν νομίζω να χει τρελές διαφορές από u12 κρίνοντας και από το συγκριτικό που κάναμε με s9. Ίσως έχει καλύτερο dynamic range και πιο εύστοχη έκθεση που στο u11 συνήθως θέλει κατέβασμα σε χαμηλό φωτισμό.
Giwrgos George Δημοσ. 9 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2018 Ένα μίνι συγκριτικό μεταξύ redmi note 5 και mate 10 pro Redmi note 5 Redmi note 5 auto by - Flickr2BBcode LITE Mate 10 pro auto Huawei mate 10 pto auto by - Flickr2BBcode LITE Redmi note 5 Redmi note 5 auto by - Flickr2BBcode LITE Huawei mate 10 pro Mate 10 pro auto by - Flickr2BBcode LITE 4
Antretng Δημοσ. 9 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Ωραιος Γιωργο. Δεδομένης της τιμής, πολυ καλά τα πάει το redmi note 5. Στη κουζινα η ψαλίδα άνοιξε λόγω του δυνατού OIS του mate 10 pro (έφτασε το 1/5 sec). Οι νυχτερινες του redmi note 5 ειναι με HHT ? Θα ηθελα να δω και μια συγκριση indoor με συνηθη φωτισμό. Αν κρινω απο το μπαλκόνι (που λογικα ειναι πιο σκοτεινά απο indoor) πρέπει να τα πηγαίνει πολύ καλά. Επεξ/σία 9 Ιουνίου 2018 από Antretng
Giwrgos George Δημοσ. 9 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2018 Ναι Ανδρέα ενεργοποιείται αυτόματα σε όλες το HHT θα ανεβάσω και ημερήσιες να δούμε διαφορές μέσα στο Σαββατοκύριακο.Στα πολύ σκοτεινά φαίνεται η διαφορά.
Antretng Δημοσ. 9 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2018 Εμενα με νοιαζει indoor. Αν indoor στεκεται, τοτε μιλαμε για τρελη κάμερα σε αυτα τα χρήματα. Σκόταδια θα χεις gcam. Εκει κανει τα δικα του κόλπα ;). Ακομα και το u11 βοηθαει οταν τελικιαζει το iso.
nickolas Δημοσ. 10 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2018 Θα είχε ενδιαφέρον όποιος έχει και κανονική φωτογραφική να βγάλει και με αυτήν φωτογραφίες για σύγκριση. Ειδικά σε σκοτάδι αλλά και σε σκληρό φως.
linuxilakis Δημοσ. 11 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Kαι εγώ ένα mini συγκριτικό με one plus 5t και redmi note 5 . Σε δύσκολες συνθήκες. Είναι κάδρα τραβηγμένα σε διαφορετικές εποχές. Οπότε είναι ενδεικτικά των δυνατοτήτων. Απο ότι έχουμε δεί και απο τον Γιώργο σε πιο εύκολα πράγματα το redmi τα πάει πολύ καλά. Οπότε κάτι πιο δύσκολο. Να πώ ότι το έιχα μόνο δυο ημέρες και δεν πρόλαβα πολλά. Κυρίως στις νυχτερινές θέλει αρκετά σταθερό χέρι και σίγουρα το ότι δεν το ήξερα έχει παίξει τον ρόλο του. Όλες στοκ πρώτα one plus 5t. Στο τέλος μία απο u11 bonus για να δείτε μεγαλύτερες διαφορές IMG_20180329_223726 by bill linuxilakis, on Flickr Stock by bill linuxilakis, on Flickr 2018-03-28_11-40-37 by bill linuxilakis, on Flickr Stock by bill linuxilakis, on Flickr IMAG0001 by bill linuxilakis, on Flickr Επεξ/σία 11 Ιουνίου 2018 από linuxilakis 3
Antretng Δημοσ. 11 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Πραγματικά απογοήτευση το op5t. Το ξερω απο προσωπικη εμπειρια. Οκ ειναι ενα κλικ καλυτερο απο redmi note 5 (κυριως dynamic range στη πρωτη και λιγος θορυβος στη δευτερη) αλλα μιλαμε για κατι παραπανω απο διπλάσια τιμη. Πολυ καλό mid range το rn5. Αν δουλευει και καλα καμια gcam τοτε ξεφυγε τελειως. Παρτε και μια απο HTC U11 auto. Αυτο που με εντυπωσιασε ειναι πως κρατησε λεπτομερειες στο τέρμα δεξιά που εχει πιο σκια στο προσωπο. IMAG0886 by Andreas L., on Flickr Επεξ/σία 11 Ιουνίου 2018 από Antretng 3
linuxilakis Δημοσ. 11 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Τώρα που έβαλες απο u11 κάτσε να βάλω και εγώ απο την βιβλιοθήκη έτσι για bonus. Τρομερή δουλειά εδώ το htc με τα πρόσωπα......... Επεξ/σία 11 Ιουνίου 2018 από linuxilakis 1
Antretng Δημοσ. 11 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2018 Τωρα ειδα και την αντιστοιχη απο u11 που προσθεσες με τη βιβλιοθηκη. Στο δευτερο ραφι της βιβλιοθήκης βλέπεις την διαφορά μεταξυ πραγματικής high end κάμερα και wannabe high end camera. Η τριτη φωτο της βιβλιοθηκης απο u11 εχει σαφεστατη διαφορά απο τις αλλες δυο. 1
Giwrgos George Δημοσ. 11 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2018 Μερικές ακόμα Redmi note 5 vs Mate 10 pro Redmi note 5 by Giwrgos Gkretsikos, on Flickr Mate 10 pro auto by Giwrgos Gkretsikos, on Flickr Redmi note 5 by Giwrgos Gkretsikos, on Flickr Mate 10 pro auto by Giwrgos Gkretsikos, on Flickr Redmi note 5 by Giwrgos Gkretsikos, on Flickr Mate 10 pro auto by Giwrgos Gkretsikos, on Flickr 3
eemix Δημοσ. 11 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2018 Δεν ξέρω στην πολύυυυυ λεπτομέρεια πια, πάντως από τις συγκεκριμένες αν έχεις κριτήριο τη φωτογραφική δίνεις λιγότερα και είσαι παραπάνω από μια χαρά. Σίγουρα όταν πέσει το φως τα πράγματα θα είναι διαφορετικά, ίσως ακόμα και με την προσθήκη της gcam. 1
Giwrgos George Δημοσ. 11 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2018 Πιο πάνω έχω ανεβάσει και εσωτερικό χώρο αν δεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα