roginsky12 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2021 Στις 28/11/2021 στις 8:10 ΜΜ, sattack είπε Από τα settings λέει "auto HDR" αλλά δεν βλέπω καμμια διαφορά όταν το βάζω on/off την ημερα θα το εχεις στο auto...και το βραδυ στο off Βασικα πρεπει να εχω το κινητο στα χερια μου για να σε βοηθησω
Crybal Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2021 9 λεπτά πριν, greg2310 είπε Mi 11 lite 5g Με την μαμά κάμερα είναι?
greg2310 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2021 1 λεπτό πριν, Crybal είπε Με την μαμά κάμερα είναι? Ναι..όλα στο αυτόματο
Crybal Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2021 Εννοείται ότι είναι θέμα προτιμήσεων... Έχω το Redmi note 9 pro. Έχω σταματήσει να τραβάω με την μαμά κάμερα και εβαλα Gcam γιατί έχει υπερβολικό saturation, τείνει να πλαστικόποιει και να κάνει αφύσικα τα χρώματα. Όπως προείπα είναι πάντα θέμα γούστου και αφορμή ίσως για ψαξιμο.
greg2310 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2021 Κάποιες φορές η gcam βγάζει καλύτερες φωτογραφίες κυρίως στη μπροστινή κάμερα...αλλά η στοκ είναι πιο σταθερή και έχει πολύ καλύτερο βίντεο
Crybal Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2021 4 λεπτά πριν, greg2310 είπε Κάποιες φορές η gcam βγάζει καλύτερες φωτογραφίες κυρίως στη μπροστινή κάμερα...αλλά η στοκ είναι πιο σταθερή και έχει πολύ καλύτερο βίντεο Δεδομένων των δεκάδων παραμετροποιησεων που μπορείς να κάνεις στην gcam για μένα βγάζει παντα καλύτερες από την στοκ, τουλάχιστον με τη βασική κάμερα. Τώρα παραμετροποιω τον wide φακό και τον selfie και νομίζω οτι είμαι σε καλό δρομο. Βίντεο να πω την αλήθεια δεν τραβάω.
SpirtouLisS Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Με το ταπεινό tcl20se και την μαμά εφαρμογή. Λίγο κροπαρισμα μόνο για να φτιάξει το κάδρο και να κατέβω και το όριο των 2mb. Ενεργοποιημένο το ΑΙ scene νομίζω πέτυχε ένα ωραίο αποτέλεσμα. Στη δεύτερη ανέβασα λίγο τον κορεσμό χρώματος στα φωτεινά σημεία με την μαμά εφαρμογή επεξεργασίας. Επεξ/σία 5 Δεκεμβρίου 2021 από SpirtouLisS 3
vilfer Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2021 Νέος κάτοχος realme pro 8 και είμαι πολύ ευχαριστημένος από την ποιότητα των φωτογραφιών. Το φως στη φωτογραφία είναι από το πληκτρολόγιο και η ρύθμιση στο auto γιατί βιαζόμουν μήπως ξυπνήσει η γάτα.
life is music Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Note 8t με gcam με την επιλογη night sight 4 λεπτά πριν, life is music είπε Επεξ/σία 15 Δεκεμβρίου 2021 από life is music 1
CaptainChris Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2021 Βρε παιδια, εχω το TCL 10 Pro και εβαλα κι εγω την GCam την νέα έκδοση 8.4.300, δεν βρίσκω ομως το magic eraser, δεν μου το βγάζει. Ξέρει μήπως κανείς, γιατί;
challenge Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2021 Στις 28/11/2021 στις 8:10 ΜΜ, sattack είπε @georgerapp @billthes είχατε δίκιο. πωπω, μεγάλη βλακεια μου! Έβαλα κατευθείαν το "προστατευτικο" τζαμακι χωρίς να το δοκιμάσω και μου καταστρέφει τις φώτο... Εδώ κανονικά οι φώτο του S21ultra σε auto και σε night mode: Για το HDR δεν βρήκα πως να το τσεκάρω. Από τα settings λέει "auto HDR" αλλά δεν βλέπω καμμια διαφορά όταν το βάζω on/off Όταν πατάω για focus και μου βγάζει ένα κυκλάκι και απο κατω εναν ήλιο οπου αν το πειράξω +/- αυξομειώνει τη φωτεινότητα, αυτό έχει σχέση με το HDR? Ναι φίλε καλά έκανες κ την έβγαλες την είχα πατήσει και εγώ. Τώρα θα δεις το φως το αληθές, έρχεται η επαναστα στην φωτογραφία.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα