Antretng Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, adok13 είπε ψαχνω κιεγω μέρες να βρω νυχτερινές από το a52s γιατί είμαι στο ίδιο δίλημμα με σένα. δεν μπορώ να βρω πουθενά φωτογραφίες από το α 52s. στο ίντερνετ σε βαθμολογίες έχουν το s 20 fe καλύτερο , αλλά στην πράξη που τα έιδα δίπλα δίπλα σε ένα κατάστημα media markt το a52s μου άρεσε πιο πολύ , k selfie και πίσω κάμερα. Πριν κανα 2 βδομάδες είχα βρει συγκριτικά (έχει αρκετά). Το fe έχει καλύτερο dr γενικά ενώ τη νύχτα έχει χαμηλότερο θόρυβο. Επίσης το fe έχει πολύ καλύτερο ζουμ. Τέλος, το fe έχει καλύτερο βίντεο. Ειδικά σε 4k δεν δουλεύει καν eis στο α52s. Τώρα, με το δυνατό φωτισμό που έχουν στα καταστήματα και από τις μικρές και διαφορετκά σεταρισμένες οθόνες των κινητών δεν νομίζω να καταλάβεις και πολλά. Παντως δείγματα δεν ειναι αναγκη να βρειτε του S. Ίδια κάμερα έχει με a52 και a52 5g. Επεξ/σία 5 Οκτωβρίου 2021 από Antretng 1
adok13 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2021 ωραια, δεν ηξερα οτι εχει ιδια καμερα με το a52 το απλο. τωρα που μουτοπες και εκανα παλι search οντως βρηκα αρκετα.
Antretng Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, adok13 είπε ωραια, δεν ηξερα οτι εχει ιδια καμερα με το a52 το απλο. τωρα που μουτοπες και εκανα παλι search οντως βρηκα αρκετα. Και του s εχει απο οτι βλεπω στο gsmarena. Τωρα συγκριτικα θα βρεις και youtube. Κάποιοι reviewers ζουμάρουν στο 100% οπότε παίρνει μια καλή εικόνα. Γενικά έχει καλή κάμερα. Απλά τόσο σε κάμερα όσο σαν συσκευη (οθόνη/επεξεργαστής) είναι σε όλα ενα κλικ κάτω από το fe. Ισως να κερδίζει σε αυτονομία βέβαια λόγω soc? Ψάξτο και βλέπεις. Επεξ/σία 5 Οκτωβρίου 2021 από Antretng
adok13 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2021 1 ώρα πριν, Antretng είπε Και του s εχει απο οτι βλεπω στο gsmarena. Τωρα συγκριτικα θα βρεις και youtube. Κάποιοι reviewers ζουμάρουν στο 100% οπότε παίρνει μια καλή εικόνα. Γενικά έχει καλή κάμερα. Απλά τόσο σε κάμερα όσο σαν συσκευη (οθόνη/επεξεργαστής) είναι σε όλα ενα κλικ κάτω από το fe. Ισως να κερδίζει σε αυτονομία βέβαια λόγω soc? Ψάξτο και βλέπεις. ενα σημαντικο για μενα μειονεκτημα του Α52S το οποιο δεν το ειχα προσεξει ειναι οτι δεν υποστιριζει το DEX.
georgerapp Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2021 Κινηταρα φωτογραφικά το Nokia . Ποσα να εκανε λαθος αραγε η Nokia κ εξαφανίστηκε !!! Σε πολλα πρώτη , ακομα κ στην φωτογραφία ! Ακομα τρέχουν πίσω οι μεταγενέστεροι . 1
atrwtos Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Στις 5/10/2021 στις 7:11 ΜΜ, adok13 είπε ψαχνω κιεγω μέρες να βρω νυχτερινές από το a52s γιατί είμαι στο ίδιο δίλημμα με σένα. δεν μπορώ να βρω πουθενά φωτογραφίες από το α 52s. στο ίντερνετ σε βαθμολογίες έχουν το s 20 fe καλύτερο , αλλά στην πράξη που τα έιδα δίπλα δίπλα σε ένα κατάστημα media markt το a52s μου άρεσε πιο πολύ , k selfie και πίσω κάμερα. Εξωτερικα μονο...εσωτερικα ειναι καλυτερο σε ολα απο το α52s...τωρα αν θες τον ενα χρονο ενημερωσεις..οκ...εγω μαλλον παω για το s20 fe...εχει ομως διαφορα;; απο το 4g ή το 5g μοντελο;; δεν ξερω Στις 5/10/2021 στις 10:11 ΜΜ, Antretng είπε Και του s εχει απο οτι βλεπω στο gsmarena. Τωρα συγκριτικα θα βρεις και youtube. Κάποιοι reviewers ζουμάρουν στο 100% οπότε παίρνει μια καλή εικόνα. Γενικά έχει καλή κάμερα. Απλά τόσο σε κάμερα όσο σαν συσκευη (οθόνη/επεξεργαστής) είναι σε όλα ενα κλικ κάτω από το fe. Ισως να κερδίζει σε αυτονομία βέβαια λόγω soc? Ψάξτο και βλέπεις. Αφου εχει καλυτερο επεξεργαστη...και καμερα...πως ειναι ενα κλικ κατω απο το fe...το fe ειναι καλυτεεο σε ταχυτητα και φωτο απο το α52s Επεξ/σία 18 Οκτωβρίου 2021 από atrwtos
Antretng Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, atrwtos είπε Εξωτερικα μονο...εσωτερικα ειναι καλυτερο σε ολα απο το α52s...τωρα αν θες τον ενα χρονο ενημερωσεις..οκ...εγω μαλλον παω για το s20 fe...εχει ομως διαφορα;; απο το 4g ή το 5g μοντελο;; δεν ξερω Αφου εχει καλυτερο επεξεργαστη...και καμερα...πως ειναι ενα κλικ κατω απο το fe...το fe ειναι καλυτεεο σε ταχυτητα και φωτο απο το α52s Δεν καταλαβαίνω τι λες. Ξαναδιάβασε λίγο καλύτερα τι έγραψα... Επεξ/σία 19 Οκτωβρίου 2021 από Antretng
adi32 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2021 11 λεπτά πριν, Fotia είπε Στοκ ή gcam ? GCam μόνο. Η στοκ είναι σκουπίδι
Fotia Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2021 Δοκιμασε και μια με οχι τοσο μακρινο πλανο .Να δουμε πως φαινονται οι λεπτομερειες στον δρομο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα