Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
12 ώρες πριν, georgerapp είπε

Για τις νυχτερινές landscape που έχεις βάλει . Η gcam είναι πολύ καλύτερη .

δεν εχω ανεβασει με gcam ...ολες με στοκ καμερα ειναι

• Απαντ. 2,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, georgerapp είπε

μπερδεύτηκα , νομιζα οτι πιο μπροστα στο προφιλ σου στο flickr ηταν gcam ! 

ναι στο flickr εχω και με gcam Τραβηγμενες.Απλα δεν τις εχω ανεβασει εδω

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πάντως οποιος μπορεί , καλυτερα ειναι να βαζει ιδια φωτο τραβημενη στοκ και με gcam  για  συγκριση . Σε καποια κινητα απο ότι φαίνεται η Gcam βγάζει μικρες βελτιωσεις .Μαλλον παιζει ρολο και το hardware , και η εκδοση Gcam.

Επεξ/σία από Fotia
Δημοσ.

Θα πρωτοτυπησω , μιας και ολοι βγαζετε night photos ... :)

Xiaomi mi 11 lite 5g / stock / super macro / 1 euro coin / φωτισμος οχι και ο καλυτερος :)

Spoiler

spacer.png

spacer.png

Η λεξη "euro" στο νομισμα απο ακρη σε ακρη ειναι 9 χιλιοστα...για να αντιληφθουμε τα μεγεθη.

• Like 3
Δημοσ.
Στις 21/9/2021 στις 10:48 ΜΜ, Fotia είπε

Πάντως οποιος μπορεί , καλυτερα ειναι να βαζει ιδια φωτο τραβημενη στοκ και με gcam  για  συγκριση . Σε καποια κινητα απο ότι φαίνεται η Gcam βγάζει μικρες βελτιωσεις .Μαλλον παιζει ρολο και το hardware , και η εκδοση Gcam.

H διαφορα ειναι τεραστια υπερ της gcam σε ολα τα κινητα.Οσο πιο δυσκολη και σκοτεινη η σκηνη τοσο μεγαλυτερη και η διαφορα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πιο πισω εχουν ανεβει καποιες απο τα θεωρητικα ακριβα κινητα με σχετικα μικρές διαφορες.

Επεξ/σία από Fotia
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, Fotia είπε

Πιο πισω εχουν ανεβει καποιες απο τα θεωρητικα ακριβα κινητα με σχετικα μικρές διαφορες.

Στο fe ήταν πολύ καλύτερη η στοκ. Γενικά, όσο πιο ποιοτικό λογισμικό έχει μια συσκευή τόσο μικρότερο το όφελος από gcam.

Μιλαω πάντα για γρήγορες λήψεις. Αν βάλεις πχ δύο στοπ πιο αργό κλείστρο ή το πας στο 25+ frames ή αν έχεις διαφορετικά xml για μερα/νυχτα/πρόσωπα δεν ξέρω αν έχει νόημα η σύγκριση. Φυσικά και θα την αξιοποιήσεις σε κάποιες σκηνές αν έχεις την πολυτέλεια χρόνου, απλά λέω ότι είναι διαφορετικού τύπου λήψεις. 

Επίσης, να πούμε ότι η gcam στους μεγάλους αισθητήρες έχει μια παραπάνω δυσκολία εστίασης σε κοντινά σε σχέση με στοκ.

Υ.Γ. Στο 1+7t που έχω τώρα τα πάει γενικά καλύτερα η gcam.

Επεξ/σία από Antretng
Δημοσ.

Kαπου ειχα διαβασει ,και σε φθηνοτερο κινητο ,αν θυμαμαι καλα στο Realme 7 pro οι νυκτερινες ειναι παρομοιες με Gcam .

Ειναι ο συνδιασμος καλου λογισμικου και καλης  καμερας  παντα ..

Οποιος εχει χρόνο ανεβαζει τις ιδιες με στοκ και gcam  για την ιστορια ....

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, Fotia είπε

Kαπου ειχα διαβασει ,και σε φθηνοτερο κινητο ,αν θυμαμαι καλα στο Realme 7 pro οι νυκτερινες ειναι παρομοιες με Gcam .

Ειναι ο συνδιασμος καλου λογισμικου και καλης  καμερας  παντα ..

Οποιος εχει χρόνο ανεβαζει τις ιδιες με στοκ και gcam  για την ιστορια ....

Το είχα. Χαοτικά καλύτερη ήταν η στοκ (ημέρα αυτόματο, νύχτα nightscape). Μόνο για προσωπα εβαζα gcam

Επεξ/σία από Antretng

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...