Fotia Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Στην τελευταία με το Μπουρτζι είχε συννεφιά ο καιρός όπως στην δεύτερη φωτο ; Στο νοκια 8.1 στο μουσειο φυσικής ιστορίας , λιγο σκοτεινη για τοσο κοντά ,υπήρχε και φωτισμος από ότι φαινεται Επεξ/σία 6 Σεπτεμβρίου 2021 από Fotia
roginsky12 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, Antretng είπε Μιας και εχω πολύ καιρό να ανεβασω φωτογραφίες, όριστε μερικές από s20 fe 5g. Όλες χεράτες night mode. Στη τελευταία, μην σας εξαπατά η φωτεινότητα. Ηταν πολύ σκοτεινά (δεν ειχε φωτισμό το Μπουρτζι). η πρωτη ειναι πολυ καλη...οι αλλες δεν εχουν λεπτομερειες. Γενικα απο χρωματα, θορυβο και λοιπα ειναι αρκετα καλες. Καποιος αλλος ειχε ανεβασει με s20 βραδυνες και ηταν χαλια 13 λεπτά πριν, Fotia είπε Στην τελευταία με το Μπουρτζι είχε συννεφιά ο καιρός όπως στην δεύτερη φωτο ; Στο νοκια 8.1 στο μουσειο φυσικής ιστορίας , λιγο σκοτεινη για τοσο κοντά ,υπήρχε και φωτισμος από ότι φαινεται οπως βλεπεις την φωτο ετσι ητανε και ο φωτισμος στο κτιριο
Fotia Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) κινητο Redmi Note 9 Pro ; Στοκ ,ρυθμισεις ; Επεξ/σία 6 Σεπτεμβρίου 2021 από Fotia
Crybal Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2021 45 λεπτά πριν, Fotia είπε κινητο Redmi Note 9 Pro ; Στοκ ,ρυθμισεις ; Gcam Parrot043 v.7.4 με δικές μου ρυθμισεις.
Crybal Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2021 Γενικά οι φώτο που βγάζω προσπαθώ να είναι όσο πιο κοντά στην πραγματικοτητα μπορώ. Ότι είναι σκοτεινό παραμένει σκοτεινό. Δεν δίνω παραπάνω iso μόνο και μόνο για να φανούν πράγματα που κανονικά δεν φαίνονται. Κάποιες φορές το κάνω μόνο για συγκεκριμένες καταστάσεις. Επίσης κρατάω σχετικά χαμηλά τον κορεσμό των χρωμάτων, γι αυτό και δεν βγάζω με την κάμερα της xiaomi. Τέλος έχω φέρει την οξύτητα αλλά και το denoise εκεί που θέλω ώστε αφενός να μειώνεται ο θόρυβος αλλά ταυτόχρονα να μην φαίνεται σαν "ελαιογραφια". Γουστα είναι αυτά! 1
Fotia Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2021 Με την πρωτη ευκαιρία ανέβασε μια νυκτερινη με gcam όπως σου αρέσει ,και ίδια με στοκ ,για συγκριση
Crybal Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2021 Όταν θα βρεθώ βράδυ έξω που να φαίνεται κάτι καλό θα το κάνω. Από το μπαλκόνι μόνο μπαλκόνια βλέπω!
roginsky12 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2021 20 λεπτά πριν, Fotia είπε Σκοτεινη φαινεται , σαν απλή στοκ κι αυτη σκοτεινη σου φαινεται? βραδυ ειναι ρε φιλε δεν ειναι 12 το μεσημερι ,,,πως θες να βγει? ρυθμισε καλυτερα το μονιτορ σου...οι φωτογραφιες ειναι κομπλε 1
Antretng Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2021 5 ώρες πριν, Fotia είπε Στην τελευταία με το Μπουρτζι είχε συννεφιά ο καιρός όπως στην δεύτερη φωτο ; Στο νοκια 8.1 στο μουσειο φυσικής ιστορίας , λιγο σκοτεινη για τοσο κοντά ,υπήρχε και φωτισμος από ότι φαινεται Είχε συννεφιά ναι. Βέβαια τώρα αν ήταν ίδια δεν ξέρω. Τραβήχτηκαν διαφορετικές μέρες.
Fotia Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2021 24 λεπτά πριν, roginsky12 είπε κι αυτη σκοτεινη σου φαινεται? βραδυ ειναι ρε φιλε δεν ειναι 12 το μεσημερι ,,,πως θες να βγει? ρυθμισε καλυτερα το μονιτορ σου...οι φωτογραφιες ειναι κομπλε Το μονιτορ φταίει ή η καμερα του κινητου και πως τραβαμε ; H παραπανω νυκτερινή με το βενζιναδικο ειναι καλυτερη απο την δικη σου της πλατειας σε λεπτομερειες .
Antretng Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2021 4 ώρες πριν, roginsky12 είπε η πρωτη ειναι πολυ καλη...οι αλλες δεν εχουν λεπτομερειες. Γενικα απο χρωματα, θορυβο και λοιπα ειναι αρκετα καλες. Καποιος αλλος ειχε ανεβασει με s20 βραδυνες και ηταν χαλια οπως βλεπεις την φωτο ετσι ητανε και ο φωτισμος στο κτιριο Βασικά οι τελευταίες δυο ήταν αρκετά σκοτεινά. Για τις συνθήκες την θεωρώ ικανοποιητική τη λεπτομέρεια. Οκ, έχω πιάσει και καλύτερες κάμερες (πχ p40 pro) αλλά γενικά καλά τα πάει. Ισως ο άλλος που ανέβασε να ήταν αυτόματο και όχι night. Στο αυτόματο έχει αρκετό θόρυβο με μικρό dr
Fotia Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2021 Μόλις τώρα, Antretng είπε Είχε συννεφιά ναι. Βέβαια τώρα αν ήταν ίδια δεν ξέρω. Τραβήχτηκαν διαφορετικές μέρες. Φαινεται πολυ καλα η συννεφια σε αντανάκλαση με τα φώτα απέναντι ,γι αυτο το εγραψα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα