billthes Δημοσ. 11 Απριλίου 2020 Δημοσ. 11 Απριλίου 2020 αλλη μία redmi note 8 pro με gcam IMG_20200411_212920 by vasilis poun, on Flickr 3
vargas Δημοσ. 12 Απριλίου 2020 Δημοσ. 12 Απριλίου 2020 Στις 29/3/2020 στις 1:51 ΜΜ, Antretng είπε @vargas σου βγηκε κουνημένη γιατι λογικά έβαλες night sight (βλέπω shutter 0.3). Καλό θα ηταν να το αποφεύγεις στις χεράτες φωτογραφίες μιας και δεν έχεις ois (εκτός αν εχεις πολύ σταθερά χέρια). Αυτη ηταν για νυχτερινά τοπία. Για ημερήσια δεν ειναι τόσο καλή. Την μέρα καλύτερα να χρησιμοποιείς την αλλη που σου ειχα πει ή στοκ. Βέβαια ειναι και θέμα γούστου αυτά. Αν σου αρέσει και τη μερα πάω πασο. Έβαλα την cleaner είναι η πιο καλή για λίγο πιο σκοτεινά . Δεν ξέρω, οι φωτό μου θύμισαν mi 8 stock εδώ . 2
Antretng Δημοσ. 12 Απριλίου 2020 Δημοσ. 12 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, vargas είπε Έβαλα την cleaner είναι η πιο καλή για λίγο πιο σκοτεινά . Δεν ξέρω, οι φωτό μου θύμισαν mi 8 stock εδώ . Τα χεις λίγο μπλέξει. Για νυχτερινά τοπία (όχι πρόσωπα) συνήθως καλύτερη είναι η προηγούμενη που έβαλες στις ημερήσιες (urnyx). Απλά μην βάζεις night sight αλλά hdr+ enhanced Επεξ/σία 12 Απριλίου 2020 από Antretng
vargas Δημοσ. 12 Απριλίου 2020 Δημοσ. 12 Απριλίου 2020 57 λεπτά πριν, Antretng είπε Τα χεις λίγο μπλέξει. Για νυχτερινά τοπία (όχι πρόσωπα) συνήθως καλύτερη είναι η προηγούμενη που έβαλες στις ημερήσιες (urnyx). Απλά μην βάζεις night sight αλλά hdr+ enhanced Αυτό με το night sight το ξεχνάω. Αλλά σαν φωτο μου άρεσαν
Antretng Δημοσ. 12 Απριλίου 2020 Δημοσ. 12 Απριλίου 2020 55 λεπτά πριν, vargas είπε Αυτό με το night sight το ξεχνάω. Αλλά σαν φωτο μου άρεσαν Παντως ωραιες και αυτες με το xml cleaner. Στην αρχη αυτο ειχα και για τα νυχτερινα τοπια (το χα στησει όταν ειχα το α3). Απλα αργότερα έστησα το αλλο της urnyx για νυχτερινά τοπία για το 1+7 το οποιο φαινεται να καθεται καλα και στο α3 (ιδιος αισθητηράς). 1
billthes Δημοσ. 14 Απριλίου 2020 Δημοσ. 14 Απριλίου 2020 redmi note 8 pro gcam IMG_20200413_181410 by vasilis poun, on Flickr 1
billthes Δημοσ. 16 Απριλίου 2020 Δημοσ. 16 Απριλίου 2020 άλλη μια low light IMG_20200414_214629 by vasilis poun, on Flickr 1
Payne83 Δημοσ. 17 Απριλίου 2020 Δημοσ. 17 Απριλίου 2020 Mi8 Miniflex 6.1 v3.5 Αστροφωτογραφια Urnyx 7.2 3
billthes Δημοσ. 17 Απριλίου 2020 Δημοσ. 17 Απριλίου 2020 rn8 pro gcam night sight astrophoto on IMG_20200417_230037 by vasilis poun, on Flickr 2
Lesdal Δημοσ. 20 Απριλίου 2020 Δημοσ. 20 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) Στοκ p30 pro και χωρις καμια απολυτως επεξεργασια. Η φωτογραφια ειναι τραβηγμενα με 6mpx και 5x zoom, στο mode photo (Auto mode). Επεξ/σία 20 Απριλίου 2020 από Lesdal 4
Giwrgos George Δημοσ. 20 Απριλίου 2020 Δημοσ. 20 Απριλίου 2020 Χρόνια πολλά σε όλους. Mi note 10 pro auto 2
Oscar_Mike Δημοσ. 23 Απριλίου 2020 Δημοσ. 23 Απριλίου 2020 Παίδες βοήθεια, είμαι ενα κλικ πριν παραγγείλω κινητό και το redmi note 8 pro που βλεπω και φωτο του εδώ μέσα, είναι μια από τις επιλογές μου, με την gcam πως τα παει; Spoiler από ριβιους βλεπω πως η gcam έχει βελτιώσει τη σελφι και την (σε σε χαμηλό φωτισμό) κύρια κάμερα, αλλά λειτουργεί απροβλημάτιστα;; Redmi note 8 pro με gcam VS mi a3 με gcam, πιο είναι καλύτερο; @billthes @Antretng και λοιποί μύστες, τα φώτα σας! Σορρυ για το οφτοπικ, εχω ψάξει πολύ αυτές τις μέρες, αλλά η εμπειρία από κατόχους κλπ μετράει, το επόμενο ποστ θα είναι οντοπικ με φωτο απο όποιο πάρω!
Antretng Δημοσ. 23 Απριλίου 2020 Δημοσ. 23 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, Oscar_Mike είπε Παίδες βοήθεια, είμαι ενα κλικ πριν παραγγείλω κινητό και το redmi note 8 pro που βλεπω και φωτο του εδώ μέσα, είναι μια από τις επιλογές μου, με την gcam πως τα παει; Απόκρυψη περιεχομένων από ριβιους βλεπω πως η gcam έχει βελτιώσει τη σελφι και την (σε σε χαμηλό φωτισμό) κύρια κάμερα, αλλά λειτουργεί απροβλημάτιστα;; Redmi note 8 pro με gcam VS mi a3 με gcam, πιο είναι καλύτερο; @billthes @Antretng και λοιποί μύστες, τα φώτα σας! Σορρυ για το οφτοπικ, εχω ψάξει πολύ αυτές τις μέρες, αλλά η εμπειρία από κατόχους κλπ μετράει, το επόμενο ποστ θα είναι οντοπικ με φωτο απο όποιο πάρω! Κοιτα καλη κάμερα έχει αλλά αν ασχολείσαι με gcam ίσως καλύτερα να έβλεπες άλλο κινητο για περισσότερες επιλογές. Εγω είχα μόνο το α3 και rn8t από mid range. Ενα κλικ καλύτερο ήταν το rn8t από την άποψη shutter speed (υψηλότερο => μικρότερη πιθανότητα camera shake ή Motion blur). Φίλος που είχε το rn8 pro δεν ενθουσιάστηκε από τη διαφορά που έκανε και παρέμεινε με στοκ. Κατα τα άλλα καλό ειναι. Ο @Giwrgos George είχε και τις 3 συσκευές. Επεξ/σία 23 Απριλίου 2020 από Antretng 1
billthes Δημοσ. 26 Απριλίου 2020 Δημοσ. 26 Απριλίου 2020 Στις 23/4/2020 στις 4:36 ΜΜ, Oscar_Mike είπε Παίδες βοήθεια, είμαι ενα κλικ πριν παραγγείλω κινητό και το redmi note 8 pro που βλεπω και φωτο του εδώ μέσα, είναι μια από τις επιλογές μου, με την gcam πως τα παει; Απόκρυψη περιεχομένων από ριβιους βλεπω πως η gcam έχει βελτιώσει τη σελφι και την (σε σε χαμηλό φωτισμό) κύρια κάμερα, αλλά λειτουργεί απροβλημάτιστα;; Redmi note 8 pro με gcam VS mi a3 με gcam, πιο είναι καλύτερο; @billthes @Antretng και λοιποί μύστες, τα φώτα σας! Σορρυ για το οφτοπικ, εχω ψάξει πολύ αυτές τις μέρες, αλλά η εμπειρία από κατόχους κλπ μετράει, το επόμενο ποστ θα είναι οντοπικ με φωτο απο όποιο πάρω! Καλημερα, τωρα ειδα το μηνυμα σου.. η gcam κάθεται άψογα φίλε και δουλεύουν όλα ακόμα και η αστροφωτογραφία Η διαφορά σε σχέση με τη στοκ είναι τεράστια ειδικά στα νυχτερινά πλάνα 1
@topos Δημοσ. 27 Απριλίου 2020 Δημοσ. 27 Απριλίου 2020 Για πειτε εσεις οι πιο σχετικοι, σε τι σειρα καταταξης (φωτογραφικα παντα) θα βαζατε τα παρακατω-> mi 8 pocophone f1 nova 5t xiaomi note 9s/9pro xiaomi note 8 pro
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα