Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
6 ώρες πριν, Payne83 είπε

Mi8

Onfire Autoformat_3_7.2.014 Nightsight 

IMG_20200322_225003

Πολύ καλή!
Να ρωτήσω κάτι; Σε κινητά που έχουν OIS στην κάμερα (όπως το Mi8), το gcam το αξιοποιεί το OIS, ή παίζει μόνη της σε software επίπεδο;

Δημοσ.
1 ώρα πριν, stark είπε

Πολύ καλή!
Να ρωτήσω κάτι; Σε κινητά που έχουν OIS στην κάμερα (όπως το Mi8), το gcam το αξιοποιεί το OIS, ή παίζει μόνη της σε software επίπεδο;

Στις περισσότερες συσκευές δουλεύει κανονικά το ois με gcam. 

• Thanks 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, stark είπε

Πολύ καλή!

Όπως τα λέει ο Antretng. 

Τι κινητό έχεις stark; Εάν θέλεις να την δοκιμάσεις θέλει συγκεκριμένες ρυθμίσεις που δουλεύουν σίγουρα σε Poco και Mi 8. Μπορώ να στις στείλω σε pm. 

• Thanks 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Payne83 είπε

Όπως τα λέει ο Antretng. 

Τι κινητό έχεις stark; Εάν θέλεις να την δοκιμάσεις θέλει συγκεκριμένες ρυθμίσεις που δουλεύουν σίγουρα σε Poco και Mi 8. Μπορώ να στις στείλω σε pm. 

Σ' ευχαριστώ, αλλά απλά ψάχνομαι γενικά για κινητό (χωρίς να βιάζομαι) και συλλεγω πληροφορίες προς το παρόν.

Δημοσ.

Καλημέρα παιδιά!! Έχω ένα Huawei p20 pro.. Έχει νόημα να βάλω gcam? Θα δω διάφορες;? Όποιος έχει αυτό το κινητό ας μου απαντήσει ευχαριστώ 

Δημοσ.
5 ώρες πριν, kp1 είπε

Καλημέρα παιδιά!! Έχω ένα Huawei p20 pro.. Έχει νόημα να βάλω gcam? Θα δω διάφορες;? Όποιος έχει αυτό το κινητό ας μου απαντήσει ευχαριστώ 

Καλημέρα. Λόγω kirin δεν δουλεύει το hdr+ του port της κάμερας του google pixel. Τουλάχιστον όχι σωστά.

• Thanks 1
Δημοσ.

Mi 9 t , σντε να ανεβούμε λίγο Μ χρησιμοποίησα σε όλες την gcam που προτείνει ο Αντρέας για τοπια  .

Piraeus

.   

Greece lockdown

Κ video με στοκ  

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...