Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, Payne83 είπε

HyperCam E3 με (intensiveblackv2.xml) και San1ty F1Minimalmod default, με αυτήν την σειρά. 

παραπλήσιες σχεδόν.. λίγο πιο ανοιχτές σκιές και πιο φυσικά χρώματα η sanity αλλά ειναι πολυ κοντά μεταξύ τους

2 ώρες πριν, adi32 είπε

Urnyx VS hyper E4 VS parrot 

Ποια προτιμάτε? 

όντως η hyper ειναι πιο ''βραδινη'' με αυξημένο contrast και κλειστές σκιές.. οι άλλες δυο ειναι σχεδον ίδιες δεν ξεχωρίζω κάποια

Επεξ/σία από billthes
  • Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, Payne83 είπε

HyperCam E3 με (intensiveblackv2.xml) και San1ty F1Minimalmod default, με αυτήν την σειρά. 

πολύ ενδιαφερουσα αυτή η Minimal...Μου φαινεται πολύ δυνατη

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Linux_ticket είπε

πολύ ενδιαφερουσα αυτή η Minimal...Μου φαινεται πολύ δυνατη

Θα συμφωνήσω για την minimal πως κάνει αρκετά καλή δουλειά..

Δημοσ.

Μπορώ να βρω κάπου configs για hypercam 7.2 v1? Ποια gcam προτείνετε γενικότερα για νυχτερινές λήψεις για mi a3?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
56 λεπτά πριν, vaas93 είπε

Μπορώ να βρω κάπου configs για hypercam 7.2 v1? Ποια gcam προτείνετε γενικότερα για νυχτερινές λήψεις για mi a3?

Καλύτερα βάλε την urnyx 2.2 

https://f.celsoazevedo.com/file/cfiles/gcm1/GCam_7.2.010_Urnyx05-v2.2.apk

Με αυτές τις ρυθμίσεις 

urnyx night.xml

Επεξ/σία από adi32
  • Thanks 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, adi32 είπε

Καλύτερα βάλε την urnyx 2.2 

https://f.celsoazevedo.com/file/cfiles/gcm1/GCam_7.2.010_Urnyx05-v2.2.apk

Με αυτές τις ρυθμίσεις 

urnyx night.xml 10 kB · 5 downloads

Είσαι γίγαντας. Το slow motion μου κρασαρει την εφαρμογή. Δεν λειτουργεί ή κάνω εγώ κάτι λάθος; 

Δημοσ.
5 ώρες πριν, vaas93 είπε

Είσαι γίγαντας. Το slow motion μου κρασαρει την εφαρμογή. Δεν λειτουργεί ή κάνω εγώ κάτι λάθος; 

Ναι δε λειτουργεί σε αυτή την έκδοση 

• Thanks 1
Δημοσ.

να ρωτήσω κάτι δεν ξέρω αν είναι ο κατάλληλος τόπος αλλά εδώ μιλάτε για cameres επείδη θα πάρω το mi a3 του αδερφόυ μου τι camera να του εγκαταστήσω ? η  hypercam,urnyx 2.2 και η gcam είναι 3 διαφορετικές cameres ? είμαι λίγο άσχετος με αυτά 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, foxbed είπε

να ρωτήσω κάτι δεν ξέρω αν είναι ο κατάλληλος τόπος αλλά εδώ μιλάτε για cameres επείδη θα πάρω το mi a3 του αδερφόυ μου τι camera να του εγκαταστήσω ? η  hypercam,urnyx 2.2 και η gcam είναι 3 διαφορετικές cameres ? είμαι λίγο άσχετος με αυτά 

Ναι φίλε όλες gcam θεωρούνται και οι ονομασίες αυτές είναι διαφορετικές παραλλαγές απο τον εκάστοτε προγραμματιστη. Πάρτο με το καλό και θα βρεις μετά ποια ταιριάζει στα γούστα σου 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...