chios Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2020 meizu pro 6 plus απίστευτες φώτο έβγαζε χωρίς gcam και αηδίες 2
Antretng Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2020 1 λεπτό πριν, chios είπε meizu pro 6 plus απίστευτες φώτο έβγαζε χωρίς gcam και αηδίες Χαλαρά το τρώει το realme 3 pro
chios Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2020 δεν το συζητάμε αυτό, μην ξεχνάς ναυαρχίδα του 16 ήταν, έχει και OIS παρακαλώ. 1
billthes Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2020 10 ώρες πριν, Antretng είπε Μόνο ωραία; Πλησιάζει 1+7 και τρώει mi9/mi9t. Εντυπωσιακό θα έλεγα. ουτε καν.. δες ποσο θόρυβο έχει ο ουρανός και πόση αλλοίωση έχεις στις άκρες.. οι πολυκατοικιες στο βάθος αριστερά εχουν εξαφανιστεί οπως και τα δέντρα απο την επεξεργασία 11 ώρες πριν, Antretng είπε IMG_20200207_003135_Xlib+v2 by Andreas L., on Flickr και δες πόση λεπτομέρεια εχει το mi9t ακομα και στις πολυκατοικίες στο βάθος, μη μιλήσουμε για τον ουρανό που τον εχει αποτυπώσει ολοσωστα χωρις θόρυβο.. δεν υπάρχει καμία συγκριση, είσαι 2-3 σκάλες κάτω τουλάχιστον απο Mi9/t IMG_20191227_220006 by vasilis poun, on Flickr 1
billthes Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2020 οση ώρα έγραφα το μήνυμα δεν ειχες προσθέσει το mi9, τώρα το είδα και ναι ειναι καλύτερο και θεωρω πέτυχε πιο σωστά το wb (ειμαι σίγουρος πως οντως ειναι κίτρινες οι λάμπες) αλλά και σε λεπτομέρεια παρ ολο που εχει κι αυτη θόρυβο μην τα παίρνεις τοσο προσωπικά, συζήτηση κάνουμε και θα ακούγονται και διαφορετικές απόψεις.. δεν γίνεται να συμφωνούμε σε όλα
Antretng Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, billthes είπε οση ώρα έγραφα το μήνυμα δεν ειχες προσθέσει το mi9, τώρα το είδα και ναι ειναι καλύτερο και θεωρω πέτυχε πιο σωστά το wb (ειμαι σίγουρος πως οντως ειναι κίτρινες οι λάμπες) αλλά και σε λεπτομέρεια παρ ολο που εχει κι αυτη θόρυβο μην τα παίρνεις τοσο προσωπικά, συζήτηση κάνουμε και θα ακούγονται και διαφορετικές απόψεις.. δεν γίνεται να συμφωνούμε σε όλα Μπήκε μεν μετα του Mi9 (για να απαντησω σε αυτο που έλεγες) αλλα υπήρχε ήδη του 1+7 όπου ηταν πολυ παρόμοια. Έμμεσα ενα σαν να λες οτι παστελιάζει το 1+7 και οτι χάνει απο το Mi9. Γενικα "αρρωσταίνω" όταν βλέπω σύγκριση με άσχετες φωτογραφίες. Δεν μπορείς να κάνεις σύγκριση με ανόμοια κάδρα. Για μένα λογικότερο θα ήταν να συζητήσεις το συγκριτικό που έκανα με 1+7 εδώ και οχι με το Mi9 απο άλλες ληψεις. Δες εδω https://www.insomnia.gr/forums/topic/674597-επιδόσεις-κάμερας-κινητών-και-συγκρίσεις/?do=findComment&comment=57698082 Anyway, καλα να μαστε. Επεξ/σία 7 Φεβρουαρίου 2020 από Antretng
billthes Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2020 2 λεπτά πριν, Antretng είπε Μπήκε μεν μετα του Mi9 (για να απαντησω σε αυτο που έλεγες) αλλα υπήρχε ήδη του 1+7 όπου ηταν πολυ παρόμοια. Έμμεσα ενα σαν να λες οτι παστελιάζει το 1+7 και οτι χάνει απο το Mi9. Γενικα "αρρωσταίνω" όταν βλέπω σύγκριση με άσχετες φωτογραφίες. Δεν μπορείς να κάνεις σύγκριση με ανόμοια κάδρα. Για μένα λογικότερο θα ήταν να συζητήσεις το συγκριτικό που έκανα με 1+7 εδώ και οχι με το Mi9 απο άλλες ληψεις. Δες εδω https://www.insomnia.gr/forums/topic/674597-επιδόσεις-κάμερας-κινητών-και-συγκρίσεις/?do=findComment&comment=57698082 το ειδα κι αυτο Αντρεα και συνεχίζω να εχω την ιδια άποψη.. στο πρωτο σετ υπάρχει μεγαλη αλλοίωση στις ακρες και στις δυο φωτογραφίες, στο δεύτερο ειναι καλύτερο το op εχει σώσει κάπως τις άκρες.. το rn8t τα εχει σβήσει ολα.. μιλαω πάντα για τις άκρες ετσι; το κεντρο ειναι μια χαρά και λογικό γιατι υπάρχει καλυτερος φωτισμός
Antretng Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 13 λεπτά πριν, billthes είπε το ειδα κι αυτο Αντρεα και συνεχίζω να εχω την ιδια άποψη.. στο πρωτο σετ υπάρχει μεγαλη αλλοίωση στις ακρες και στις δυο φωτογραφίες, στο δεύτερο ειναι καλύτερο το op εχει σώσει κάπως τις άκρες.. το rn8t τα εχει σβήσει ολα.. μιλαω πάντα για τις άκρες ετσι; το κεντρο ειναι μια χαρά και λογικό γιατι υπάρχει καλυτερος φωτισμός Τι να σου πω. Δε ξέρω σε ποιές άκρες αναφέρεσαι, αλλά εγω στο συγκεκριμένο κάδρο βλέπω το 1+7 παρα πολυ κοντά. Η πιο σοβαρή διαφορά για μένα ειναι το παραπανω chroma noise στον ουρανο απο το flare της κολόνας. Οπότε οταν λες οτι παστελιάζει παρα πολυ και οτι ειναι κατώτερο απο Mi9, έμμεσα ειναι σαν να λες οτι το Mi9 ειναι καλυτερο απο 1+7. Για αυτό και με παραξενεύει αυτό που λες. Και γενικά το κάδρο ειναι πολύ ζόρικο... ειδες οτι το mi9 παστέλιασε τα πάντα. Αν θες σου βάζω και απο a3 που έχω και πιο προσφατη. Anyway. Εγω ποτέ δεν εκθειάζω κάμερες. Αν ειναι κακή απλά την θαβω και αλλάζω συσκευή. Αν ηταν κακή δεν θα την παίνευα Τωρα αν εσυ "βλεπεις" καλυτερο το mi9, δεν εχω κάτι άλλο να προσθεσω... Επεξ/σία 7 Φεβρουαρίου 2020 από Antretng
Linux_ticket Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2020 crop στο 100% 1.Redmi 8 2.Realme 3 pro redmi8 by foxy4270, on Flickr realme3 by foxy4270, on Flickr
billthes Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2020 5 λεπτά πριν, Antretng είπε Τι να σου πω. Δε ξέρω σε ποιές άκρες αναφέρεσαι, αλλά εγω στο συγκεκριμένο κάδρο βλέπω το 1+7 παρα πολυ κοντά. Η πιο σοβαρή διαφορά για μένα ειναι το παραπανω chroma noise στον ουρανο απο το flare της κολόνας. Οπότε οταν λες οτι παστελιάζει παρα πολυ και οτι ειναι κατώτερο απο Mi9, έμμεσα ειναι σαν να λες οτι το Mi9 ειναι καλυτερο απο 1+7. Για αυτό και με παραξενεύει αυτό που λες. Και γενικά το κάδρο ειναι πολύ ζόρικο... ειδες οτι το mi9 παστέλιασε τα πάντα. Αν θες σου βάζω και απο a3 που έχω και πιο προσφατη. Anyway. Εγω ποτέ δεν εκθειάζω κάμερες. Αν ειναι κακή απλά την θαβω και αλλάζω συσκευή. Αν ηταν κακή δεν θα την παίνευα δεν ανέφερα πουθενά τον ορο παστέλιασμα, αλλά αλλοίωση.. η ένσταση μου ήταν απλά στο οτι το rn8 ''τρωει'' το mi9.. εγω δεν είδα κατι το ''ουαου'' στο rn8, και σε καλύτερο φωτισμό όπως αυτη στο φαγαδικο που έβαλες παλι βλέπω θόρυβο και ''σβησμενους'' τους υπαλληλους τέλος πάντων, μπορει και να υπερβάλλω απλά ήταν η αποψη μου
Antretng Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 18 λεπτά πριν, billthes είπε δεν ανέφερα πουθενά τον ορο παστέλιασμα, αλλά αλλοίωση.. η ένσταση μου ήταν απλά στο οτι το rn8 ''τρωει'' το mi9.. εγω δεν είδα κατι το ''ουαου'' στο rn8, και σε καλύτερο φωτισμό όπως αυτη στο φαγαδικο που έβαλες παλι βλέπω θόρυβο και ''σβησμενους'' τους υπαλληλους τέλος πάντων, μπορει και να υπερβάλλω απλά ήταν η αποψη μου Το Mi9 εχει παραπανω και παστέλιασμα και θόρυβο. Ειδικα τη πολυκατοικια πανω δεξια την έχει σβησει τελείως όπως και τα φύλλα του δεντρου κατω αριστερα. Ειλικρινα δεν καταλαβαινω τι εννοείς περισσότερη αλλοίωση και "σβησιμο" το rn8t. Νιώθω οτι με τρολάρεις. Επισης κατι που δεν λενε τα καδρα. Το rn8t εχει μονιμα χαμηλότερο iso με υψηλότερο shutter speed. Ως εκ τούτου μειώνει αρκετά την πιθανότητα camera shake. Τεσπα. Καλα να μαστε να διαφωνούμε. Τις επόμενες μέρες θα ανεβασω πλήρες συγκριτικό με 1+7 Επεξ/σία 8 Φεβρουαρίου 2020 από Antretng
Linux_ticket Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2020 realme 3 pro stock AI on op3 by foxy4270, on Flickr
billthes Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2020 Mi A3 hypercam IMG_20200207_155503 by vasilis poun, on Flickr 4
Payne83 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2020 HyperCam E3 με (intensiveblackv2.xml) και San1ty F1Minimalmod default, με αυτήν την σειρά. 4
adi32 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Urnyx VS hyper E4 VS parrot Ποια προτιμάτε? Επεξ/σία 8 Φεβρουαρίου 2020 από adi32 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα