adi32 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Συγκριτικο URNYX 2.2 VS HYPER 7.2 Επεξ/σία 6 Φεβρουαρίου 2020 από adi32 3
billthes Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2020 Mi A3 hypercam IMG_20200202_112846 by vasilis poun, on Flickr 3
georgerapp Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2020 9 ώρες πριν, adi32 είπε Συγκριτικο URNYX 2.2 VS HYPER 7.2 Εισαι σουπερ ετοιμος και top . Παίζεις με αυτές και χαλαρώνεις. Επόμενο στάδιο (εαν δε το εχεις είδη) ελαφρά επεξεργασία για το απόλυτο. Γιατι τα λέω αυτά; Γιατι ειστε σε επίπεδο ΑΑ παιδιά και δε μπορω να σκεφτώ οτι θα πάρετε κάτι παραπάνω . Τον τερματισατε τον αισθητήρα.χαχαχαχαχαχα!!!
NikosRocknRolla Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2020 Στις 4/2/2020 στις 9:40 ΜΜ, chios είπε https://www.celsoazevedo.com/files/android/google-camera/dev-urnyx05/ Δοκίμασε δεν χάνεις τίποτα, τώρα πια configs να φορτώσεις τι να σου πω, δοκίμασε του note 7, ο Αντρέας ίσως μπορεί να βοηθήσει σε αυτό. Καλησπέρα παιδιά! Αυτή η 7.2 ταιριάζει και σε ΜiΑ3;;; Σόρρυ αν το έχετε αναφέρει αλλά δεν το είδα κάπου!
georgerapp Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2020 Κατεβασε οτι εχει ο adi32 , εγω αυτό θα έκανα. Περιμενε να σου πει.
NikosRocknRolla Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2020 12 λεπτά πριν, georgerapp είπε Κατεβασε οτι εχει ο adi32 , εγω αυτό θα έκανα. Περιμενε να σου πει. Α ωραία!!! Θα περιμένω το παλικάρι να με ενημερώσει τότε! Ευχαριστώ πολύ πάντως!!! 😁
life is music Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2020 27 λεπτά πριν, georgerapp είπε Κατεβασε οτι εχει ο adi32 , εγω αυτό θα έκανα. Περιμενε να σου πει. Πήρες το a2 και εσύ γιωργαρα ?
chios Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2020 1 ώρα πριν, NikosRocknRolla είπε Καλησπέρα παιδιά! Αυτή η 7.2 ταιριάζει και σε ΜiΑ3;;; Σόρρυ αν το έχετε αναφέρει αλλά δεν το είδα κάπου! μπαίνει στο Α3 έχει και config για το Α3 από τον developer
NikosRocknRolla Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2020 29 λεπτά πριν, chios είπε μπαίνει στο Α3 έχει και config για το Α3 από τον developer A OK κομπλέ! Σε ευχαριστώ πολύ!!! 😁
georgerapp Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2020 1 ώρα πριν, life is music είπε Πήρες το a2 και εσύ γιωργαρα ? Το a3 εννοείς; Οχι εγω με το xz1 είμαι ακόμα . Θα σπάσει και μετά άλλο τηλέφωνο.
life is music Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2020 Μόλις τώρα, georgerapp είπε Το a3 εννοείς; Οχι εγω με το xz1 είμαι ακόμα . Θα σπάσει και μετά άλλο τηλέφωνο. Μάλιστα ....πάντως αν πας σε άλλο κινητό μετά δες το mia3 είναι πολύ ποιοτική συσκευή !! 1
georgerapp Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2020 Τα εχω βρει με το sony εγω από πλευράς φωτογραφίας και επειδή είμαι νευρικός άνθρωπος σε ολα κινδυνεύει πάντα μια συσκευή να σπάσει απο μίσος. Οποτε προτεραιότητα πλεον ειναι ο επεξεργαστής και το ui . Δηλαδη gps ; Μπαμ αμέσως. Browsing , γενικα τα apps ολα ; Μπαμ. Εαν φαω λαγκ σκυλιαζω και δε μιλαω για bugs , εκει εχει φαει γροθιά εάν βιάζομαι. Εκει το xz1 ειναι απόλυτο , οποτε σε ενδεχόμενη αλλαγη θέλω ιπποδύναμη και λιτό ui . Κατι σε 1+ ενα πράμα. Αλλα ειμαι και τσιπης !!!! Το xz1 το ειχα παρει 200. Υ.γ το sony εχει φάει είδη φαπες , το z5c επισης που ειχα . Ολα πανω στην βαλίτσα με καστανιες και κλειδιά , για αυτο και τσιπης , δε με εμπιστεύομαι.
life is music Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2020 12 λεπτά πριν, georgerapp είπε Τα εχω βρει με το sony εγω από πλευράς φωτογραφίας και επειδή είμαι νευρικός άνθρωπος σε ολα κινδυνεύει πάντα μια συσκευή να σπάσει απο μίσος. Οποτε προτεραιότητα πλεον ειναι ο επεξεργαστής και το ui . Δηλαδη gps ; Μπαμ αμέσως. Browsing , γενικα τα apps ολα ; Μπαμ. Εαν φαω λαγκ σκυλιαζω και δε μιλαω για bugs , εκει εχει φαει γροθιά εάν βιάζομαι. Εκει το xz1 ειναι απόλυτο , οποτε σε ενδεχόμενη αλλαγη θέλω ιπποδύναμη και λιτό ui . Κατι σε 1+ ενα πράμα. Αλλα ειμαι και τσιπης !!!! Το xz1 το ειχα παρει 200. Υ.γ το sony εχει φάει είδη φαπες , το z5c επισης που ειχα . Ολα πανω στην βαλίτσα με καστανιες και κλειδιά , για αυτο και τσιπης , δε με εμπιστεύομαι. Αν θες ιπποδύναμη δες to pocofone f1
Antretng Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 21 λεπτά πριν, life is music είπε Αν θες ιπποδύναμη δες to pocofone f1 Βασικα αν θες ιπποδυναμη πας 1+. Ειναι και αλλα πραγματα περαν soc όπως λογισμικο, ufs κλπ Εβαλα για πλακα συγκριση το 1+7 με το rn8t και 3 φορες εκανα εκκαθαριση το background γιατι νομιζα οτι ηταν φορτωμένα στη ram 😂 Επεξ/σία 6 Φεβρουαρίου 2020 από Antretng 1
life is music Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2020 21 λεπτά πριν, Antretng είπε Βασικα αν θες ιπποδυναμη πας 1+. Ειναι και αλλα πραγματα περαν soc όπως λογισμικο, ufs κλπ Εβαλα για πλακα συγκριση το 1+7 με το rn8t και 3 φορες εκανα εκκαθαριση το background γιατι νομιζα οτι ηταν φορτωμένα στη ram 😂 Δεν κατάλαβα αυτό π έγραψες για το 8t
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα