Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Υπάρχουν στην σημερινή εποχή θρίλερ που δεν βασίζονται σε jump scares ; 

Είχα πρόσφατα το a quiet place και ghost stories, αλλά απογοητεύτηκα ελαφρώς σε αυτό τον τομέα. 

Από την άλλη, μικρότερες παραγωγές όπως το the canal του Netflix και το A dark song, σε κρατάνε σε αγωνία χωρίς την χρήση του. 

Δημοσ.

Πρεπει καποια στιγμη να σταματησουμε να  μπερδευουμε το θριλερ με το horror .Εσυ περιμενες το quiet place να ειναι horror ενω ειναι θριλερ/δραμα . Bεβαια δεν φτες εσυ γιατι ετσι το διαφημιζανε  ασχετα που δεν ειναι . 

• Like 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, theoritikos είπε

Υπάρχουν στην σημερινή εποχή θρίλερ που δεν βασίζονται σε jump scares ; 

Είχα πρόσφατα το a quiet place και ghost stories, αλλά απογοητεύτηκα ελαφρώς σε αυτό τον τομέα. 

Από την άλλη, μικρότερες παραγωγές όπως το the canal του Netflix και το A dark song, σε κρατάνε σε αγωνία χωρίς την χρήση του. 

Εχει δικιο ο nofear αλλο θριλερ αλλο horror.

Δυσκολα βρισκεις ταινιες τρομου που να μην βασιζονται σε jump scares ειδικα αν ψαχνεις πιο εμπορικου τυπου απο αμερικη.Υπαρχουν ταινιες που δεν εχουν jump scares αλλα πανε σε πιο "κουλτουριαρικα" επιπεδα και πιθανως να μην αρεσουν στο περισσοτερο κοσμο οπως ηταν και το σχετικα προσφατο the witch.

Γενικα εχουν ξεμεινει απο ιδεες οσοι ασχολουνται με αυτες τις ταινιες και εχει μεινει τοσο πισω αυτη η κατηγορια και γιαυτο και πολλα jump scares μπας και "τρομαξει" ο κοσμακης απτους ξαφνικους ηχους,το οποιο πια ειναι τοσο προβλεψιμο και το εχω σιχαθει απιστευτα.Ακομα και στο σινεμα που εχω παει σε καποιες απο αυτες τις ταινιες βλεπω τον κοσμο να πεταγεται και εγω να τρωω αμεριμνος τα ποπ κορν μου :P

To a quiet place δεν το εχω δει ακομα,απτα σχολια που εχω διαβασει περιμενω μια καλη ταινια με προτοτυπο στορυ αλλα χωρις κατι παραπανω.Θα δουμε και με αυτο τι θα γινει.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

It follows, ταινιαρα

Υπαρχει ενα τεραστιο νημα στο reddit, αν ψαχνεις για horror

reddit

edit: funny games, διαμαντι απο τις αγαπημενες μου του ειδους

Επεξ/σία από najinblue3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θα βρεις κάποιες αλλά οι περισσότερες horror ταίνες έχουν jump scares. Και το It Follows που αναφέρει ο @najinblue3  θυμάμαι είχε (μία καλή η οποία μου χει μείνει χαραγμένη στο μυαλό) και το Babadook που λέει ο D.Luffy είχε. Μπορεί να μην έχουν τα jump scares των Insidious αλλά κάτι θα σου πεταχτεί ή θα έρθει κατά πάνω σου. :P

Φυσικά όταν μιλάμε για horror δεν το γλιτώνεις. Αν θες thriller υπάρχουν πάρα πολλές που δεν έχουν αυτό το στοιχείο.
Πρόσφατα είδα το the devil's candy που έχει στοιχεία που αναζητάς. Δες το Annihilation (με μπόλικα scifi στοιχεία βέβαια). Αν θες σπλατεριά, δες το Belko Experiment. Δοκίμασε και το Super Dark Times. Αρκετό Δράμα αλλά με thriller στοιχεία. Γενικά υπάρχουν πάρα πολλά.

Edit: Πώς ξέχασα τα δύο Creep;;;

Επεξ/σία από -WISE-
Δημοσ.

@-WISE- για ποια λες? Να πω αληθεια ειναι απο τις λιγες προσφατες ταινιες που "τρομαξα", γενικα η ατμοσφαιρα σε τρομαζει, τουλαχιστον εμενα, ολη την ωρα κατι θα γινει εισαι στιν τσιτα 

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, najinblue3 είπε

@-WISE- για ποια λες? Να πω αληθεια ειναι απο τις λιγες προσφατες ταινιες που "τρομαξα", γενικα η ατμοσφαιρα σε τρομαζει, τουλαχιστον εμενα, ολη την ωρα κατι θα γινει εισαι στιν τσιτα 

Πάνε 3-4 χρόνια που την είδα αλλά

Spoiler

δεν θα ξεχάσω ποτέ τη στιγμή στο σπίτι μέσα που ήταν οι κοπέλες αν θυμάμαι καλά και έτρεξε αυτός που ακολουθούσε να μπει μέσα στο δωμάτιο και μεγάλωσε!! Χέστηκα πάνω μου εκεί!
Και είχε και ένα "πέταγμα" μέσα στην αποθηκούλα αν θυμάμαι καλά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...