Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

γεια χαρα μαγκες,αν και δεν κατεχω πολλα εκανα καλη ερευνα αγορας σε προηγουμενα θεματα και κατεληξα στο ακολουθο συστημα για fhd χρηση χωρις oc

πειτε μου μια γνωμη επισης εχω και καποιες παρατηρησεις/ερωτησεις/αποριες στο τελος

Ποσό που διαθέτουμε :600 πλας  αλλα χωρις gpu ,εχω ηδη το αναφερω στο τελος στις παρατηρησεις

Χρήση υπολογιστή :gaming καθημερινη χρηση και πολυ download(far cry 5 και οτι νεο κυκλοφορει σε medium high ,μπακαλιστικα θα το πω κατι σε δυναμη κοστα στο πσ4 ισως και λιγο ανωτερο)

Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε:οχι

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε και αν σκεφτόμαστε να αγοράσουμε μελλοντικά μια άλλη.οχι,εχω μια tv samsung fhd και lg monitor fhd

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι?εχω τα παντα απο εξτρα

Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος).θεσσαλονικη 

Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα?μονος θα τον στησω ,παραγγελιες απο αξιοπιστα σκρουτζομαγαζα

Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο?εγω

Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο .οχι τα εχω

οπως ανεφερα εχω ηδη μια gigabyte gtx 1060 3gb και εναν barracuda 1tb

η συνθεση και οι αποριες μαζι

1)κουτι aerocool 800/sharkoon s25  ενα απο τα δυο τιμη ιδια   55(αν εχετε καμια ενναλακτικη προυποθεση να παιρνει dvd)

2)τροφοδοτικο corsair cx 550  60 (παιδια το focus της seasonic κοστιζει 80 με μεταφορικα-αν εχετε καμια ενναλακτικη στα 60 ευρω??)

3)ssd evo 250 samsung   86(αυτον θα παρω!!!)

4)dvd  ενα φθηνο τυπικο lg  12 

5)cpu intel i5 8400(για fhd νομιζω ειναι υπεραρκετος,δεν παω σε K γιατι δεν ασχολουμαι με οβερκλοκ-επισης μετα απο αμετρητους κυκλους αποφασισα ιντελ αντι για ριζεν,μου εκανε κλικ δεν θελω να ξαναμπω σε αυτο το διλλημα κουραστηκα να ξανα-αλλαζω γνωμη)     163

6)μομπο λοιπον εδω εχω καποια ερωτηματα,απο οτι καταλαβα μεχρι προσφατα υπηρχε η σειρα z370 ενω πλεον η ιντελ εβγαλε 2 νεες σειρες τις b360/h370 που θεωρουνται ιδανικες για

vfm/μπατζετομηοβερκλοκ καταστασεις?σωστα ετσι??αρα αρχικα αποκλειουμε τις z,επιπλεον θελω αυστηρα μεγεθος ΑΤΧ,μετα παιζει ρολο η εταιρεια???gigabyte/msi/asus αποτι ξερω ολες ειναι ναυαρχιδες περα απο την μικρη χρηματικη αποκλιση εχουν διαφορες σε  θεματα αξιοπιστιας/συμβατοτητας η κατι αλλο??εδω να προσθεσω οτι και η Gpu ειναι gigabyte να παω καλυτερα σε gigabyte??και αν ναι σε h370 η β360???και πια ειναι η διαφορα τους ρε παιδια??τελος στο θεμα μομπο οι gaming εκδοσεις βλεπω εχουν ενα προστατευτικο παραπανω ενω διαβαζω σε φορουμ οτι βγαζουν ιδανικοτερο για 5.1 ηχοσυστημα σε παιχνιδια,ισχυουν αυτα???εδω δεν με πειραζει το 20ευρω επιπλεον,οπως ειπα για gaming προοριζεται ενω εχω και 5.1 logitech.

να παω εδω??Gigabyte B360 Aorus Gaming 3 Wifi στα  114 η σε H370 ιδιο μοντελο 127 η σε αλλη υλοποιηση???(msi gaming/asus κτλ)

7)ram G.Skill Aegis 8GB DDR4-3000MHz 82(πτωτικη εξελιξη τιμης/ καλη εταιρεια /aegis μοντελο αρκετο για μη οβερκλοκ)

8)και τελος ψυκτρα να βαλω????οπως ειπα θα βαραει χιλιομετρα?

αυτες ειναι οι δημοφιλεστερες κοστος παρομοιο,coolermaster hyper 212 evo στα 35 k Arctic freezer i32 στα 31

να βαλω η μπα???καμια ενναλακτικη???

οι τιμες ειναι με μτφ,συνολο κοστιζει 603 μαζι με την ψυκτρα η 620 με την ακριβοτερη μομπο και παλι μαζι με τη ψυκτρα

υγ κατι που ξεχασα υποθετικα σε καμια 3-5ετια θα χτυπησω αλλη μια 8ρα ραμ και κατι για 4κ ειτε 1070/1080-το τροφοδοτικο θα φτασει ??μηπως να παρω κανα 650 απο τωρα??

Επεξ/σία από rudigarcia222
Δημοσ.

1)δηλ να παω σε z370?να προτιμησω την asrock που εχεις αν παω gigabyte?

2)στο 8400 βλεπω δεν εβαλες ψυκτρα δεν χρειαζεται?

3)σε 8αρα ραμ αυτη που εχω πως σου φαινεται??γιατι βλεπω εχεις 16αρα

4)για psu  για δεκαευρω λες καλυτερα το coolermaster?? η καποιο αλλο

Δημοσ.

Έχουν απαντηθεί τα ερωτήματα στα δυο θέματα που σου έβαλα. Περίεργο αλλά έχουν απαντηθεί.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...