axilleas07 Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 Ποσό που διαθέτουμε : 900 Χρήση υπολογιστή : Gaming(Lol,Path of Exile,Paladins,PUBG,L2 κυρίως αυτά,με το καινούργιο build θα δοκιμάζω κι άλλα) Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε: Κανένα Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε και αν σκεφτόμαστε να αγοράσουμε μελλοντικά μια άλλη. :Υπάρχει monitor LG 22 FHD,δεν σκέφτομαι να την αλλάξω προς το παρών) Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? Οχι Καλησπέρα συνφορουμίτες,επειδή κατοικώ σε νησί θα ήθελα η σύνθεση να είναι από 1 μαγαζί ώστε να γίνει και η συναρμολόγηση από εκεί.Επίσης έχω τσεκάρει μαγαζιά όπως το digitalmaster και priveshop που έχουν δωρεάν μεταφορικά,ειδικά το πρώτο έχει απ ότι βλεπω και δώρο win10.Γενικά έχω σκεφτεί να πάω σε ιντελ(i58400 επειδή δεν θέλω να ασχοληθώ με OC και πιθανότητα αναβάθμισης δεν υπάρχει στον επεξεργαστή) και λογικά σε 1060 6gb ή rx580.Το κουτί θέλω να έχει καλό φιλτράρισμα και ροή αέρα και για τον CPU μια ψύκτρα αντί για την stock της ιντελ.Ευχαριστώ!
tanasen01 Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 Aπό το digital-master. Κοίταξα να είναι όλα διαθέσιμα εντός εβδομάδας γιατί έχω ακούσει ότι αργούν γενικά στις διαθεσιμότητες. Για πιο φθηνά απλά βγάζεις τον μηχανικό σκληρό και τον προσθέτεις αργότερα.
axilleas07 Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 Μια χαρά,σε ευχαριστώ,αύριο το μεσημέρι θα κάνω την παραγγελία.
3DJIN Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 2 ντιμακια βαλε και ας ειναι και 2666 ωστε να πας 16GB,αλλωστε με β360 δε σε νοιαζει παραπανω βγαλε τον μηχανικο και την ψυκτρα για να κοψεις για ραμ Επεξ/σία 24 Απριλίου 2018 από 3DJIN
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα