dpolal Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 Ένας γνωστός παρήγγειλε ένα φορητό apple και θα το παραλάβει σε λίγες μέρες. Το αγόρασε γιατί του είπαν ότι είναι καλό το θέμα όμως είναι ότι ο ίδιος ΔΕΝ ΕΧΕΙ καμμία επαφή με υπολογιστές. Χαρούμενος με κάλεσε να πάω από εκεί να του δείξω πώς να το δουλεύει αλλά και εγώ δεν έχω ασχοληθεί ποτέ μου με apple OS. Υπάρχει κάνας διαδικτυακός οδηγός ή βίντεο ή κάτι τέλοσπάντων για ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΡΧΑΡΙΟΥΣ να του προτείνω για να ξεκινήσει ;;;;;;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CryptoCSM01 Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 10 λεπτά πριν, dpolal είπε Ένας γνωστός παρήγγειλε ένα φορητό apple και θα το παραλάβει σε λίγες μέρες. Το αγόρασε γιατί του είπαν ότι είναι καλό το θέμα όμως είναι ότι ο ίδιος ΔΕΝ ΕΧΕΙ καμμία επαφή με υπολογιστές. Χαρούμενος με κάλεσε να πάω από εκεί να του δείξω πώς να το δουλεύει αλλά και εγώ δεν έχω ασχοληθεί ποτέ μου με apple OS. Υπάρχει κάνας διαδικτυακός οδηγός ή βίντεο ή κάτι τέλοσπάντων για ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΡΧΑΡΙΟΥΣ να του προτείνω για να ξεκινήσει ;;;;;;;; macmost, osxdaily, macrumors, και φυσικά η σελίδα της ίδιας της Apple με πληροφορίες και στα Ελληνικά αλλά κυρίως στα Αγγλικά. (Υπάρχουν και πάρα πολλά άλλα καθώς και αμέτρητα videos στο youtube). Εκτός από τα παραπάνω, το ίδιο το λειτουργικό έχει μέσα το help. Το εχειρίδιο για κάθε λειτουργία του macos. Σε κάθε παράθυρο εμφανίζεται με ένα ερωτηματικό κάτω δεξιά ή πηγαίνοντας και στην γραμμή μενού της κάθε εφαρμογής. Για ότι άλλο θέλει μπορεί να κάνει ερωτήσεις μέσα στα forums. Δεν είναι τίποτα το σπουδαίο. Λίγο διάβασμα, μερικές ερωτήσεις και τέλος. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
najinblue3 Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 Δε χρειαζεται κανενας οδηγος, το πολυ πολυ τσεκαρε καποιο βιντεακι για τα βασικα. Ειναι το πιο απλο και ευκολο να μαθεις λειτουργικο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα