cookie20jd Δημοσ. πριν από 17 ώρες Δημοσ. πριν από 17 ώρες Καλησπέρα σε όλους. Το ξέρω ότι έχουν περάσει πολλά χρόνια από την δημιουργία του ποστ, αλλά επειδή μας συμβαίνει το ίδιο περιστατικό τώρα που προσπαθούμε να πουλήσουμε το αυτοκίνητο του πατέρα μου, θα ήθελα να ρωτήσω εάν κάποιος όντως έστειλε αντίγραφο της άδειας κυκλοφορίας στον υποψήφιο αγοραστή και τι έκβαση είχε η ενέργεια. Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
meletis_m Δημοσ. πριν από 16 ώρες Δημοσ. πριν από 16 ώρες 1 ώρα πριν, cookie20jd είπε Καλησπέρα σε όλους. Το ξέρω ότι έχουν περάσει πολλά χρόνια από την δημιουργία του ποστ, αλλά επειδή μας συμβαίνει το ίδιο περιστατικό τώρα που προσπαθούμε να πουλήσουμε το αυτοκίνητο του πατέρα μου, θα ήθελα να ρωτήσω εάν κάποιος όντως έστειλε αντίγραφο της άδειας κυκλοφορίας στον υποψήφιο αγοραστή και τι έκβαση είχε η ενέργεια. Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Επειδή μου έτυχε και εμένα πριν 2 χρόνια .που έδωσα ένα Mazda 6 Όποιος ήθελε να πάμε σε συνεργείο επιλογής του να το ψάξουν . Και εκεί να δει ότι θέλει Καθυστέρησε αλλά ο 3ος το πήρε αμέσως. Το 1ο είναι να στείλεις αντίγραφα και μου έτυχε και το λεφτά στο λεπτό με τη Πειραιώς να καταβάλουν προκαταβολή .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα