cookie20jd Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2024 Καλησπέρα σε όλους. Το ξέρω ότι έχουν περάσει πολλά χρόνια από την δημιουργία του ποστ, αλλά επειδή μας συμβαίνει το ίδιο περιστατικό τώρα που προσπαθούμε να πουλήσουμε το αυτοκίνητο του πατέρα μου, θα ήθελα να ρωτήσω εάν κάποιος όντως έστειλε αντίγραφο της άδειας κυκλοφορίας στον υποψήφιο αγοραστή και τι έκβαση είχε η ενέργεια. Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
meletis_m Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2024 1 ώρα πριν, cookie20jd είπε Καλησπέρα σε όλους. Το ξέρω ότι έχουν περάσει πολλά χρόνια από την δημιουργία του ποστ, αλλά επειδή μας συμβαίνει το ίδιο περιστατικό τώρα που προσπαθούμε να πουλήσουμε το αυτοκίνητο του πατέρα μου, θα ήθελα να ρωτήσω εάν κάποιος όντως έστειλε αντίγραφο της άδειας κυκλοφορίας στον υποψήφιο αγοραστή και τι έκβαση είχε η ενέργεια. Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Επειδή μου έτυχε και εμένα πριν 2 χρόνια .που έδωσα ένα Mazda 6 Όποιος ήθελε να πάμε σε συνεργείο επιλογής του να το ψάξουν . Και εκεί να δει ότι θέλει Καθυστέρησε αλλά ο 3ος το πήρε αμέσως. Το 1ο είναι να στείλεις αντίγραφα και μου έτυχε και το λεφτά στο λεπτό με τη Πειραιώς να καταβάλουν προκαταβολή .
northjohn Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2024 Στις 22/11/2024 στις 6:47 ΜΜ, cookie20jd είπε θα ήθελα να ρωτήσω εάν κάποιος όντως έστειλε αντίγραφο της άδειας κυκλοφορίας στον υποψήφιο αγοραστή και τι έκβαση είχε η ενέργεια. Σε όλες τις αγορές μεταχειρισμένων που έχω κάνει πάντα ζητούσα την άδεια, κυρίως για να βεβαιωθώ ότι δεν είναι εισαγμένο το αυτοκίνητο και αν συμφωνεί ο αριθμός πλαισίου της άδειας με του αυτοκινήτου. Όταν το όχημα που με ενδιέφερε ήταν μακριά από την πόλη μου (πάνω από 50-100 χλμ ζητούσα να μου στείλουν αντίγραφο της άδειας για να μην ταξιδεύω άδικα. Στο τελευταίο αυτοκίνητο που αγόρασα πριν 2 μήνες μου έστειλε την άδεια, έκανα το ταξίδι και το αγόρασα μετά από σύντομο οπτικό έλεγχο.
kalmik Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2024 Mε τον αρ. πλαισίου που γράφει η άδεια βλέπεις την προϊστορία του οχήματος ειδικά αν είναι εισαγωγής μέσω CarVertical ή παρόμοιας υπηρεσίας. Οπότε ναι εγώ ως ενδιαφερόμενος αγοραστής θα το χρειαζόμουν για να διαπιστώσω τι ισχύει, επίσης αν όντως ο φερόμενος ως πωλητής είναι ιδιοκτήτης κλπ. Πολλά έχουν γίνει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα