Γιάννης Platano Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 13 λεπτά πριν, fysikos είπε Δλδ μπορώ να δωσω σε καποιον τον αριθμο κυκλοφορίας ενός οχήματος και να μου πει ολες αυτες τις πληροφορίες; Κτεο -τρακαρισματα κτλ; Οχι δεν γινεται αν δεν υπαρχει παγκοσμια βαση για το αυτοκινητο που καπου εδω διαβασα οτι εχει η VW. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 9 ώρες πριν, fysikos είπε Δλδ μπορώ να δωσω σε καποιον τον αριθμο κυκλοφορίας ενός οχήματος και να μου πει ολες αυτες τις πληροφορίες; Κτεο -τρακαρισματα κτλ; οχι..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bsp Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Αν εχεις καποιο φιλο ασφαλιστη, οσον αφορα για το αν εχει τρακαρει το οχημα, απο οσο ξερω θα μπορεσει να στο πει. Επεξ/σία 25 Απριλίου 2018 από bsp Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 1 ώρα πριν, bsp είπε Αν εχεις καποιο φιλο ασφαλιστη, οσον αφορα για το αν εχει τρακαρει το οχημα, απο οσο ξερω θα μπορεσει να στο πει. Αυτό μόνο ναι. αλλα και αυτό απαγορεύτηκε βάσει της οδηγίας GDPR που ξεκιναει να εφαρμοζεται σε ολιγες ημερες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 10 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2018 Μου ζήτησαν και εμένα φωτοτυπία άδειας για να κάνουν αίτηση χρηματοδότησης. Δε ψηνομαι να τη δώσω - έχει κανείς εμπειρία σε παρόμοια περίσταση; Μπορεί τελικά να κάνει κάποιος κάτι...; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 10 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2018 6 λεπτά πριν, paylidis είπε Μου ζήτησαν και εμένα φωτοτυπία άδειας για να κάνουν αίτηση χρηματοδότησης. Δε ψηνομαι να τη δώσω - έχει κανείς εμπειρία σε παρόμοια περίσταση; Μπορεί τελικά να κάνει κάποιος κάτι...; Φωτοτυπια αδειας ποιανου αυτοκινητου ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 10 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2018 28 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε Φωτοτυπια αδειας ποιανου αυτοκινητου ? Του δικού μου το έβαλα για δωσιμο είναι καιρός για αλλαγή... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aGka8l Δημοσ. 10 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2018 54 λεπτά πριν, paylidis είπε Μου ζήτησαν και εμένα φωτοτυπία άδειας για να κάνουν αίτηση χρηματοδότησης. Δε ψηνομαι να τη δώσω - έχει κανείς εμπειρία σε παρόμοια περίσταση; Μπορεί τελικά να κάνει κάποιος κάτι...; Είναι δύσκολο να βρεις κάποιον με μετρητά , οπότε να την δώσεις .Στην τελική βάλε και ένα υδατογράφημα από πάνω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Petros_Tsiou Δημοσ. 10 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2018 51 λεπτά πριν, paylidis είπε Μου ζήτησαν και εμένα φωτοτυπία άδειας για να κάνουν αίτηση χρηματοδότησης. Δε ψηνομαι να τη δώσω - έχει κανείς εμπειρία σε παρόμοια περίσταση; Μπορεί τελικά να κάνει κάποιος κάτι...; Για αίτηση χρηματοδότησης σε τράπεζα το μόνο που χρειάζεται να δώσεις είναι μια κόλλα Α4 που να γράφει μάρκα, μοντέλο, ηλικία οχήματος, κυβισμό και την τιμή του. Αντίγραφο της άδειας κυκλοφορίας δεν δίνουμε σε άγνωστο για ΚΑΝΕΝΑ λόγο. Εργάζομαι σε πωλήσεις αυτοκινήτων Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 10 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2018 8 λεπτά πριν, aGka8l είπε Είναι δύσκολο να βρεις κάποιον με μετρητά , οπότε να την δώσεις .Στην τελική βάλε και ένα υδατογράφημα από πάνω Αυτό σκέφτηκα και εγώ αλλά αμφιταλαντευομαι ακόμα και για αυτό. 8 λεπτά πριν, Petros_Tsiou είπε Για αίτηση χρηματοδότησης σε τράπεζα το μόνο που χρειάζεται να δώσεις είναι μια κόλλα Α4 που να γράφει μάρκα, μοντέλο, ηλικία οχήματος, κυβισμό και την τιμή του. Αντίγραφο της άδειας κυκλοφορίας δεν δίνουμε σε άγνωστο για ΚΑΝΕΝΑ λόγο. Εργάζομαι σε πωλήσεις αυτοκινήτων Και γιατί στο καλό τη ζητάνε.....; Ειλικρινά δε βρίσκω λόγο αλλά αντιλαμβάνομαι ότι δε θα πωληθεί λόγω κόστους με μετρητά σε ιδιώτη - δεν είναι αμάξι των 3-4 χιλιάδων. Μπορούν να κάνουν κάτι μια φωτοτυπία άδειας...; Θέλω να αποφύγω να τη δώσω ειδικά ως έχει χωρίς υδατογράφημα πχ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Petros_Tsiou Δημοσ. 10 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2018 2 λεπτά πριν, paylidis είπε Και γιατί στο καλό τη ζητάνε.....; Ειλικρινά δε βρίσκω λόγο αλλά αντιλαμβάνομαι ότι δε θα πωληθεί λόγω κόστους με μετρητά σε ιδιώτη - δεν είναι αμάξι των 3-4 χιλιάδων. Μπορούν να κάνουν κάτι μια φωτοτυπία άδειας...; Θέλω να αποφύγω να τη δώσω ειδικά ως έχει χωρίς υδατογράφημα πχ Τη ζητάνε τις περισσότερες φορές γιατί δεν ξέρουν κι εκείνοι ότι δεν τη χρειάζονται. Μπορείς να τους προτείνεις να επικοινωνήσουν με την τράπεζα από την οποία θα αιτηθούν χρηματοδότηση όπου θα τους επιβεβαιώσει ότι είναι περιττή η άδεια κυκλοφορίας. Τώρα στο αν μπορούν να κάνουν κάτι με το αντίγραφο της άδειας η απάντηση είναι δύσκολα αλλά ναι... Το θέμα όμως είναι ότι η άδεια είναι ένα επίσημο έγγραφο που αναγράφει προσωπικά σου δεδομένα και δεν είναι καλή πρακτική να σκορπάς αντίγραφα τέτοιας φύσεως από εδώ κι από εκεί. Αν παρόλα αυτά κρίνεις πως έχεις απέναντι σου σοβαρό υποψήφιο αγοραστή (πολύ δύσκολο να καταλάβεις..) και ότι με το να του δώσεις αντίγραφο διευκολύνεις την πώληση τότε κάλυψε με υδατογράφημα ότι στοιχείο δεν αφορά το όχημα αλλά εσένα όπως ας πούμε το ΑΦΜ σου. Στο ξαναλέω όμως στην τράπεζα δεν ζητάνε αντίγραφο αδείας. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 10 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2018 59 λεπτά πριν, paylidis είπε Του δικού μου το έβαλα για δωσιμο είναι καιρός για αλλαγή... Κι εγω για να αγορασω ενα αμαξι μεταχειρισμενο απο πριν θα ζηταγα αδεια κυκλοφοριας του . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Petros_Tsiou Δημοσ. 10 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2018 7 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε Κι εγω για να αγορασω ενα αμαξι μεταχειρισμενο απο πριν θα ζηταγα αδεια κυκλοφοριας του . Να ζητήσεις να δεις την άδεια είναι λογικό ώστε να διαπιστώσεις αν το αυτοκίνητο είναι στην κυριότητα αυτού που προσπαθεί να στο πουλήσει ή να διασταυρώσεις αν αριθμοί πλαισίου, κινητήρα κλπ είναι σωστοί. Να ζητήσεις αντίγραφο όμως είναι και παράλογο και περιττό. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 10 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2018 7 λεπτά πριν, Petros_Tsiou είπε Να ζητήσεις να δεις την άδεια είναι λογικό ώστε να διαπιστώσεις αν το αυτοκίνητο είναι στην κυριότητα αυτού που προσπαθεί να στο πουλήσει ή να διασταυρώσεις αν αριθμοί πλαισίου, κινητήρα κλπ είναι σωστοί. Να ζητήσεις αντίγραφο όμως είναι και παράλογο και περιττό. Αυτο εννοουσα. Επισης μπορεις να εις αν το αυτοκινητο ειναι εισαγωγης ή οχι . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 10 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2018 32 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε Αυτο εννοουσα. Επισης μπορεις να εις αν το αυτοκινητο ειναι εισαγωγης ή οχι . Προφανώς δεν έχω πρόβλημα να δει και να ελέγξει ο αγοραστής ότι θέλει, ωστόσο, δε βρίσκω κάποιο λόγο να έχει αντίγραφα των χαρτιών του αυτοκινήτου εφόσον δε του χρειάζονται μάλιστα 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα