zeys13 Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 Καλημέρα στους συνφορουμίτες, Ο αδερφός μου έχει ενα αυτοκίνητο για πούλημα και το έχει βάλει σε αγγελία στο car. Τον έχουν πάρει μερικοί και μεταξύ άλλων, 2-3 άτομα και του ζητάνε να τους στείλει την άδεια κυκλοφορίας. Επειδή μας φάνηκε λίγο περίεργο, έχει κανείς καμιά ιδέα τι μπορεί να θέλουν την άδεια; Μήπως είναι καμιά απάτη; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mclein Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 εννοειται οτι δε στελνεις την αδεια !!! αν καποιος θελει να δει αν υπαρχει παρακρατηση ή οτι αλλο, ας ερθει να τη δει απο κοντα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 2 λεπτά πριν, mclein είπε εννοειται οτι δε στελνεις την αδεια !!! αν καποιος θελει να δει αν υπαρχει παρακρατηση ή οτι αλλο, ας ερθει να τη δει απο κοντα Ετσι ακριβως....Πολλα πονηρα μπορει να παιξουν .... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zeys13 Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις, και εμένα δεν μου ακούγεται και πολύ καλή ιδέα να στείλουμε την άδεια. Αριθμό κυκλοφορίας μπορούμε να στείλουμε; Σε τυχόν απαίτηση της, για να δούν αν έχει εμπλακεί σε τρακάρισμα (δεν έχει). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 Αδεια δε βρισκω λόγο να στείλεις. πινακίδα και αριθμο πλαισίου ζητάω και εγω προτου αγοράσω αμαξι πάντα, ωστε να ελεγξω τα σερβις του και τις βλάβες του στις β.δ. των εταιρειών (οι γερμανικές εχουν παγκόσμια βάση) και τις ζημιές απο ασφαλιστικές... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mclein Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 20 λεπτά πριν, zeys13 είπε Ευχαριστώ για τις απαντήσεις, και εμένα δεν μου ακούγεται και πολύ καλή ιδέα να στείλουμε την άδεια. Αριθμό κυκλοφορίας μπορούμε να στείλουμε; Σε τυχόν απαίτηση της, για να δούν αν έχει εμπλακεί σε τρακάρισμα (δεν έχει). ναι, μπορεις να στειλεις. ετσι κι αλλιως η πινακιδα ειναι φανερη σε ολο τον κοσμο οταν κυκλοφορεις !!! φυσικα εχουν σημειωθει περιστατικα κλοπης οχηματων μεσω αγγελιων αλλά δεν ξερω κατα ποσο θα τους σταματουσε η πινακιδα ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zeys13 Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 6 λεπτά πριν, paylidis είπε πινακίδα και αριθμο πλαισίου ζητάω και εγω Μα αν του δώσω και αριθμό πλαισίου δεν είναι σαν να του δίνω την άδεια; Η κάνω λάθος; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 4 λεπτά πριν, zeys13 είπε Μα αν του δώσω και αριθμό πλαισίου δεν είναι σαν να του δίνω την άδεια; Η κάνω λάθος; σιγα τα αυγα... τι θα κερδισει με εναν αριθμο πλαισιου; το γραφει στο παρπριζ σου εμφανεστατα... καμια σχεση με την αδεια... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 Μια αδεια κυκλοφοριας μπορει να πλαστογραφηθει απο καταλληλους και με οτι μπορει να σημαινει αυτο μετα ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_chris_ Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 1 ώρα πριν, Γιάννης Platano είπε Μια αδεια κυκλοφοριας μπορει να πλαστογραφηθει απο καταλληλους και με οτι μπορει να σημαινει αυτο μετα ... μ αυτή τη λογική τα πάντα μπορούν να πλαστογραφηθούν. ακόμα κι όταν πηγαίνουμε σε ένα φωτοτυπάδικο να βγάλουμε φωτοτυπία μια ταυτότητα εκεί είναι χειρότερα τα πράγματα. μεγαλύτερη ζημιά σου κάνει κάποιος με την ταυτότητα, ρεαλιστικά τώρα, μπορούν να έχουν κάποιο όφελος με αντίγραφο της αδείας; ή είναι σαν τις βλακείες που ακούγονται.. δε σηκώνω το τηλέφωνο αν δω περίεργο νούμερο για να μη με χρεώσουν μπορούν γνωρίζοντας το IBAN να μου πάρουν λεφτά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 Στις ελληνικές άδειες δεν γράφουν τίποτα αν ο ιδιοκτήτης έχει κάνει αλλαγές στο αμάξι πέρα τις εργοστασιακές,δηλαδή αν έχει πειράξει το μοτέρ,αν έχει βάλει ανταλλακτικά όπως ζάντες,ελατήρια, εξατμίσεις,αεροτομές κλπ.Αυτα όλα σε άλλες χώρες περνάνε έξτρα ΚΤΕΟ και οι αλλαγές αναφέρονται ρητά στην άδεια.Γιαυτο και θέλει ο αγοραστής να δει την άδεια. Εδώ αυτα τα εξωπραγματικα δεν υπάρχουν.Οποτε εγώ δεν θα ειχα πρόβλημα να του στείλω μια φωτοτυπία της άδειας.Δεν μπορεί να κάνει τίποτα με μια φωτοτυπία.Την να την κάνει την πλαστή άδεια χωρίς το αυτοκίνητο.Αλλα από περιέργεια θα ρωτουσα,για ποιο λόγο χρειάζεται την άδεια,εφόσων αυτή σαν έγγραφο δεν λέει τίποτα για το αμάξι που να τον ενδιαφέρει.Εκτος αν δεν πιστεύει τα στοιχεία που του δίνει ο πωλητης. Εμένα θα με ενδιέφερε σαν αγοραστής να δω τα ΚΤΕΟ που έχει περάσει και αποδείξεις από επισκευές που έχουν γίνει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
meletis_m Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 9 ώρες πριν, paylidis είπε Αδεια δε βρισκω λόγο να στείλεις. πινακίδα και αριθμο πλαισίου ζητάω και εγω προτου αγοράσω αμαξι πάντα, ωστε να ελεγξω τα σερβις του και τις βλάβες του στις β.δ. των εταιρειών (οι γερμανικές εχουν παγκόσμια βάση) και τις ζημιές απο ασφαλιστικές... Σε ποια ιστοσελίδα κάνεις έλεγχο τον αρ.πλαισίου; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 12 λεπτά πριν, meletis_m είπε Σε ποια ιστοσελίδα κάνεις έλεγχο τον αρ.πλαισίου; Σε καμία. Στον αντιπροσωπο που με εξυπηρετει απευθείας. Επεξ/σία 23 Απριλίου 2018 από paylidis 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bsp Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Φιλε μου εγω θα σου προτεινα, αυτο που εχω κανει και εγω πλεον, σε περιπτωση πωλησης ή αγορας, δεκτος καθε ελεγχος στην αντιπροσωπεια που θα επιλεξει ο ενδιαφερομενος, με χρεωση δικη του. Ουτε να με τρεχει στο δικο του συνεργειο για μου βγαλει ο μηχανικος του το ι.χ χρεπι για να μου ριξει την τιμη. Την ειχα παθει κανα δυο φορες να τρεχω στου διαολου την μανα, και στο τελος να φευγω νευριασμενος. Το ιδιο εκανα και εγω οταν αγορασα το δικο μου, πληρωσα 35€ για ελεγχο στην αντπροσωπεια, μου ειπε τα υπερ και τα κατα του αυτοκινητου και αποφασισα αν μου κανει ή οχι... Επεξ/σία 23 Απριλίου 2018 από bsp Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fysikos Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Δλδ μπορώ να δωσω σε καποιον τον αριθμο κυκλοφορίας ενός οχήματος και να μου πει ολες αυτες τις πληροφορίες; Κτεο -τρακαρισματα κτλ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα