Προς το περιεχόμενο

Αυτοκίνητο σε αγγελία, οι υποψήφιοι αγοραστές ζητάνε την άδεια κυκλοφορίας;;;

zeys13

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλημέρα στους συνφορουμίτες, Ο αδερφός μου έχει ενα αυτοκίνητο για πούλημα και το έχει βάλει σε αγγελία στο car. Τον έχουν πάρει μερικοί και μεταξύ άλλων, 2-3 άτομα και του ζητάνε να τους στείλει την άδεια κυκλοφορίας. Επειδή μας φάνηκε λίγο περίεργο, έχει κανείς καμιά ιδέα τι μπορεί να θέλουν την άδεια; Μήπως είναι καμιά απάτη;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

εννοειται οτι δε στελνεις την αδεια !!!

αν καποιος θελει να δει αν υπαρχει παρακρατηση ή οτι αλλο, ας ερθει να τη δει απο κοντα :) 

• Like 1

2 λεπτά πριν, mclein είπε

εννοειται οτι δε στελνεις την αδεια !!!

αν καποιος θελει να δει αν υπαρχει παρακρατηση ή οτι αλλο, ας ερθει να τη δει απο κοντα :) 

Ετσι ακριβως....Πολλα πονηρα μπορει να παιξουν ....

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις, και εμένα δεν μου ακούγεται και πολύ καλή ιδέα να στείλουμε την άδεια.

Αριθμό κυκλοφορίας μπορούμε να στείλουμε; Σε τυχόν απαίτηση της, για να δούν αν έχει εμπλακεί σε τρακάρισμα (δεν έχει).

Αδεια δε βρισκω λόγο να στείλεις. πινακίδα και αριθμο πλαισίου ζητάω και εγω προτου αγοράσω αμαξι πάντα, ωστε να ελεγξω τα σερβις του και τις βλάβες του στις β.δ. των εταιρειών (οι γερμανικές εχουν παγκόσμια βάση) και τις ζημιές απο ασφαλιστικές...

• Like 1

20 λεπτά πριν, zeys13 είπε

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις, και εμένα δεν μου ακούγεται και πολύ καλή ιδέα να στείλουμε την άδεια.

Αριθμό κυκλοφορίας μπορούμε να στείλουμε; Σε τυχόν απαίτηση της, για να δούν αν έχει εμπλακεί σε τρακάρισμα (δεν έχει).

ναι, μπορεις να στειλεις. ετσι κι αλλιως η πινακιδα ειναι φανερη σε ολο τον κοσμο οταν κυκλοφορεις !!!

φυσικα εχουν σημειωθει περιστατικα κλοπης οχηματων μεσω αγγελιων αλλά δεν ξερω κατα ποσο θα τους σταματουσε η πινακιδα !

6 λεπτά πριν, paylidis είπε

πινακίδα και αριθμο πλαισίου ζητάω και εγω

Μα αν του δώσω και αριθμό πλαισίου δεν είναι σαν να του δίνω την άδεια; Η κάνω λάθος;

4 λεπτά πριν, zeys13 είπε

Μα αν του δώσω και αριθμό πλαισίου δεν είναι σαν να του δίνω την άδεια; Η κάνω λάθος;

σιγα τα αυγα... τι θα κερδισει με εναν αριθμο πλαισιου; το γραφει στο παρπριζ σου εμφανεστατα...

καμια σχεση με την αδεια... :)

Μια αδεια κυκλοφοριας μπορει να πλαστογραφηθει  απο καταλληλους και με οτι μπορει να σημαινει αυτο μετα ...

1 ώρα πριν, Γιάννης Platano είπε

Μια αδεια κυκλοφοριας μπορει να πλαστογραφηθει  απο καταλληλους και με οτι μπορει να σημαινει αυτο μετα ...

μ αυτή τη λογική τα πάντα μπορούν να πλαστογραφηθούν.

ακόμα κι όταν πηγαίνουμε σε ένα φωτοτυπάδικο να βγάλουμε φωτοτυπία μια ταυτότητα εκεί είναι χειρότερα τα πράγματα. μεγαλύτερη ζημιά σου κάνει κάποιος με την ταυτότητα,

ρεαλιστικά τώρα, μπορούν να έχουν κάποιο όφελος με αντίγραφο της αδείας; ή είναι σαν τις βλακείες που ακούγονται..

• δε σηκώνω το τηλέφωνο αν δω περίεργο νούμερο για να μη με χρεώσουν
  • μπορούν γνωρίζοντας το IBAN να μου πάρουν λεφτά;

Στις ελληνικές άδειες δεν γράφουν τίποτα αν ο ιδιοκτήτης έχει κάνει αλλαγές στο αμάξι πέρα τις εργοστασιακές,δηλαδή αν έχει πειράξει το μοτέρ,αν έχει βάλει ανταλλακτικά όπως ζάντες,ελατήρια, εξατμίσεις,αεροτομές κλπ.Αυτα όλα σε άλλες χώρες περνάνε έξτρα ΚΤΕΟ και οι αλλαγές αναφέρονται ρητά στην άδεια.Γιαυτο και θέλει ο αγοραστής να δει την άδεια.

Εδώ αυτα τα εξωπραγματικα δεν υπάρχουν.Οποτε εγώ δεν θα ειχα πρόβλημα να του στείλω μια φωτοτυπία της άδειας.Δεν μπορεί να κάνει τίποτα με μια φωτοτυπία.Την να την κάνει την πλαστή άδεια χωρίς το αυτοκίνητο.Αλλα από περιέργεια θα ρωτουσα,για ποιο λόγο χρειάζεται την άδεια,εφόσων αυτή σαν έγγραφο δεν λέει τίποτα για το αμάξι που να τον ενδιαφέρει.Εκτος αν δεν πιστεύει τα στοιχεία που του δίνει ο πωλητης.

Εμένα θα με ενδιέφερε σαν αγοραστής να δω τα ΚΤΕΟ που έχει περάσει και αποδείξεις από επισκευές που έχουν γίνει.

9 ώρες πριν, paylidis είπε

Αδεια δε βρισκω λόγο να στείλεις. πινακίδα και αριθμο πλαισίου ζητάω και εγω προτου αγοράσω αμαξι πάντα, ωστε να ελεγξω τα σερβις του και τις βλάβες του στις β.δ. των εταιρειών (οι γερμανικές εχουν παγκόσμια βάση) και τις ζημιές απο ασφαλιστικές...

Σε ποια ιστοσελίδα κάνεις έλεγχο τον αρ.πλαισίου;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 λεπτά πριν, meletis_m είπε

Σε ποια ιστοσελίδα κάνεις έλεγχο τον αρ.πλαισίου;

Σε καμία. Στον αντιπροσωπο που με εξυπηρετει απευθείας.

Επεξ/σία από paylidis
  • Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Φιλε μου εγω θα σου προτεινα, αυτο που εχω κανει και εγω πλεον, σε περιπτωση πωλησης ή αγορας, δεκτος καθε ελεγχος στην αντιπροσωπεια που θα επιλεξει ο ενδιαφερομενος, με χρεωση δικη του. Ουτε να με τρεχει στο δικο του συνεργειο για μου βγαλει ο μηχανικος του το ι.χ χρεπι για να μου ριξει την τιμη. Την ειχα παθει κανα δυο φορες να τρεχω στου διαολου την μανα, και στο τελος να φευγω νευριασμενος.

Το ιδιο εκανα και εγω οταν αγορασα το δικο μου, πληρωσα 35€ για ελεγχο στην αντπροσωπεια, μου ειπε τα υπερ και τα κατα του αυτοκινητου και αποφασισα αν μου κανει ή οχι...

Επεξ/σία από bsp

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...