THEOLEF Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 Παιδια καλησπερα, πριν λιγο καιρο αγορασα 3μηνη καρτα για ps4 plus και πλεον παιζω FIFA Online. Το προβλημα ειναι οτι καποιες φορες κολλαει αρκετα ακομα και αν το PlayStation ειναι η μοναδικη συσκευη συνδεδεμνη στο δικτυο του σπιτιου (δεν αναφερω καν αν συνδεθει εστω αλλη μια γιατι καταλαβαινετε...). ρωταω λοιπον αν υπαρχει καποιος τροπος να αυξησουμε λιγο την ισχυ του wifi για να ειμαι κομπλε, επισης κατι βιντεακια στο yt με κατι ''κολπα'' τα δοκιμασα και το ενα κατι εκανε , μιλαω για πιο σιγουρες επιλογες ομως που θα εχουν αποτελεσμα... (συγκεκριμενα η ταχυτητα συνδεσης του download μου ειναι συνηθως 11-12 mbps και του upload φτανει το πολυ μεχρι 600 kbps) αυτα απο μενα, περιμενω προτασεις, ευχαριστω!!
isay Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 το router είναι κοντά στο ps; Σε τι αποσταση και πες μας αν παρεμβάλλονται σοβαρά εμποδια, όπως τοίχοι, ντουλάπες, αν ειναι στο ίδιο δωμάτιο, κλπ Κάτι ακομα που θα μπορουσες να κοιτάξεις ειναι σε ποιο καναλι εκπεμπει το wifi σου και μετά να δεις σε τι καναλια εκπεμπουν τα κοντινα wifi των γειτόνων. Αν πχ εισαι στο 1 και υπάρχει συνοστισμός στο 1, τοτε αυτο δημιουργεί παρεμβολές. Τέλος πες μας ποιο router εχεις. Δες τι μοντέλο γράφει πισω του και γράψε μας αυτό
THEOLEF Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 το ρουτερ ειναι σε αποσταση περιπου στα 7-8 μετρα και ενδιαμεσα ουσιαστικα το μονο που παρεμβαλλεται ειναι ο τοιχος του δωματιου που εχω το ps4, αυτο με το καναλι δεν το καταλαβα ακριβως αν μπορεις προσδιορισε το λιγο να το ελεγξω, ρουτερ τελος της κοσμοτε εχω μοντελο τωρα δεν ξερω τι ειναι γιατι ειμαι και ψιλοασχετος απο αυτα zte corporation λεει αν ρωτας αυτο, μου ειπαν οτι θα δω καποιο καλυτερο αποτελεσμα αν συδεσω καλωδιο lan ποσο πιστευεις θα βοηθησει?
Lecter D Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 Στο fifa online που παίζει κ αδερφός μου τρώει και αυτός τέτοια μικρό lag. Είτε παίζω εγώ δίπλα στο PC είτε όχι τα τρώει. Θεώρησα ότι είναι πρόβλημα των σερβερ αφού σε άλλα παιχνίδια ονλινε παίζει μια χαρά.
najinblue3 Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 14 ώρες πριν, THEOLEF είπε Παιδια καλησπερα, πριν λιγο καιρο αγορασα 3μηνη καρτα για ps4 plus και πλεον παιζω φιφα ονλαιν. Το προβλημα ειναι οτι καποιες φορες κολλαει αρκετα ακομα και αν το playstation ειναι η μοναδικη συσκευη συνδεδεμνη στο δικτυο του σπιτιου (δεν αναφερω καν αν συνδεθει εστω αλλη μια γιατι καταλαβαινετε...). ρωταω λοιπον αν υπαρχει καποιος τροπος να αυξησουμε λιγο την ισχυ του wifi για να ειμαι κομπλε, επισης κατι βιντεακια στο yt με κατι ''κολπα'' τα δοκιμασα και το ενα κατι εκανε , μιλαω για πιο σιγουρες επιλογες ομως που θα εχουν αποτελεσμα... (συγκεκριμενα η ταχυτητα συνδεσης του download μου ειναι συνηθως 11-12 mbps και του upload φτανει το πολυ μεχρι 600 kbps) αυτα απο μενα, περιμενω προτασεις, ευχαριστω!! Δεν υπαρχουν κολπακια, δε μπορεις με καλωδιο? Με καλωδιο σιγουρα θα εισαι πολυ καλυτερα
W0zzAp Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 14 ώρες πριν, THEOLEF είπε Παιδια καλησπερα, πριν λιγο καιρο αγορασα 3μηνη καρτα για ps4 plus και πλεον παιζω φιφα ονλαιν. Το προβλημα ειναι οτι καποιες φορες κολλαει αρκετα ακομα και αν το playstation ειναι η μοναδικη συσκευη συνδεδεμνη στο δικτυο του σπιτιου (δεν αναφερω καν αν συνδεθει εστω αλλη μια γιατι καταλαβαινετε...). ρωταω λοιπον αν υπαρχει καποιος τροπος να αυξησουμε λιγο την ισχυ του wifi για να ειμαι κομπλε, επισης κατι βιντεακια στο yt με κατι ''κολπα'' τα δοκιμασα και το ενα κατι εκανε , μιλαω για πιο σιγουρες επιλογες ομως που θα εχουν αποτελεσμα... (συγκεκριμενα η ταχυτητα συνδεσης του download μου ειναι συνηθως 11-12 mbps και του upload φτανει το πολυ μεχρι 600 kbps) αυτα απο μενα, περιμενω προτασεις, ευχαριστω!! Δεν υπαρχουν κοπλα για καλυτερη ισχυ του wifi..Καλυτερη επιλογη ειναι συνδεση με καλωδιο lan για να εισαι σιγουρος.Επισης η ταχυτητα συνδεσης που λες την μετρησες απτο ps4 η απο pc(speedtest) γιατι ειναι γνωστο οτι τα πρωτα ps4 οπως το c chassis δεν εχουν καλο wifi,τα επομενα ps4 pro και slim εχουν καλυτερη σημα wifi.
najinblue3 Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, W0zzAp είπε Δεν υπαρχουν κοπλα για καλυτερη ισχυ του wifi..Καλυτερη επιλογη ειναι συνδεση με καλωδιο lan για να εισαι σιγουρος.Επισης η ταχυτητα συνδεσης που λες την μετρησες απτο ps4 η απο pc(speedtest) γιατι ειναι γνωστο οτι τα πρωτα ps4 οπως το c chassis δεν εχουν καλο wifi,τα επομενα ps4 pro και slim εχουν καλυτερη σημα wifi. ουτε καν δεν ισχυει αυτο που λες με το c chassis, 2,5 χρονια κονσολα ποτε δεν ειχα θεμα με wifi, 100+ download 11 up απο day1 ps4pro κολλητου που πηρα να δοκιμασω οταν επαιζε να το αγορασω, ακριβως οι ιδιες ταχυτητες Επεξ/σία 23 Απριλίου 2018 από najinblue3
W0zzAp Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, najinblue3 είπε ουτε καν δεν ισχυει αυτο που λες με το c chassis, 2,5 χρονια κονσολα ποτε δεν ειχα θεμα με wifi, 100+ download 11 up απο day1 ps4pro κολλητου που πηρα να δοκιμασω οταν επαιζε να το αγορασω, ακριβως οι ιδιες ταχυτητες Και εγω εχω c chasis και δεν εχει σταθερες ταχυτητες.Βεβαια δεν ειναι διπλα στο router to ps4 αλλα γενικα εχει σκαμπανεβασματα.Υπαρχει και σχετικο video Επεξ/σία 23 Απριλίου 2018 από W0zzAp
najinblue3 Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 Χμμμ, τοτε επεσα σε περιπτωση xD Eμενα στο σπιτι το ρουτερ ειναι διπλα, 2 - 3 μετρα περιπου και το χρησιοποιουνε και παρα πολλες συσκευες, καθως φοιτητικο σπιτι η διαφορα στο παραπανω βιντεο μου φαινεται αστεια και εκτος πραγματικοτητας
W0zzAp Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 Παντα εχει σχεση με την αποσταση απο το router αλλα τα πρωτα ps4 γενικα δεν εχουν τοσο σταθερη ταχυτητα στο wifi.Ομως παντα καλυτερη συνδεση υπαρχει με καλωδιο και εκει τελιωνει το θεμα.
najinblue3 Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 Αυτο ισχυει 100 % καλωδιο > wireless ειδικα για gaming
THEOLEF Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 εγινε παιδια ευχαριστω, θα προσπαθησω με καλωδιο να δω αποτελεσμα, υπαρχει καποιο συγκεκριμενο να προτεινετε η κανουν ολα το ιδιο?
najinblue3 Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 29 λεπτά πριν, THEOLEF είπε εγινε παιδια ευχαριστω, θα προσπαθησω με καλωδιο να δω αποτελεσμα, υπαρχει καποιο συγκεκριμενο να προτεινετε η κανουν ολα το ιδιο? ολα το ιδιο
AntiCambeR Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Εχω το modem πολύ κοντά (μερικά cm) απο το PS4 με καλώδιο ethernet.Το Wi-Fi το χρησιμοποιώ μόνο για mobile. Μπορεί να υπάρχει πρόβλημα να επηρεάζει το Wi-Fi το PS4 η γενικώς;Το άκουσα και αυτό αλλά μου φαίνεται κουλό. Επεξ/σία 25 Απριλίου 2018 από AntiCambeR
najinblue3 Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 2 λεπτά πριν, AntiCambeR είπε Εχω το modem πολύ κοντά (μερικά cm) απο το PS4 με καλώδιο ethernet.Το Wi-Fi το χρησιμοποιώ μόνο για mobile. Μπορεί να υπάρχει πρόβλημα να επηρεάζει το Wi-Fi το PS4 η γενικώς;Το άκουσα και αυτό αλλά μου φαίνεται κουλό. Ολα επηρεαζουν, αλλα εξαρταται απο πολλους παραγοντες. Ολα χρησιμοποιουν τον ιδιο ISP, και αν δουλευουν στα "ορια" τους φυσικο επακολουθο να επηρεαζεται και η συνδεση Σε νορμαλ συνθηκες οχι, αλλα ειναι πολυ πιο περιπλοκο απο ενα απλο ναι η οχι Αν καταλαβα καλα την ερωτηση
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα